همه چیز درباره ی Xbox Live

دوست من مثه اینکه متوجه نشدی گفتم که اخرین update رو هم دارم یعنی LT+2 رو دستگاه هست از دوستانی که میدونن مشکل واقعا چیه ممنون میشم راهنماییم کنن ......

دوست من مثه اینکه متوجه نشدی گفتم که اخرین update رو هم دارم یعنی LT+2 رو دستگاه هست از دوستانی که میدونن مشکل واقعا چیه ممنون میشم راهنماییم کنن ......
این رو دانلود کن
http://download.microsoft.com/downl...20-8E47-80F9CC9F160F/SystemUpdate13604USB.zip
بعد بازش کن و پوشه SystemUpdate$ رو بریز توی روت یک فلاش فرمت شده
نکته برای USB Flash ها: در صورت عدم شناسایی USB Flash توسط کنسول، فلش خود را حتماً به FAT32 فرمت کنید و همچنین در پنجره ی Format قسمت اسم فلش "Volume label" را خالی بگذارید و بعد از Format مجدداً آپدیت را کپی و مرحله ی نصب داشبورد را تست کنید.
اگر فرمت فلش FAT32 میباشد ولی کنسول آنرا شناسایی نمی کند کافیست اسم USB Flash را تغییر دهید و یا پاک کنید، در نهایت مجدداً USB Flash را به کنسول وصل کنید و مرحله ی نصب داشبورد را تست کنید.

اشکالی که پیش اومده این هست که می خواسته این آپدیت دشبورد رو بریزه اما چون حجمش 90 مگ هست با ایکس باکس نکشیده که بریزه وسطش قطع شده... اینجوری افلاین آپدیت می کنی دشبورد رو با آپدیت 11 اکتبر
البته میتونی یک چند هفته صبر کنی تا دشبورد جدید بیاد اما بدون این آپدیت به لایو وصل نمیشه

يك سوال دارم خواهش مي كنم يكي جواب بده . فرقي نمي كنه كه ريجن گيمرتگم چي باشه؟ موقع بازي كردن تاثير روي پينگ نمي ذاره؟‌

آخرین ویرایش:
يك سوال دارم خواهش مي كنم يكي جواب بده . فرقي نمي كنه كه ريجن گيمرتگم چي باشه؟ موقع بازي كردن تاثير روي پينگ نمي ذاره؟‌
نه ربطی به پینگ نداره

---------- نوشته در 12:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:13 PM ارسال شده بود ----------

سلام الان لایو امن هست یا نه.خیلی وقته به لایو وصل نشدم حالا میخوام وصلشم به نظر شما دست نگهدارم یا...
اگه میتونید صبر کنید که خیلی بهتره.
ولی اگه LT+2 دارید حداقل بازی های xgd3 رو آنلاین بازی نکنید.

شما یه پروفایل معمولی که داشته باشین توی دشبورد میرین توی منوی خود پروفایل و گزینه ی Join Xbox Live رو میزنین
به شرطی که مشکل کانکت به اینترنت نداشته باشه، بعد از اون یه سری مشخصات از شما میخواد که عضویتتون تایید بشه
اگه موقع وارد کردن ایمیل ارور بهتره که Gmail استفاده کنین
بعد یه سری مشخصات میخواد مثل اسم و شماره تلفن و اینا میخواد که باید وارد کنی، میتونی از این سایت یه مشخصات fake بهش بدی: http://www.fakenamegenerator.com/

سعی کن مشخصات رو از امریکا وارد کنی، چون مناطق مختلف (واسه پوینت خریدن) تفاوت دارن

سلام
اقا یه سوال دارم من تا حاله به xbox liveوصل نشدم ولی میخوام امروز وصل شم ومیخوام fifa12بازی کنم ایا liveامن وصل شم یا نه اگه میشه جوابم بدید

یکی اینکه اگه یوزر ماله انگلیس باشه میشه آدرس آمریکا بهش داد ؟!
و یکی دیگه اینکه از خود سایت Xbox.com میشه ارتقا به گلد داد یا باید از خود کنسول باشه ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or