همه چیز درباره ی Xbox Live

یکی از راهاش اینه که موقعی که می خواید گلد یا پوینت با کارت اعتباری بخرید بببینید کشور رو کجا زده(از سایت xbox.com برید بهتره)

واسه من یه بار این اتفاق وقتی افتاد که شماره رو وارد کردم اما نمیدونستم آدرس چی بدم اومدم بیرون دوباره رفتم بزنم نگرفت.تنها راهی که موند این بود که رو یه پروفایل دیگه امتحان کنم که جواب داد

دقیقا پسورد چی رو گم کردین؟

داداش پسورد رو پیدا کردم اوکی شد
داداش راهی نیست 2000 اعتبار یک پروفایل رو به پروفیال دیگه انتقال بدیم؟؟؟
ممنون

سلام خدمت دوستان من تازه میخوام به لایو وصل شم قبلا 4 5 ماه پیش وصل شدم دیگ الان نشدم بگزریم الان من ای دی اس ال دارم 512 مودم دلینک وایرلس 4 پرت تا اینجا رو داشته باشین Xbox من آپدیتش ال تی پلاس 2 هست حالا اومدم وصل شم به لایو گفت آپدیت کن من کنسل زدم اومدم بیرون رفتم نیو آپدیت ک 604 هست رو ریختم رو دستگاه رفتیم تو test conection دیدم به Xbox live میرسه فایلد مینویسه رفتم تحقیق کردم گفتن y بزن اگ اون عدد مربوط به بن زد ک بن شدی اما مینویسه 0000 اصلا من نمیفهمم نتم مشکل داره Xbox مشکل داره جان من راهنمایی کنین =((
کسی نبود جواب بده

سلام اگه با بازی‌های با فرمت XGD3 رایت شده به روش BurnerMax بریم لایو امن هست یا نه؟
نمیشه با اطمینان گفت ولی احتمال امن بودنش نسبت به نبودنش بیشتره!

---------- نوشته در 08:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:18 PM ارسال شده بود ----------

داداش پسورد رو پیدا کردم اوکی شد
داداش راهی نیست 2000 اعتبار یک پروفایل رو به پروفیال دیگه انتقال بدیم؟؟؟
ممنون
فکر نمی کنم.
من که تا به حال همچین چیزی ندیدم.
احتمالش خیلی کمه که بشه

دوستان یه سوال من اگه الان با پروفایلم کرایسیس رو دانلود کنم از لایو ایا میشه هاردم رو که پروفایلم توش هست رو بدم به رفیقم باهاش کرایسیس رو تموم کنه؟

اگه اولین بارت هست پس حتما GOLD MEMBER هستش.توی داشبورد گزینه ی دوم تو پروفایلت باید نوشته باشه.
بعد از اینکه گلد مجانی ت تموم شد باید گلد بخری و رمزشو وارد کنی که بار اول آدرس و کد پستی و شماره و... اینا می خواد که باید واسه آمریکا باشن.

---------- نوشته در 10:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:29 PM ارسال شده بود ----------

آره این گلد ممبر هستش /آدرس میخواد/میشه یه آدرس از آمریکا بهم بدین؟

من رفتم اسم gamertagمو تو سایت xbox عوض کردم تو قسمت change gamertag با pc حالا میرم تو xbox دیگه وصل نمیشه ارور میده که بورو تو سایت xbox.
حال چه کنم کمک کنید.

بچه ها من هر بازي ميزارم تو لايو بازي كنم نميشه ميگه با پروفايلت نميشه بازي كني برو تو تنظيمات يه كاري انجام بده منم نميدونم بايد چكار.كنم

اقا یکی یه استارتی بزن ما رو راه بی اندازه من تو سایت xbox.com یه اکانت ساختم xbox هم اسلیم وایلس هم دارم یخ کمکی به ما بکنید چطوری لایو رو راه اندازی کنم؟می دونم سوالم خیلی تکرار ی و کلیشه ای اما به هر حال هرکس طالب بود و لطف کرد برام تو پ.خ راهنمایی روش بزاره منون می شم

نبود کسی؟؟؟؟

سلام دوستان
چند وقت میخوام وارد لایو بشم مگی باید اپدیت کنی اپدیت دستگاهم 2.0.13599.0 هست lt1.92هست راستی لایو فری هست نه کارت گرفتم نه پوینت اگه اپدیت کنم مشکلی پیش می اید میخواستم پچ دوم فیفا12 رو دانلود کنم بعد وقتی پیغام اپدیت کنسل میکنم کینک رو وصل میکنم پیغام اپدیت میده ربطی به این داره:-/
من اگه بخوام انلاین بزنم (کپی) بن میشم فیفا بعد از اینکه پوینت گرفتم:-/
اگه میشه لطفا سریع پاسخ بدید با عرض معذرت ببخشید:">

---------- نوشته در 12:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:11 PM ارسال شده بود ----------

نبووووود؟

سلام دوستان
چند وقت میخوام وارد لایو بشم مگی باید اپدیت کنی اپدیت دستگاهم 2.0.13599.0 هست lt1.92هست راستی لایو فری هست نه کارت گرفتم نه پوینت اگه اپدیت کنم مشکلی پیش می اید میخواستم پچ دوم فیفا12 رو دانلود کنم بعد وقتی پیغام اپدیت کنسل میکنم کینک رو وصل میکنم پیغام اپدیت میده ربطی به این داره:-/
من اگه بخوام انلاین بزنم (کپی) بن میشم فیفا بعد از اینکه پوینت گرفتم:-/
اگه میشه لطفا سریع پاسخ بدید با عرض معذرت ببخشید:">

---------- نوشته در 12:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:11 PM ارسال شده بود ----------

نبووووود؟

اول از همه بايد LT 2 رو براي دستگاه نصب كني كه فكر نكنم خودت بتوني انجام بدي
دوم اينكه اين LT رو ريختي مي توني آپديت جديد رو دانلود يا نصب كني
سوم اينكه وصل بشي براي 1 ماه به صورت گلد هستي (اگه براي اولين به Live داري وصل مي شي ) و مي توني حتي به صورت كپي بازي كني اگه نكات امنيتي ديسك هاي بازي رو رعايت كني
چهارم اينكه بعد از يك ماه گلد ديگه نيستي و براي انلاين بازي كردن كارت Live رو تهييه كني ولي مي توني پچ هاي جديد يا آپديت هاي Free رو دانلود كني

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or