برای هر کشوری آدرس و یا کُد ـی می خواین از این سایت استفاده کنید:سلام خسته نباشین دوستان اگه کسی ادرس انگلیس برا رفتن به لایو دارین میشه برام پ.خ کنین ممنون میشم ازتون هرجا میرم گیر نمیارم هرچیکه برا ساخت اکانت لازمه ادرس شهر تلفن زیپ کد کد پستی ممنون میشم ازتون زود جواب بدین اگه یه دنیا ازتون ممنون میشم دوستان عزیز فقط پ.خ کنین ممنون میشم .
مُدل های فت ـه Xbox، بلوتوث ندارن پس نمی شه استفاده کرد. باید یک Bluetooth Receiver برای فت ها بخرین. اما مدل های Slim یــه رسیور ـه داخلی دارن.بچه ها من یه هدست نوکیا BH-105 دارم که برای PS3 گه گاه استفاده می کنم، برای لایو هم میشه استفاده کرد یا حتما باید هدست مخصوصش رو داشت؟
اگه میشه بگید چه جوری، ممنون

نه نداره فقط برای وصل شدن به لایو می تونی کد بزاری.سلام میدونم سوالم ربطی به لایو نداره.ولی چون میدونم شماها که لایو بازی میکنین گیمرهای حرفه ای هستین این سوال رو میپرسم.
ایا میشه واسه پروفایل دستگام رمز بزارم تا دیگه هر کسی نتونه وارد اون بشه و به سیوام دسترسی نداشته باشه؟(با تشکر wwf)
عزیزم آنبن شدی تازه 1600 پوینت بعلاوه 3 ماه گلد هم بهتون بابت بن شدنتون تعلق میگیره(اتوماتیک) مثل خود منبا سلام به شما دوستان عزیز..
یک سوال داشتم و اونم اینه که من 2 ماه پیش توسط ماکروسافت بن شدم و پیغام CONSOLE BANNED واسم اومد..
امروز از سر کنجکاوی xbox رو به اینترنت وصل کردم بعد تو test your connection اون قسمتی که مربوط به کانکت شدن به لایو هست تا نصفه رفت ولی پیغام بن نداد ولی یک آپدیت از ماکروسافت برام اومد که دان نکردم .. حالا سوالم اینه که اگر بن هم شده باشم بازم میتونم آپدیت های ماکروسافت رو بگیرم یا نه ممنون..
من وقتی FIFA 12 رو آنلاین بازی میکنم مدام CONNECTION LOST میده!! lag هم نمیزنه اما یه دفه ای از بازی میاد بیرون! باید چکار کنم تا درست شه!؟ راهنمایی کنید لطفا.
زیاد به دل نگیر! یا مثل من یه بالش بذار تو دهنت داد بکش! :d