من وقتی FIFA 12 رو آنلاین بازی میکنم مدام CONNECTION LOST میده!! lag هم نمیزنه اما یه دفه ای از بازی میاد بیرون! باید چکار کنم تا درست شه!؟ راهنمایی کنید لطفا.
زیاد به دل نگیر! یا مثل من یه بالش بذار تو دهنت داد بکش! :dیکی جواب سوال بنده حقیر رو بده لطفا... راستی این اکانتی که من ساختم هیچ کشورو آدرسو این چیزارو نخواست!داستانش چیه؟آقا من واسه اولین باره که با اکس باکس به لایو کانکت شدم/آپدیت کردم/اکانت هم ساختم/الان داستان این اکانت فری و گلد مجانی چیه؟ میشه بگین که ما هم اگه هست استفاده کنیم؟؟؟؟!!!!
هیچ مشکلی پیش نمیاد بزار آپدیت بشه/منم آپ کردممن آپدیت LT 2 رو روی کنسول نصب کردم و آخرین داشبوردی که نصب کردم برای بازی های PES و Gears Of War 3 هستش
ولی مثل اینکه به Live می خوای وصل بشی ازت دوباره می خواد که کنسول رو آپدیت کنی
این چه آپدیتی هستش ؟ برای فلگ یا بن نیست ؟ آیا بعدا برای اجرای بازی های جدید مشکل ایجاد نمی کنه ؟
اگه می خوای آنلاین بازی کنی باید اکانتت گلد باشه.دقیقا مثله کاربرای پریمیوم میمونه.اگه با پروفایلت برای اولین بار به لایو وصل شی یه ماه گلد مجانی بهت میده بعد از اون سیلور میشی.دیگه خبری از بازی آنلاین نی.از اون به بعد باید کد شارژ اکانت گلد رو بخری و تو پروفایلت وارد کنی.یکی جواب سوال بنده حقیر رو بده لطفا... راستی این اکانتی که من ساختم هیچ کشورو آدرسو این چیزارو نخواست!داستانش چیه؟
خوب منم اولین بارم هست که به لایو وصل شدم با پروفایلم ولی از گلد اینا خبری نیست!! جای بخصوصی باید برم تا بتونم بگیرمش؟این قضیه کشورو آدرسو این چیزا که بچه ها میگن چیه؟وقتی من اکانت لایو ساختم هیچ کدوم از اینارو ازم نخواست!!اگه می خوای آنلاین بازی کنی باید اکانتت گلد باشه.دقیقا مثله کاربرای پریمیوم میمونه.اگه با پروفایلت برای اولین بار به لایو وصل شی یه ماه گلد مجانی بهت میده بعد از اون سیلور میشی.دیگه خبری از بازی آنلاین نی.از اون به بعد باید کد شارژ اکانت گلد رو بخری و تو پروفایلت وارد کنی.
اگه اولین بارت هست پس حتما GOLD MEMBER هستش.توی داشبورد گزینه ی دوم تو پروفایلت باید نوشته باشه.خوب منم اولین بارم هست که به لایو وصل شدم با پروفایلم ولی از گلد اینا خبری نیست!! جای بخصوصی باید برم تا بتونم بگیرمش؟این قضیه کشورو آدرسو این چیزا که بچه ها میگن چیه؟وقتی من اکانت لایو ساختم هیچ کدوم از اینارو ازم نخواست!!
شما به بخش فریمور مراجعه کنید زودتر جواب می گیرید.فکر کنم اگه فریمور LT+2 بریزین مشکل حل شه...سلام دوستان من دستگاهو تازه عوض کردم یه اسلیم گرفتم امروز برای اولین بار خواستم به live وصل شم تا وسط کانکت load شد وسط لودینگ گفت باید ابدیت کنی زدم که ابدیت کنه یه صفحه اومد و یه ارور داد که چند تا کد زده بود !!!!!!!!!! برای اولین بار همچین چیزی برام اتفاق افتاده ......اخرین update رو هم دارم از دوستان اگه کسی اطلاعی داره ممنون میشم راهنماییم کنید