همه چیز درباره ی Xbox Live

بازی های شما بازی های پچ نشده ap25 هست. باید بازی ها رو با برنامه abgx پچ کنی و دوباره روی dvd9 کپی کنی و بازی کنی!!! آموزش این کارها تو سایت هست!!!
نمی دونم به خاطر اپدیت چند وقت پیش بود یا نه ولی من الان یه سری بازی های نه چندان قدیمیم اجرا نمی شه دیگه!

مثل fable3 cod mw2 halo reach black ops ..یه تست می کنید این 4 تا بازی رو ببینید ماله شما هم اجرا نمی شه؟

من دستگاهم اسلیم ال تی 2 اخرین ورژن هست ..یان 4 تا بازیم روی دستگاه قبلیم که فت بود اجرا می شد.
کسی می دونه باید چیکار کنم اینا اجرا بشن؟

بازی های شما بازی های پچ نشده ap25 هست. باید بازی ها رو با برنامه abgx پچ کنی و دوباره روی dvd9 کپی کنی و بازی کنی!!! آموزش این کارها تو سایت هست!!!
مگه وقتی halo reach اومد ap25 اومده بود؟و چرا روی کنسول قبلیم راحت اجرا می شد ولی رو اسلیم ال تی 2 اجرا نمی شه؟

مگه وقتی halo reach اومد ap25 اومده بود؟و چرا روی کنسول قبلیم راحت اجرا می شد ولی رو اسلیم ال تی 2 اجرا نمی شه؟
چرا بود اما دو مدل ap25 داریم یک مدل challenge 1 هست یک مدل 2 که وقتی اپدیت می کنی کنسول میشه برای نوع 2 اما دیسک های قدیمی نوع یک هستند که باید ری پچ بشن

بستگی داره والا. هر کودوم یه مقداری کم میشه.
مثلا من 4 ساعت gears بازی میکنم 20 مگ کم میشه :|

ممنون دوست عزیز ولی من 2 ساعت cod که بازی میکنم 200 مگابایت کم میشه.
سرعت من هم 1 مگابایت هست و پینگ هم 180 تا 200 هست.
هیچگونه لگی هم در بازی ندارم.

اقا یکی یه استارتی بزن ما رو راه بی اندازه من تو سایت xbox.com یه اکانت ساختم xbox هم اسلیم وایلس هم دارم یخ کمکی به ما بکنید چطوری لایو رو راه اندازی کنم؟می دونم سوالم خیلی تکرار ی و کلیشه ای اما به هر حال هرکس طالب بود و لطف کرد برام تو پ.خ راهنمایی روش بزاره منون می شم

چرا بود اما دو مدل ap25 داریم یک مدل challenge 1 هست یک مدل 2 که وقتی اپدیت می کنی کنسول میشه برای نوع 2 اما دیسک های قدیمی نوع یک هستند که باید ری پچ بشن
جملتون خیلی مبهم بود...ببنید من این بازی ها رو روی کنسول قبلیم که فت بود اجرا می کردم الان که اجرا نمی شه روی اسلیم دلیلش به خاطر اپدیت چند هفته پیش بوده؟؟
یعنی طبق حرفای شما من جز دسته دوم می شم که با پچ کردن هم مشکلم حل نمی شه؟ اگه یکم توضیح بدید من چیکار کنم ممنون می شم

جملتون خیلی مبهم بود...ببنید من این بازی ها رو روی کنسول قبلیم که فت بود اجرا می کردم الان که اجرا نمی شه روی اسلیم دلیلش به خاطر اپدیت چند هفته پیش بوده؟؟
یعنی طبق حرفای شما من جز دسته دوم می شم که با پچ کردن هم مشکلم حل نمی شه؟ اگه یکم توضیح بدید من چیکار کنم ممنون می شم

شما قبلا دسته یک بودی الان دسته دو شدی که با پچ جدید مشکلت حل میشه نه پچ قدیمی
پچی که برای فت شما وجود داشت(به دلیل فیرم ویر قدیمی) دیگه برای اسلیم جدید مناسب نیست و باید دوباره با پچ جدید و آپدیت شده دیسک ها پچ بشن که abgx این کار رو اتوماتیک خودش انجام میده (کلا دیگه پچ قدیم توی abgx نیست پس نگران این نباشید که دیسک هاتون بعد از پچ، جدید هستن یا قدیمی)

شما قبلا دسته یک بودی الان دسته دو شدی که با پچ جدید مشکلت حل میشه نه پچ قدیمی پچی که برای فت شما وجود داشت(به دلیل فیرم ویر قدیمی) دیگه برای اسلیم جدید مناسب نیست و باید دوباره با پچ جدید و آپدیت شده دیسک ها پچ بشن که abgx این کار رو اتوماتیک خودش انجام میده (کلا دیگه پچ قدیم توی abgx نیست پس نگران این نباشید که دیسک هاتون بعد از پچ، جدید هستن یا قدیمی)
مرسی متوجه شدم امروز که همه فروشگاه هارو گشتم هیچ کس قیبل3 رو نداشت که پچ شده باشه...اصلا نه انگار بازی انحصاری هست. کاش اپدیت نمی کردم

مرسی متوجه شدم امروز که همه فروشگاه هارو گشتم هیچ کس قیبل3 رو نداشت که پچ شده باشه...اصلا نه انگار بازی انحصاری هست. کاش اپدیت نمی کردم

خودت پچ کن کار سختی نیست
فقط کافی دی وی دی 9 بخری بعد یک ایمج بگیری(Xbox backup creator) از بازیت بعد با abgx تست و فیکس کنی بعد هم رایت کنی(Image burner)
توی همین قسمت ایکس باکس لایو هست آموزش هاش

خودت پچ کن کار سختی نیست
فقط کافی دی وی دی 9 بخری بعد یک ایمج بگیری(Xbox backup creator) از بازیت بعد با abgx تست و فیکس کنی بعد هم رایت کنی(Image burner)
توی همین قسمت ایکس باکس لایو هست آموزش هاش
مرسی دوست عزیز اتفاقا دی وی دی 9 هم گیرم اومد ولی نمی دونم چرا فیبل 3 رو روی پی سی می زارم اصلا هیچی فایلی تو dvd rom کامپیوتر نشون نمی ده!
چند تا بازی رو تست کردم روی پی سی بعضی هاش رو نشون نمی ده بعضی هاشو نشون می ده..دی وی دی رامم ال جی هست..باید دی وی دی رام خاصی داشته باشم؟

مرسی دوست عزیز اتفاقا دی وی دی 9 هم گیرم اومد ولی نمی دونم چرا فیبل 3 رو روی پی سی می زارم اصلا هیچی فایلی تو dvd rom کامپیوتر نشون نمی ده!
چند تا بازی رو تست کردم روی پی سی بعضی هاش رو نشون نمی ده بعضی هاشو نشون می ده..دی وی دی رامم ال جی هست..باید دی وی دی رام خاصی داشته باشم؟

نه دی وی دی رام خاصی که نمی خواد
با برنامه سعی کن این کار رو انجام بدی
وقتی دی وی دی رو می ذاری باید یک فیلم کوتاه نشون بده که دی وی دی رو بذارید توی ایکس باکس نه پی سی اگر اون رو نشون داد که مشکلی نداره اما اگر نشون نداد یعنی دیسک یا لنز با هم تطابق ندارند و با یک رام دیگه باید امتحان کنی

سلام خسته نباشین دوستان اگه کسی ادرس انگلیس برا رفتن به لایو دارین میشه برام پ.خ کنین ممنون میشم ازتون هرجا میرم گیر نمیارم هرچیکه برا ساخت اکانت لازمه ادرس شهر تلفن زیپ کد کد پستی ممنون میشم ازتون زود جواب بدین اگه یه دنیا ازتون ممنون میشم دوستان عزیز فقط پ.خ کنین ممنون میشم .

دوستان اینجا کسی هس که با پارس انلاین میره xbox live؟؟من یه مشکل عجیب دارم تا 2هفته پیش راحت میرفتم لایو...الان نمیدونم پی شده میره لایو ولی به سرورای بازی ها کانکت نمیشه؟؟؟به پشتیبانی ام زنگ زدم گفتن پکیج گیمینگ رو براتون باز کردیم ولی هیچ تفاوتی پیدا نکرده.....کسی هست کمک کنه؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or