همه چیز درباره ی Xbox Live

چرا بود اما دو مدل ap25 داریم یک مدل challenge 1 هست یک مدل 2 که وقتی اپدیت می کنی کنسول میشه برای نوع 2 اما دیسک های قدیمی نوع یک هستند که باید ری پچ بشن
جملتون خیلی مبهم بود...ببنید من این بازی ها رو روی کنسول قبلیم که فت بود اجرا می کردم الان که اجرا نمی شه روی اسلیم دلیلش به خاطر اپدیت چند هفته پیش بوده؟؟
یعنی طبق حرفای شما من جز دسته دوم می شم که با پچ کردن هم مشکلم حل نمی شه؟ اگه یکم توضیح بدید من چیکار کنم ممنون می شم

جملتون خیلی مبهم بود...ببنید من این بازی ها رو روی کنسول قبلیم که فت بود اجرا می کردم الان که اجرا نمی شه روی اسلیم دلیلش به خاطر اپدیت چند هفته پیش بوده؟؟
یعنی طبق حرفای شما من جز دسته دوم می شم که با پچ کردن هم مشکلم حل نمی شه؟ اگه یکم توضیح بدید من چیکار کنم ممنون می شم

شما قبلا دسته یک بودی الان دسته دو شدی که با پچ جدید مشکلت حل میشه نه پچ قدیمی
پچی که برای فت شما وجود داشت(به دلیل فیرم ویر قدیمی) دیگه برای اسلیم جدید مناسب نیست و باید دوباره با پچ جدید و آپدیت شده دیسک ها پچ بشن که abgx این کار رو اتوماتیک خودش انجام میده (کلا دیگه پچ قدیم توی abgx نیست پس نگران این نباشید که دیسک هاتون بعد از پچ، جدید هستن یا قدیمی)

شما قبلا دسته یک بودی الان دسته دو شدی که با پچ جدید مشکلت حل میشه نه پچ قدیمی پچی که برای فت شما وجود داشت(به دلیل فیرم ویر قدیمی) دیگه برای اسلیم جدید مناسب نیست و باید دوباره با پچ جدید و آپدیت شده دیسک ها پچ بشن که abgx این کار رو اتوماتیک خودش انجام میده (کلا دیگه پچ قدیم توی abgx نیست پس نگران این نباشید که دیسک هاتون بعد از پچ، جدید هستن یا قدیمی)
مرسی متوجه شدم امروز که همه فروشگاه هارو گشتم هیچ کس قیبل3 رو نداشت که پچ شده باشه...اصلا نه انگار بازی انحصاری هست. کاش اپدیت نمی کردم

مرسی متوجه شدم امروز که همه فروشگاه هارو گشتم هیچ کس قیبل3 رو نداشت که پچ شده باشه...اصلا نه انگار بازی انحصاری هست. کاش اپدیت نمی کردم

خودت پچ کن کار سختی نیست
فقط کافی دی وی دی 9 بخری بعد یک ایمج بگیری(Xbox backup creator) از بازیت بعد با abgx تست و فیکس کنی بعد هم رایت کنی(Image burner)
توی همین قسمت ایکس باکس لایو هست آموزش هاش

خودت پچ کن کار سختی نیست
فقط کافی دی وی دی 9 بخری بعد یک ایمج بگیری(Xbox backup creator) از بازیت بعد با abgx تست و فیکس کنی بعد هم رایت کنی(Image burner)
توی همین قسمت ایکس باکس لایو هست آموزش هاش
مرسی دوست عزیز اتفاقا دی وی دی 9 هم گیرم اومد ولی نمی دونم چرا فیبل 3 رو روی پی سی می زارم اصلا هیچی فایلی تو dvd rom کامپیوتر نشون نمی ده!
چند تا بازی رو تست کردم روی پی سی بعضی هاش رو نشون نمی ده بعضی هاشو نشون می ده..دی وی دی رامم ال جی هست..باید دی وی دی رام خاصی داشته باشم؟

مرسی دوست عزیز اتفاقا دی وی دی 9 هم گیرم اومد ولی نمی دونم چرا فیبل 3 رو روی پی سی می زارم اصلا هیچی فایلی تو dvd rom کامپیوتر نشون نمی ده!
چند تا بازی رو تست کردم روی پی سی بعضی هاش رو نشون نمی ده بعضی هاشو نشون می ده..دی وی دی رامم ال جی هست..باید دی وی دی رام خاصی داشته باشم؟

نه دی وی دی رام خاصی که نمی خواد
با برنامه سعی کن این کار رو انجام بدی
وقتی دی وی دی رو می ذاری باید یک فیلم کوتاه نشون بده که دی وی دی رو بذارید توی ایکس باکس نه پی سی اگر اون رو نشون داد که مشکلی نداره اما اگر نشون نداد یعنی دیسک یا لنز با هم تطابق ندارند و با یک رام دیگه باید امتحان کنی

سلام خسته نباشین دوستان اگه کسی ادرس انگلیس برا رفتن به لایو دارین میشه برام پ.خ کنین ممنون میشم ازتون هرجا میرم گیر نمیارم هرچیکه برا ساخت اکانت لازمه ادرس شهر تلفن زیپ کد کد پستی ممنون میشم ازتون زود جواب بدین اگه یه دنیا ازتون ممنون میشم دوستان عزیز فقط پ.خ کنین ممنون میشم .

دوستان اینجا کسی هس که با پارس انلاین میره xbox live؟؟من یه مشکل عجیب دارم تا 2هفته پیش راحت میرفتم لایو...الان نمیدونم پی شده میره لایو ولی به سرورای بازی ها کانکت نمیشه؟؟؟به پشتیبانی ام زنگ زدم گفتن پکیج گیمینگ رو براتون باز کردیم ولی هیچ تفاوتی پیدا نکرده.....کسی هست کمک کنه؟؟؟

بچه ها من یه هدست نوکیا BH-105 دارم که برای PS3 گه گاه استفاده می کنم، برای لایو هم میشه استفاده کرد یا حتما باید هدست مخصوصش رو داشت؟
اگه میشه بگید چه جوری، ممنون

سلام خسته نباشین دوستان اگه کسی ادرس انگلیس برا رفتن به لایو دارین میشه برام پ.خ کنین ممنون میشم ازتون هرجا میرم گیر نمیارم هرچیکه برا ساخت اکانت لازمه ادرس شهر تلفن زیپ کد کد پستی ممنون میشم ازتون زود جواب بدین اگه یه دنیا ازتون ممنون میشم دوستان عزیز فقط پ.خ کنین ممنون میشم .
برای هر کشوری آدرس و یا کُد ـی می خواین از این سایت استفاده کنید:
www.fakenamegenerator.com
بچه ها من یه هدست نوکیا BH-105 دارم که برای PS3 گه گاه استفاده می کنم، برای لایو هم میشه استفاده کرد یا حتما باید هدست مخصوصش رو داشت؟
اگه میشه بگید چه جوری، ممنون
مُدل های فت ـه Xbox، بلوتوث ندارن پس نمی شه استفاده کرد. باید یک Bluetooth Receiver برای فت ها بخرین. اما مدل های Slim یــه رسیور ـه داخلی دارن.

• Like
Reactions: game.fun
سلام دوستان من امروز dlc servedo دانلود کردم 1.5 گیگ بود ولی نمیدونم چرا اضافه نشد به بازی .تو نیو گیم هم رفتم نبود تورو خدا هرکی بلد بگه چیکار کنم؟:((

سلام میدونم سوالم ربطی به لایو نداره.ولی چون میدونم شماها که لایو بازی میکنین گیمرهای حرفه ای هستین این سوال رو میپرسم.:p
ایا میشه واسه پروفایل دستگام رمز بزارم تا دیگه هر کسی نتونه وارد اون بشه و به سیوام دسترسی نداشته باشه؟(با تشکر wwf)

سلام میدونم سوالم ربطی به لایو نداره.ولی چون میدونم شماها که لایو بازی میکنین گیمرهای حرفه ای هستین این سوال رو میپرسم.:p
ایا میشه واسه پروفایل دستگام رمز بزارم تا دیگه هر کسی نتونه وارد اون بشه و به سیوام دسترسی نداشته باشه؟(با تشکر wwf)
نه نداره فقط برای وصل شدن به لایو می تونی کد بزاری.

با سلام به شما دوستان عزیز..
یک سوال داشتم و اونم اینه که من 2 ماه پیش توسط ماکروسافت بن شدم و پیغام CONSOLE BANNED واسم اومد..
امروز از سر کنجکاوی xbox رو به اینترنت وصل کردم بعد تو test your connection اون قسمتی که مربوط به کانکت شدن به لایو هست تا نصفه رفت ولی پیغام بن نداد ولی یک آپدیت از ماکروسافت برام اومد که دان نکردم .. حالا سوالم اینه که اگر بن هم شده باشم بازم میتونم آپدیت های ماکروسافت رو بگیرم یا نه ممنون..

با سلام به شما دوستان عزیز..
یک سوال داشتم و اونم اینه که من 2 ماه پیش توسط ماکروسافت بن شدم و پیغام CONSOLE BANNED واسم اومد..
امروز از سر کنجکاوی xbox رو به اینترنت وصل کردم بعد تو test your connection اون قسمتی که مربوط به کانکت شدن به لایو هست تا نصفه رفت ولی پیغام بن نداد ولی یک آپدیت از ماکروسافت برام اومد که دان نکردم .. حالا سوالم اینه که اگر بن هم شده باشم بازم میتونم آپدیت های ماکروسافت رو بگیرم یا نه ممنون..
عزیزم آنبن شدی تازه 1600 پوینت بعلاوه 3 ماه گلد هم بهتون بابت بن شدنتون تعلق میگیره(اتوماتیک) مثل خود من

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or