همه چیز درباره ی Xbox Live

اگر می خواهی کاملا مطمئن باشی اینها رو لایو بازی نکن
Batman Arkham City
Ace Combat : Assault Horizon
Forza Motorsport 4
RAGE
Dark Souls
NBA 2K12
DRIVER: San Francisco
X-Men: Destiny
Gears of War 3
Warhammer 40,000: Space Marine
Rise of Nightmares

در مورد بقیه بازی ها هم حواست باشه پچ ها کاملا آپدیت و صحیح باشه (با استفاده از نرم افزار abgx که آموزش هاش توی سایت هم هست)

سلام

دوستان بازی کردن آفلاین این بازیها هم باعث فلگ شدن و بن شدن میشه؟

کلا آفلاین میتونه فلگ کنه؟

ممنون

با سپاس..دوستان وقتی اکانت گلد یک ماه تموم شد اگه یک پروفایل جدید باز کنیم بازم یک اکانت گلد دیگه فعال می شه؟ من نمی دونم کجا ولی یه بار یکی نوشته بود که رو هر ایکس باکس با این روش می شه 4 تا گلد استفاده کرد.

با سپاس..دوستان وقتی اکانت گلد یک ماه تموم شد اگه یک پروفایل جدید باز کنیم بازم یک اکانت گلد دیگه فعال می شه؟ من نمی دونم کجا ولی یه بار یکی نوشته بود که رو هر ایکس باکس با این روش می شه 4 تا گلد استفاده کرد.
فک کنم تا سه تا پروفایل گلد مجانی هست .

فک کنم تا سه تا پروفایل گلد مجانی هست .
جدی! حیف من نمی دونستم و الی از دستگاه های قبلیم بیشتر استفاده می کردم.
برای ما که تو ایرانیم این اکانت ها رو چجوری باید تمدید یا بخریم؟قیمت هاش چجوری هست؟ ماکروسافت پوئینت هم برای خرید دی ال سی قضیش چجوریه و چطور باید تهیه کرد؟

جدی! حیف من نمی دونستم و الی از دستگاه های قبلیم بیشتر استفاده می کردم.
برای ما که تو ایرانیم این اکانت ها رو چجوری باید تمدید یا بخریم؟قیمت هاش چجوری هست؟ ماکروسافت پوئینت هم برای خرید دی ال سی قضیش چجوریه و چطور باید تهیه کرد؟
اکانت و پواینتو که از جا هایی مثل اینجا می تونی بخری.... dlc هم که با همون پوینتی که خریدی میخری دیگه ...

دوستان کسی می دونه کپی زدن یک دیسک فاقد پچ روی هارد ایکس باکس (اینستال کردن بازی) بدون اینکه دی وی دی توی دستگاه باشه خطر فلگ شدن رو داره یا نه؟ یعنی مثلا یک بازی که پچ نشده رو اینستال کنم برای بازی آفلاین، بعد با یک بازی دیگه برم لایو ممکن هست اون بازی ها که نصب شدن روی هارد مشکل ایجاد کنند یا فقط مربوط به دی وی دی ها هست؟

نمی دونم به خاطر اپدیت چند وقت پیش بود یا نه ولی من الان یه سری بازی های نه چندان قدیمیم اجرا نمی شه دیگه!

مثل fable3 cod mw2 halo reach black ops ..یه تست می کنید این 4 تا بازی رو ببینید ماله شما هم اجرا نمی شه؟

من دستگاهم اسلیم ال تی 2 اخرین ورژن هست ..یان 4 تا بازیم روی دستگاه قبلیم که فت بود اجرا می شد.
کسی می دونه باید چیکار کنم اینا اجرا بشن؟

بازی های شما بازی های پچ نشده ap25 هست. باید بازی ها رو با برنامه abgx پچ کنی و دوباره روی dvd9 کپی کنی و بازی کنی!!! آموزش این کارها تو سایت هست!!!
نمی دونم به خاطر اپدیت چند وقت پیش بود یا نه ولی من الان یه سری بازی های نه چندان قدیمیم اجرا نمی شه دیگه!

مثل fable3 cod mw2 halo reach black ops ..یه تست می کنید این 4 تا بازی رو ببینید ماله شما هم اجرا نمی شه؟

من دستگاهم اسلیم ال تی 2 اخرین ورژن هست ..یان 4 تا بازیم روی دستگاه قبلیم که فت بود اجرا می شد.
کسی می دونه باید چیکار کنم اینا اجرا بشن؟

بازی های شما بازی های پچ نشده ap25 هست. باید بازی ها رو با برنامه abgx پچ کنی و دوباره روی dvd9 کپی کنی و بازی کنی!!! آموزش این کارها تو سایت هست!!!
مگه وقتی halo reach اومد ap25 اومده بود؟و چرا روی کنسول قبلیم راحت اجرا می شد ولی رو اسلیم ال تی 2 اجرا نمی شه؟

مگه وقتی halo reach اومد ap25 اومده بود؟و چرا روی کنسول قبلیم راحت اجرا می شد ولی رو اسلیم ال تی 2 اجرا نمی شه؟
چرا بود اما دو مدل ap25 داریم یک مدل challenge 1 هست یک مدل 2 که وقتی اپدیت می کنی کنسول میشه برای نوع 2 اما دیسک های قدیمی نوع یک هستند که باید ری پچ بشن

بستگی داره والا. هر کودوم یه مقداری کم میشه.
مثلا من 4 ساعت gears بازی میکنم 20 مگ کم میشه :|

ممنون دوست عزیز ولی من 2 ساعت cod که بازی میکنم 200 مگابایت کم میشه.
سرعت من هم 1 مگابایت هست و پینگ هم 180 تا 200 هست.
هیچگونه لگی هم در بازی ندارم.

اقا یکی یه استارتی بزن ما رو راه بی اندازه من تو سایت xbox.com یه اکانت ساختم xbox هم اسلیم وایلس هم دارم یخ کمکی به ما بکنید چطوری لایو رو راه اندازی کنم؟می دونم سوالم خیلی تکرار ی و کلیشه ای اما به هر حال هرکس طالب بود و لطف کرد برام تو پ.خ راهنمایی روش بزاره منون می شم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or