همه چیز درباره ی Xbox Live

مودمو از حالت pppoe به bridge تغيير بده بعد يوزرنيم و پسورد isp رو در قسمت additional setting ايكس باكست بنويس
من هم با دي لينك و هم با تي پي لينك امتحان كردم با تغيير mtu درست نميشه
دمت گم نوید خوب به بقیه کمک میکنیا ! من پروفایلم بن شد ! :((

مودمو از حالت pppoe به bridge تغيير بده بعد يوزرنيم و پسورد isp رو در قسمت additional setting ايكس باكست بنويس
من هم با دي لينك و هم با تي پي لينك امتحان كردم با تغيير mtu درست نميشه
مرسی عزیز...
این کارو کردم مثینکه درست شد فقط میگه باید اول آپدیت کنی وگرنه sign out میشه میخواستم ببینم اگه update کنم مشکلی پیش نمیاد برام..{بازم ممنونم}

دمت گم نوید خوب به بقیه کمک میکنیا ! من پروفایلم بن شد ! :((

دمه تو گرم كه بهم ياد دادى راستى امروز يه مودمه d-link 2520u گرفتم حتي mtu رم تغيير دادم اخر مجبور شدم بزارم رو مود بريدج
اگه وقتشو حالشو داشتم يه تايپك براي رفع اين مشكل باز ميكنم
برا پروفايلتم ناراحت نباش يدونه ديگه بساز دوباره باهم بريزيم تو لايو!!

مرسی عزیز...
این کارو کردم مثینکه درست شد فقط میگه باید اول آپدیت کنی وگرنه sign out میشه میخواستم ببینم اگه update کنم مشکلی پیش نمیاد برام..{بازم ممنونم}

خوب خدارو شكر
اگر lt 1.9 يا lt 1.91 دارين اره اپديت كنيد مگه نه اگه اپديت كنيد كپي خوره دستگاتون از بين ميره

خوب خدارو شكر
اگر lt 1.9 يا lt 1.91 دارين اره اپديت كنيد مگه نه اگه اپديت كنيد كپي خوره دستگاتون از بين ميره
ببخشید این قدر ازیتتون کردما..
از کجا بفهمم اپدیتم چیه؟؟ البته تازه دادم آپدیتش کردن فکر کنم داشته باشه...

دمه تو گرم كه بهم ياد دادى راستى امروز يه مودمه d-link 2520u گرفتم حتي mtu رم تغيير دادم اخر مجبور شدم بزارم رو مود بريدج
اگه وقتشو حالشو داشتم يه تايپك براي رفع اين مشكل باز ميكنم
برا پروفايلتم ناراحت نباش يدونه ديگه بساز دوباره باهم بريزيم تو لايو!!
تازه یه گلد 3 ماهه ریخته بودم تو حلقش و رنک BC2 رو هم کرده بودم 31 !!! حالا بماند اون 360 تا مایکروسافت پوینت و گیمر اسکور هت ( BO & MW2 Finished on Veteran AND Crysis 2 On Supersoldier ) !!! کلا دیگه میخوام برم تو کار کامپیوتر ! مردشوره مایکروسافت رو ببره با این Code Of Conduct ش !!!!

دوستان هرکی راهنمایی کنه ممنون میشم.
من می خوام با پروفایل اصلی 360ام وصل بشم به windows live حالا یه مشکلی که دارم اینه که ایملی که موقع ساختن پروفایل وارد کردم یادم نیست.
وقتی میرم تو سایت xbox پروفایلمو سرچ میکنم آواتارم و نشون میده ولی وقتی می خوام sign in شم ایمیل می خواد .
حالا راحی نداره من از xbox live یا windows live بتونم ایمیل پروفیلم رو پیدا کنم ؟
ممنون میشم هرکی جواب بده .

مرسی از جواب دوستان لایو باز حرفه ای:d:d)x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or