قبلا بوده فکر کنم.ولی الان چند سالی هست که point نمیده.فقط اچیومنت میده که به درد خاصی نمیخورهمن یه سوال داشتم آیا تو live بازیهایی هست که با برنده شدن point بدست آورد ؟
اگر اره کدوم بازی و چه جوری ؟
دوست عزیز وقتی به لایو وصل میشی باید به آخرین ورژن داشبورد دستگاهو ارتقا بدی وگرنه نمیذاره وارد سایت بشی.اگه lt 1.91 داری لایو وصل شو. احتمالا بازی های جدیدی که میان آپدیت رو داشته باشن.سلام دوستان گرامی
خسته نباشید
بنده اطلاعات چندانی ندارم.ممنون میشم راهنمایی ام بکنید.
راستش من دیروز Le Tour de France 2011 رو خریدم و الان که توی دستگاه میگذارم و می زنم که اجرا بشه میگه که باید دستگاه آپدیت بشه و دکمه yes و no آپدیت میاد.من دیسک رو خارج کردم.ورژن داشبوردم هم 2.0.8955.0 هست و دستگاه هم کپی خور شده.میخواستم ببینم اگر من دستگاه رو به نت وصل کنم و آپدیت های زیر رو انجام بدم کپی خور دستگاه می پره یا من بن میشم؟
* آپدیت برای پخش فایل های تصویری (mkv , avi , ....)
* آپدیت داشبورد (ترجیحا کدوم ورژن؟)
در ضمن اگر فیفا 12 بیاد برای آپدیت من همین مشکل رو خواهم داشت؟
ممنون از سایت فوق العاده تون
یا علی
![]()
لایو فعلا خرابه:d.باید lt 1.91 بریزی،که قیمتش از 5 تومن تا 25 تومن هست(بستگی به منطقه شهر داره).بعدش باید 6 بازی معروف رو دوباره پچ کنی و بعدش اگه آپدیتی نیاد یه ذره بازی کنیسلام خدمته Live بازان !
یکی واسه من توضیح بده الان وضیعت Live در چه حالیه ؟ اگه در مورد قیمته Update رو هم بگید ممنون میشم .

باید رو دستگاهت فرم ویر lt.1.91 بریزی.ac رو هم باید دوباره پچ کنی. اکانت هم اگه تا حالا وصل نشدی یه ماه مجانی بهت میده.(البته میتونی 3 تا پروفایل بسازی و 3 بار این کارو بکنی) و بعدش باید اکانت رو خودت بخریدوستان این Xbox Live چجوریه؟ باید کار خاصی کرد که باهاش مثلا بازی BBC2 و یا Ac:BH رو انجام داد؟ کانکت شدن بهش و آنلاین بازی کردن بازی ها نیاز مند خرید اکه؟
آخرین ویرایش: