مشکل در NAT type !

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

54M113

کاربر سایت
سلام

دوستان چند روزی هست که با این پیغام مواجه میشم :

mm9os8kgtkqy91m5dh.jpg

نمیدونم دلیلش چیه آخه تا چند روز پیش همه چی درست بود اما الان گیر داده
پورت فوروارد رو هم قبلا انجام دادم و میگم که تا همین چند روز پیش مشکلی نداشتم اما نمیدونم مشکل از کجاست ! UPnP رو هم چک کردم Enable هست !

یه DMZ برا 360 ـت درست کن . تو Setting مودمت بگرد دنبال DMZ . احتمالا تو بخش NAT هست . شاید تو بخش Virtual Server هم باشه .
اونجا DMZ رو برای IP مورد نظرت Enable کن .
البته DMZ برای XBL خطری نداره اما سعی کن برای کارای دیگه ای ازش استفاده نکنی . چون باعث میشه فایروال مودمت رو اون آی پی کاری انجام نده .

DMZ هم Enable هست قبلا این کارو کردم

qsy6yp2zn6k2v9nileh0.png

60gax3q434s0082gqbm.png

جالب اینجاست که من از دو تا ISP سرویس میگیرم و وقتی با یکی ISP دیگه تست میکنم مشکلی ندارم !!!!!!

DMZ هم Enable هست قبلا این کارو کردم

qsy6yp2zn6k2v9nileh0.png

60gax3q434s0082gqbm.png

جالب اینجاست که من از دو تا ISP سرویس میگیرم و وقتی با یکی ISP دیگه تست میکنم مشکلی ندارم !!!!!!

شما عملا با این کار DMZ را از کار اندختید
PortForwarding dar NaT
اولویت داره نسبت به DeMilitarizedZone
به همین دلیل اصلا برای اون پورت‌ها و IP ,
DMZ کار نمی‌کنه
شما یا DMZ رو بگذار فعال باشه یا PortForwarding ro
احتمالا مشکل حل خواهد شد

PS :
یک راه دیگه هم این هست که شما DHCP & UpNp
رو فعال کنی‌
و بجای ManualIPsetting از نوع Automatic Setting

استفاده کنید و همDMZ رو غیر فعال کنی‌ هم PortFwDing

in ham javab mide ...
http://www.linksysbycisco.com/EU/en/support/WAG120N

آخرین ویرایش:
این مشکلات ماله ISP هست !
منم یه 2 روزی بود مشکل داشتم ! همه کارا رو کردم و همه تغییرات رو انجام دادم و وصل نمیشد !
یه روز برداشتم همه چیز رو به صورت اولش کردم و هیچی رو هم مثل همین NAT و اینا باز نکردم !
رفتم و وصل شد !!

یک راه دیگه هم این هست که شما DHCP & UpNp
رو فعال کنی‌
و بجای ManualIPsetting از نوع Automatic Setting

استفاده کنید و همDMZ رو غیر فعال کنی‌ هم PortFwDing
با این کار مشکلم حل شد ممنون

من کار هایی رو که portforward.com گفته بود رو انجام دادم.
وقتی هم به بخش UPnP مودم میرم 3 تا مورد میاد به شکل زیر که باید تیک بخورن.من تیک اولیش رو زدم.ولی بقیه تیک نخوردن.
1-Active the Universal Plug and Play(UPnP) Feature
Allow users to make configuration changes through UPnP2-2
3-Allow UPnP to pass through Firewall
با این حال بازم نتم تایپ 3 هستش و تو بازی انلاین چه با PSN چه Live خیلی مشکل دارم.باید چی کار کنم؟این DMZ چیه؟
مودم:zyxel p660hw t1 v2
ویرایش:اون 2 تا تیک رو هم زدم!دو تا پورت 88 و 3074 رو هم اضافه کردم تازه شد تایپ 2!نمی شه یکش کرد؟

آخرین ویرایش:
والا منم مودمم مثله شما هست همون نت 2 بهتره ماله من هم نت 2 هست و باهاش مشکلی ندارم حالا که این قدر باهاش ور رفتی دیگه فکر نکنم مشکلی داشته باشه

دوستان من مودمم wag120n هست منوهاش مثل مودم دوستمونه خیلی وقته دارم میگردم که چطور میشه nat رو open کنم اما هیچ جا پیداش نمیکنم تو پرت فروارد که میگفت باید IP استاتیک داشته باشید کلا نمیدونم چه کنم در حد یه ادم 0 به من بگید تو کدوم منو چه کار کنم البته بگم تو قسمت DMZ ای پیه دستگاه رو دادم گزینه زیرشم فعال کردم اما بازم nat باز نشد هرکسی این مودم رو داره یه کمک بدین دل منو شاد کنین:">

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or