چرا از وایرلس PC وصل کردی!؟ سیم لن رو از مودم وایرلس به ایکس باکس بزن و بعد برو تو تنظیمات Network ایکس باکس اوتوماتیک رو بزن تا کانفینگ شه ! به همین راحتی!اقا یکی جواب مارو هم بده بعد رفته رو مخم

وقتی اینجوری میشه یعنی اینکه PING بالا ست! پینگتو نیازی اونجا چک کنی! برو توی RUN این رو بنویس ENTER بزن.
اگر رو کنسولت LT+ 1.91 ریخته باشن میتونی راحت به لایو کانکت بشی
ولی توجه داشته باش که بازی های زیر اجراء نمیشن و باید پج بشن
Halo Reach , Fable 3 , Need For Speed Hot Pursuit
Call Of Duty Modern Warfare 2 , Call Of Duty Black OPS
Assassin's Creed Brotherhood
---------- نوشته در 01:10 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:02 AM ارسال شده بود ----------
می تونی از این فروشگاه ها بخری
www.game-ir.com
www.irangamestore.com
قیمتهاشون متفاوته ولی دومی 14 ماهه که خیلی به صرفه هست
شما باید بری lt + 1.91 روی دستگاهتون بریزید تا بازیهایAP2.5 بهت جواب بده....الانم احتمال داره فلگ شده باشی.البته احتمالش کم هست اگر بازی و سریع از توی دستگاه در اورده باشی.ایشالا که نشدی.سلام دوستان من lt 1.9 رو ریختم تو دستگاه چند وقت پیش حالا امروز که برای اولین بار بود می خواستم برم لایو یک update اومد گزاشتم update شه بعدش بعد یک مرحله اینترنت قطع شد و update نصف کاره موند حالا دیگه بازیهای ap2.5 رو نمی خونه در صورتی که پچ شده هم هستن مثل کال آف حالا اگه من دوباره وصل شم لایو و آپدیت رو انجام بدم ممکنه کپی خورم کامل بپره؟اصلا آپدیت کنم یا نه؟
وقتی که صفحه سیاه شد بعد یکی دو ثانیه در اوردم .شما باید بری lt + 1.91 روی دستگاهتون بریزید تا بازیهایAP2.5 بهت جواب بده....الانم احتمال داره فلگ شده باشی.البته احتمالش کم هست اگر بازی و سریع از توی دستگاه در اورده باشی.ایشالا که نشدی.
خوب کاری کردی! نه اجرا نمیشن! باید پچ کنی! پچ کردن هم راحته! برو تو فروم دنبال آموزشش بگرد....وقتی که صفحه سیاه شد بعد یکی دو ثانیه در اوردم .
الان من آپدیت کنم بازی هایی که ap2.5 ندارن هم اجرا نمی شن و نمیشه باهاشون لایو بازی کرد؟
شما باید lt 1.91 بریزی وبعدش بازیتو با برنامه abgx version 1.5 پچ ap2.5 بزنی...تا روی اپدیت جدید جواب بده...ولی من اگر جای شما بودم فعلا قید لایوو میزدم.من الان سه ماه افلاین هستم و از خماری دارم میمیرم به محض اینکه درست شد و بازی در لایو امن بود پست میدم.زمان باید بگذره...موفق باشی.وقتی که صفحه سیاه شد بعد یکی دو ثانیه در اوردم .
الان من آپدیت کنم بازی هایی که ap2.5 ندارن هم اجرا نمی شن و نمیشه باهاشون لایو بازی کرد؟

وقتی اینجوری میشه یعنی اینکه PING بالا ست! پینگتو نیازی اونجا چک کنی! برو توی RUN این رو بنویس ENTER بزن.
ping yahoo.com -t
ببین اینجا چنده!! اگه زیر 500 بود خوبه!