همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام دوستان من می خوام برای اولین بار به ایکس باکس لایو وصل شم اول که گفت باید اپدیت کنی اپدیت کردم
کپی خورش پرید فرستادم تهران واسه lt9 حالا می گه باید جوین شی وقتی می خوام جوین شم می گه downloading new updates
بعد من سریع خاموش کردم حالا اگه بزارم این چیزارو اپدیت کنه کپی خورش دوباره می پره؟
چون من دیگه نمی تونم هی بفرستم تهران لطفا کمک کنین

آخرین ویرایش:
دوستان اون 1 ماه اشتراک گلد مجانی که مایکرو به هر کنسول می داد رو دیگه نمی ده درسته؟؟؟

نه هنوزم همینطوره . من گیمرتگم و خواستم عوض کنم ولی پوینت نداشتم برا همین یه گیمیر تگ جدا ساختم ، الانم هنوز دارم همون 1 ماه فریو میگذرونم !

اقا یه سوال ! چرا برای بعضیا Join party جواب میده اما برا بعضیا نه ؟! باید چی کار کنم ؟!

Join Party وقتی میاد که او طرفی که دارین پروفایلشو نگاه میکنید در حال حاضر توی یک پارتی هستش ، شما هم میتونی با زدن روی این گزینه به پارتی اون شخص بپیوندی . در غیر این صورت یعنی اینگه طرف در حال حاظر تو پارتی قرار نداره !

سلام دوستان من می خوام برای اولین بار به ایکس باکس لایو وصل شم اول که گفت باید اپدیت کنی اپدیت کردم
کپی خورش پرید فرستادم تهران واسه lt9 حالا می گه باید جوین شی وقتی می خوام جوین شم می گه downloading new updates
بعد من سریع خاموش کردم حالا اگه بزارم این چیزارو اپدیت کنه کپی خورش دوباره می پره؟
چون من دیگه نمی تونم هی بفرستم تهران لطفا کمک کنین

اگر رو کنسولت LT+ 1.91 ریخته باشن میتونی راحت به لایو کانکت بشی
ولی توجه داشته باش که بازی های زیر اجراء نمیشن و باید پج بشن

Halo Reach , Fable 3 , Need For Speed Hot Pursuit
Call Of Duty Modern Warfare 2 , Call Of Duty Black OPS
Assassin's Creed Brotherhood

---------- نوشته در 01:10 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:02 AM ارسال شده بود ----------

بچه ها من میخام یک کارت یک ماه بخرم کسی جایی سراغ داره

می تونی از این فروشگاه ها بخری
www.game-ir.com
www.irangamestore.com
قیمتهاشون متفاوته ولی دومی 14 ماهه که خیلی به صرفه هست

دوسته من مال من lt 1.9 هستش و چون اولین باره که می خوام به ایکس باکس لایو کانکت شم می گه دانلود اپدیت های جدید
ولی نه اونی که واسه خوده کنسوله این اپدیت مال ایکس باکس لایوه و می خواد ایکس باکس لایو رو اپدیت کنه اون مسله ای نداره؟

من وقتی میخوام به لایو وصل شم میگه یه آپدیتی داره (آپدیت کنسول نه) فکر کنم برای بازیه. بعد که میزنم آپدیت کنه آپدیت نمیکنه. میره بیرون. (بعضی وقتا هم هنگ میکنه) مشکل چیه؟

سلام .. من ایکس باکسم رو تازه گرفتم ... نمیدونم باید چیکار کنم که بدون مشکل به live وصل شم . باید اپدیت کنم ؟ بعد باید پول هم بدیم برا live ؟

اگر رو کنسولت LT+ 1.91 ریخته باشن میتونی راحت به لایو کانکت بشی
ولی توجه داشته باش که بازی های زیر اجراء نمیشن و باید پج بشن

Halo Reach , Fable 3 , Need For Speed Hot Pursuit
Call Of Duty Modern Warfare 2 , Call Of Duty Black OPS
Assassin's Creed Brotherhood
این کارو باید تو L.T 1.9 انجام بدی ، LT 1.91 برا همینه که این ۶ تا بازی هم اجرا بشن !

دوسته من مال من lt 1.9 هستش و چون اولین باره که می خوام به ایکس باکس لایو کانکت شم می گه دانلود اپدیت های جدید
ولی نه اونی که واسه خوده کنسوله این اپدیت مال ایکس باکس لایوه و می خواد ایکس باکس لایو رو اپدیت کنه اون مسله ای نداره؟

اگه آخرین داشبورد که 9 جولای 28 تیر بوده را نصب کردن برات و این فقط آپدیت بازی هست مشکلی نداره ولی به هیج وجه بازی های که بالا نوشتم رو تو کنسول نذار چون باید پچ بشن یا فریمور 1.91 داشته باشی

---------- نوشته در 01:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:50 PM ارسال شده بود ----------

دوسته من منم از این اپدیت میترسم که کپی خوره بپره اگه بزارم اپدیت شه میپره؟

آپدیت بازی هیج وقت کسی رو بن نکرده این آپدیت داشبورد که خطریه ;)

سلام نمیدونم این تکراری هست یا نه ولی اگه تکراری بود بعد جواب دادن پاک کنید اخه ضروریه
اقا من با کابل لن از وایرلس pc وصل کردم به ایکس باکس بهد allow sharing هم تیک زدم ولی تا مرحله ی نتورک رو میره ولی بعد ارور میده و خارج میشه لطفا کمکم کنید

---------- نوشته 10-08-2011 در 12:21 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی 09-08-2011 در 11:09 PM ارسال شده بود ----------

مشکلم dns هست اخه از این تعجب میکنم همین 1 هفته پیش قبل اینکه اپدیت 1.91 رو بکنم بدون هیچ دستکاری عین اب خوردن وصل میشد ولی الان ارور میده جون هرکی دوست دارین کمک کنید :d دارم روانی میشم​

تورو خدا یکی جواب کامل بده من تازه گرفتم جایی که خریدم گفت به هیچ وجه نمیشه لایو بود قبلا اره ولی الان دیگه نا گفت اگه اپدیت کنی کپی خور بودن از بین میره دهنت صاف میشه بعد از اینور همه دارن بازی کپی خور رو لایو میزنن من که نفهمیدم جریان چیه اگه اپدیت کنی دیگه کپی نمیخونه پس چجوری بازی میکنن بدون بازی ارجینال طفا یکی جواب درست بده و بگه اپدیتش خطر داره یا نه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or