شما منظورتون سوال من بود؟بابا معلوم نیست کی بیاد دیدی تا 2 ماه دیگه هم نیومد

دوستان یه سوال میخوام اگر میشه همین الان جواب بدین .
توی قسمت Bill Information یه قسمت هست که بیلینگ آدرسو یه سری آیتم های دیگه رو ازم میخواد ! تو این قسمت چی باید وارد کنم ؟؟
این قسمت برای زمانی هست که میخواید Credit Card ثبت کنید که از حساب بانکی متصل به Credit Card پول بکشه برای خرید...
نیاز نیست تکمیل کنید این قسمت رو![]()
خوب الان چون میخوام اضافه کنم پرسیدم :d
پر نکنم ، نمیزاره پوینت اضافه کنم !
این آدرس :
شهر : Las Vegas
آدرس : 3891S. Valley View Blvd. #74 (بین عدد سمت چپ و حرف S یه فاصله بنداز)
کد پستی : 89118
ایالت : Nevada
شماره تماس : 7028392235
اوایل بهار قرار بود 2.0 بیاد !!شما 1.9روهم که ریختی..............
قضیه اینه که شما برای اجرای6بازیap2.5که تو داشبرد جدید یه جور دیگه تعریف شده بایید منتطر1.91باشی...
اونم مثل اینکه ریلیز شده

یه دنیا ممنون هم اسمی >:d<
یه سوال دیگه من وقتی L.T ـیمو آپدیت کردم ، بازی مورتالم اجرا نشد ، چرا ؟ [ جزء اون 6 تا بازی هم نیست مثل اینکه ]
اوایل بهار قرار بود 2.0 بیاد !!![]()
بهتر که الان وصل نشی! اصلا حال نمیده! منم پشیمون شدم از اکانتم استفاده کردم!حالا بریم سر سوالات!:d
خب سوال اول چی بود!:d
الان اگه بخواهم دوباره وصل بشم . باید چه کار هایی رو انجام بدم ؟؟؟ باید اول وصل شی به نت بعد آپدیت کنی و بعد LT 1.9 نصب کنی!
Lt1.9 بریزم حله ؟؟؟؟ بله تا حدودی حله:d
الان نمیشه cod black ops رو بازی کرد ؟؟؟؟ چرا میشه اما باید سی دی اورجینال داشته باشی! با سی دی های کپی خور نمیشه! چون اصلا پچ نمیشن!
کی میشه بازی کرد ؟؟؟؟؟ این دیگه دست خدا ست همونطور که بالا رفتن سرعت اینترنت ما دست خدا ست:d
الان میارزه برم lt1.9 بریزم ؟؟؟ نظر من رو می خوای نه! صبور باش:d
صبر کنم کی این lt جدید میاد ؟؟؟؟ تا آخر مرداد میاد یعنی ؟؟؟ باید بگم که زمان دقیق برای پخش اعلام نشده ولی ما دلمون روشنه که تا آخر هفته بیاد:d