aryan90
کاربر سایت
آپدیت رو بریز رو USB و یعد بریز اگه آپدیت رو داری پاک کن و دوباره بریز فکر کنم درست بشهسلام دوستان من یه سوالی داشتم ؟؟؟
دلیل این error چیه ؟
3080 - 0000 - 0080 - 0300 - 8007 - 2751
چه کنیم ؟
آپدیت رو بریز رو USB و یعد بریز اگه آپدیت رو داری پاک کن و دوباره بریز فکر کنم درست بشهسلام دوستان من یه سوالی داشتم ؟؟؟
دلیل این error چیه ؟
3080 - 0000 - 0080 - 0300 - 8007 - 2751
چه کنیم ؟
سلام بچه ها!!!
من از game-ir یه اکانت gold یک ماهه گرفتم و توی قسمت reedem code وارد کردم.
کد رو قبول کرد ولی اکانتم gold نشد و هنوز free هستم!!
یعنی کدم باطل شده؟؟؟![]()

بله فعلا بهترین راه همینه ولی استیلت پچ یادت نرهسلام دوستان...من الان فریمور LT+1.9رو رو دستگام زدم حالا می تونم با خیال راحت لایو وصل شم و کنسولم رو آپدیت کنم؟

من دارم از گلد های Free اکانت هام استفاده میکنم. تا حالا کارت گلد نخریدم اما از اونجایی که رو به اتمام هست می خوام یک کارت 12 ماه بگیرم!
یکی از بچه های لایو باز میگفت باید Windows Live ID تنظیم باشه که اگه نباشه کارت گلدی که خریدی رو مایکروسافت می سوزونه! درسته!؟؟
1. این Windows Live ID رو چطوری میشه تنظیم کرد!؟ اصلا از کجا میشه فهمید که تنظیم شده یا نشده!؟ مگه الان که دارم از اکانت گلد free استفاده میکنم تنظیم نیست!؟
ممنون میشم یک توضیح کامل در مورد این موضوع بدید.
من اول آپدیت کردم بعد رفتم دادم واسم ریخت! اگه صبوری صبر کن میگن هفته دیگه ورژن جدیدش میاد که قفل های AP رو هم باز میکنه و نیازی به پچ دیگه نیست! اینجوری خرجتم کم میشه! لایو الان حال نمیده نه میشه کال آو دیوتی بازی کرد نه چیزی! PES هم که اگه PING بره بالا ضد حال میشه وسط بازی ترک زمین اجباری میکنی:d صبور باشدوستان سلام . من امروز رفتم تا آپدیت lt 1.9 رو بریزم ، فروشنده گفت اول برو به لایو وصل شو ، آپدیت خود لایو رو انجام بده بعد بیا اینجا برات انجام بدم تا مشکلی پیش نیاد . ولی من قبلا تو انجمن خونده بودم که اول باید lt 1.9 رو انجام بدی بعد به لایو وصل شی !!! کمی گیج شدم . لطفا یه نفر با تجربه به من بگه دقیقا چکار کنم .
ممنون ممنون ممنون