همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام بچه ها!!!
من از game-ir یه اکانت gold یک ماهه گرفتم و توی قسمت reedem code وارد کردم.
کد رو قبول کرد ولی اکانتم gold نشد و هنوز free هستم!!
یعنی کدم باطل شده؟؟؟:((

سلام بچه ها!!
من از داشبورد جدید استفاده میکنم.
دیروز خواستم به live وصل شم یه اپدیت 4MB داشت و منم اپدیت کردم.
بعد دیگه xbox هیچ بازی کپی رو نمیخوند ولی به لایو وصل میشد.
صبح بردم 20 تومن خرجش کردم درست شد.
ولی بازم که میخوام به لایو وصل شم میخواد اپدیت کنه.
قبولم اگه نکنم از xbox live قطع میشه.
یعنی من دیگه نمیتونم لایو بازی کنم؟؟؟؟؟:((:((:((

مرسی از جواب راستش من نمی خوام بازی کنم...فقط می خواستم لایو وصل شم...فقط می خواستم بدونم که آپدیت100 مگ(2.0.13599.0)رو می تونم بزنم یا نه که شما دوست عزیز جوابم رو دادید...پس مطمن باشم دیگه؟راستش فک نکنم که توانایی مالی رو داشته باشم که واسه هر بازی اورجینال ایکس باکس پول بدم...با تشکر...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Soap McTavish
سلام. من تا حالا لایو متصل نشدم و آنلاین هم بازی نکردم. چند ماه پیش اومدم کنسول رو به اینترنت وصل کردم و آپدیت کردم همون آپدیت 30 می رو میگم که 30 تومن خرج برداشت. حالا ترسیدم دوباره کنسول رو به نت وصل کنم میخواستم بدونم من که LT1.9 دارم اگه به نت وصل شم بازم کپی خور میپره؟ فقط میخوام آواتار بگیرم نه واسه بازی کردن؟

من دارم از گلد های Free اکانت هام استفاده میکنم. تا حالا کارت گلد نخریدم اما از اونجایی که رو به اتمام هست می خوام یک کارت 12 ماه بگیرم!
یکی از بچه های لایو باز میگفت باید Windows Live ID تنظیم باشه که اگه نباشه کارت گلدی که خریدی رو مایکروسافت می سوزونه! درسته!؟؟

1. این Windows Live ID رو چطوری میشه تنظیم کرد!؟ اصلا از کجا میشه فهمید که تنظیم شده یا نشده!؟ مگه الان که دارم از اکانت گلد free استفاده میکنم تنظیم نیست!؟
ممنون میشم یک توضیح کامل در مورد این موضوع بدید.

من دارم از گلد های Free اکانت هام استفاده میکنم. تا حالا کارت گلد نخریدم اما از اونجایی که رو به اتمام هست می خوام یک کارت 12 ماه بگیرم!
یکی از بچه های لایو باز میگفت باید Windows Live ID تنظیم باشه که اگه نباشه کارت گلدی که خریدی رو مایکروسافت می سوزونه! درسته!؟؟

1. این Windows Live ID رو چطوری میشه تنظیم کرد!؟ اصلا از کجا میشه فهمید که تنظیم شده یا نشده!؟ مگه الان که دارم از اکانت گلد free استفاده میکنم تنظیم نیست!؟
ممنون میشم یک توضیح کامل در مورد این موضوع بدید.

Windows Live ID همون ایمیلی هست که برای ساخت Gamertag میدید :)
فقط ببین کشوری که موقع ساخت اکانت وارد کردی چه کشوری هست که بعدا خواستی پوینت هم بخری به مشکل برخورد نکنی...

خب سلام من لایو وصل شدم و مشکلی پیش نیومد ممنون از راهنماییتون...حالا دوتا سوال دارم...1.کال آف 6و7 اجرا نمی شه چه پچی باید استفاده کنم؟(یا چه طوری پچ کنم که بیاد؟)
2.من توی گیم مارکتپلیس لباس واسه ی مورتال کمبادم دانلود کردم(اتفاقا رایگان هم بود)ولی یه آپدیت تویه پکش هست اگه دانلود شد باید آپدیت کنم؟مشکلی نداره آپدیتشو بزنم تو دستگام؟
(LT+1.9هم دارم)

دوستان سلام . من امروز رفتم تا آپدیت lt 1.9 رو بریزم ، فروشنده گفت اول برو به لایو وصل شو ، آپدیت خود لایو رو انجام بده بعد بیا اینجا برات انجام بدم تا مشکلی پیش نیاد . ولی من قبلا تو انجمن خونده بودم که اول باید lt 1.9 رو انجام بدی بعد به لایو وصل شی !!! کمی گیج شدم . لطفا یه نفر با تجربه به من بگه دقیقا چکار کنم .

ممنون ممنون ممنون

زنده باد ایکس باکس

---------- نوشته در 03:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:46 PM ارسال شده بود ----------

اگه من بخوام با ایکس باکسم یه ساعت آنلاین بازی کنم تقریبا چه قدر آب میخوره؟؟؟:))

دوستان سلام . من امروز رفتم تا آپدیت lt 1.9 رو بریزم ، فروشنده گفت اول برو به لایو وصل شو ، آپدیت خود لایو رو انجام بده بعد بیا اینجا برات انجام بدم تا مشکلی پیش نیاد . ولی من قبلا تو انجمن خونده بودم که اول باید lt 1.9 رو انجام بدی بعد به لایو وصل شی !!! کمی گیج شدم . لطفا یه نفر با تجربه به من بگه دقیقا چکار کنم .

ممنون ممنون ممنون
من اول آپدیت کردم بعد رفتم دادم واسم ریخت! اگه صبوری صبر کن میگن هفته دیگه ورژن جدیدش میاد که قفل های AP رو هم باز میکنه و نیازی به پچ دیگه نیست! اینجوری خرجتم کم میشه! لایو الان حال نمیده نه میشه کال آو دیوتی بازی کرد نه چیزی! PES هم که اگه PING بره بالا ضد حال میشه وسط بازی ترک زمین اجباری میکنی:d صبور باش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or