همه چیز درباره ی Xbox Live

دوستان من میخوام اینترنتی یه کارت لایو یه ساله بخرم به نظر شما کدوم سایت معتبر تره ؟؟؟
از فروشگاه game-ir بخر من آنلاین خریدم و به محض خرید کد برای شما نمایش داده میشه و به ایمیلتون هم فرستاده میشه. قیمتشم مناسب هست.

با سلام
بچه ها من اینترنت مخابرات دارم که از نوع virtual private conection هست.خیلی زور زدم تا بتونم به لایو وصل شم اما نشد.دستگاهو شیر کردم و چندتا کار دیگه هم کردم اما نشد.قبلا یکسال به لایو وصل بودم تا مخابرات منطقه رو فیبر نوری کرد حالا هم که سرویس داده هرکار می کنم نمی تونم وصل به لایو شم.اگه از دوستان کسی میتونه کمک کنه یه حالی به ما بده.
برای توضیحات باید بگم که بعد از قسمت netwrork موقع اتصال به اینترنت ارور میده و اساسی ترن ارورش اینه که:
Your DNS server can't resolve the names of Xbox LIVE servers or Xbox.com
dns رو هم 217.218.127.104 و 4.2.2.4 می زنم.

آخرین ویرایش:
آقا من میخوام برای بار اول برم لایو بازی کنم! میخواستم اولم lt معملوی داشتم حالا کردمش lt1.9 ! چیزه دیگه ای نمیخواد! حالا برم لایو مشکلی واسم پیش نمیاد! چی کار کنم که میگن ماکرو راهت بن میکنه!؟

دوستان هنوز تاریخ انتشار LT 2 معلوم نشده؟ هیچ تخمینی نزدن کی میاد؟ (چون من هنوز 1.9 رو نریختم. می ترسم برم بریزم فرداش 2 منتشر بشه، دوباره همونقدر پول بدم واسه نصبش!)

دوستان هنوز تاریخ انتشار LT 2 معلوم نشده؟ هیچ تخمینی نزدن کی میاد؟ (چون من هنوز 1.9 رو نریختم. می ترسم برم بریزم فرداش 2 منتشر بشه، دوباره همونقدر پول بدم واسه نصبش!)

نخیر هنوز معلوم نیست کی بیاد
فکر نکنم الانا بیاد به نظر من برو 1.9+lt رو بریز
اگه بیاد اینجا مینویسه

طبق گفته team xecuter برنامه jungle flasher جدید و LT 1.91 به خوبی کار میکنه و Tem jungle هم در توییترشون گفتن که به زودی منتشر اش میکنند. :-bd

مثل اینکه LT+ 1.91 ساخته شده و مراحل تستش رو هم گذرونده.
مشکل اون 6 تا بازی رو حل کرده و دیگه نیازی به دوباره رایت کردن همین بازی های AP2.5 هم نیست.
فقط کافیه که منتشر بشه.
http://team-xecuter.com/lt-v1-91-completed-new-ap2-6-defeated-no-new-patches-required/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or