همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام.من قبلا مایکروسافت 1 ماه رایگان اکونت بهم داده بود.ولی تموم شد.بعد دیروز با یک پروفایل دیگه رفتم ساختم و دوباره یکماه رایگان داد.شانسه دیگه.
بعد من یکی 3 ماه خریدم وقتی می خوام وارد کنم درسته اطلاعاته کارتو میده بعد برای فعال شدن احتیاج به
zip cod .city.numer.assist اینا داره درسته؟چی بزنم؟

سلام.من قبلا مایکروسافت 1 ماه رایگان اکونت بهم داده بود.ولی تموم شد.بعد دیروز با یک پروفایل دیگه رفتم ساختم و دوباره یکماه رایگان داد.شانسه دیگه.
بعد من یکی 3 ماه خریدم وقتی می خوام وارد کنم درسته اطلاعاته کارتو میده بعد برای فعال شدن احتیاج به
با یک کنسول میتونی 3 بار پروفایل جدید بسازی و سه بار اکانت مجانی بگیری، شانسی نیست.
از اینا استفاده کن که آدرس پلیسه انگلیسه:
حتما بزن انگلیس.ایالت ولز.شهر Aberdeen.
AB21 9AS
Queen Street, Aberdeen, AB10 1ZA
AB21 9AS

با یک کنسول میتونی 3 بار پروفایل جدید بسازی و سه بار اکانت مجانی بگیری، شانسی نیست.
از اینا استفاده کن که آدرس پلیسه انگلیسه:

حتما بزن انگلیس.ایالت ولز.شهر Aberdeen.
AB21 9AS

Queen Street, Aberdeen, AB10 1ZA
AB21 9AS​
dadash zip cod chi?yek etelaeat daghigh bede mesalan city number ina

http://en.wikipedia.org/wiki/Postcodes_in_the_United_Kingdom
به لینک بالا میری بعد وسط های صفحه یه جدول هستش که مدل نوشتن زیپ کد های انگلیس توش هست طبق اون مدل ها یه زیپ کد بساز حله. این بهترین روشه. خودم دو سه بار ازش استفاده کردم.

سلام به همه من یه مشکلی دارم من چند روز پیش داشتم cod4 رو آنلاین بازی می کردم اما الان هرچی می گردم می بینم کسی نیست بعد cod black ops و assassins creed brotherhood هم امتحان کردم بازم نشود اصلا هیچ کسی رو پیدا نمی کنه به نظر شما مشکل من کجاست لطفا راهنمایی کنید

سلام به همه من یه مشکلی دارم من چند روز پیش داشتم cod4 رو آنلاین بازی می کردم اما الان هرچی می گردم می بینم کسی نیست بعد cod black ops و assassins creed brotherhood هم امتحان کردم بازم نشود اصلا هیچ کسی رو پیدا نمی کنه به نظر شما مشکل من کجاست لطفا راهنمایی کنید
شما مشکلت از ISP تون هستش شما باید زنگ بزنید بهشون .

=))=))=))=))

سلام دوستان من ديروز يه اكانت براي اولين بار ساختم ولي اصلا ازم آدرس نخواست فقط بهم كفت اسم خودت بعد ايميل بعد هم بسورد رو ازم خواست و بعد هم وارد لايو شدم در ضمن اسم بروفايلم رو خودش عوض كرده حالا جطور ميتونم از 1 ماه gold‏ رايكان استفاده كنم وقتي ميخوام آنلاين بازي كنم ميكه بايد اكانت gold‏ داشته باشي و اكه بخوام اسم بروفايلم رو عوض كنم بايد جكار كنم.

من قبلا اینطوری بودم چون پینگم خیلی زیاد بود نمیتونستم search کنم (البته تو mv2) شما برو ببین میتونی join شی به friend هات join بشی یا نه اگه نتونستی فکر کنم مشکل از اینترنتت باشه

سلام من امروز خواستم به ایکس باکس لایو وصل شم دیدم اپدیت زد .اپدیت ایکس باکس لایو و اینا مثل اپدیت 19 می حالا چیکار کنم.اپدیت کنم یا نه؟تا همین پری روز وصل بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or