دوستان میشه یه چند تا سوال مبتدیانه کنم؟
الان واسه بازی در xbl حتما نیاز به کارته؟ اگر کارت یه ماهه بگیریم هرچی بازی کنیم از این یه ماه کم میشه یا اگه یک ماه تموم ببشه کارت هم تموم میشه؟
اگه xbox live بازی کنم چه قدر حجم میگیره؟
این ofw دقیقا چطوری باید بریزم؟ این dvd key چطوری بدست بیارم؟ (درایو من Benq هستش)
نمي دونستم سوالم كجا بگم ديگه اينجا گفتم اگه بي ربط ببخشيد
سولام اينه كه بعضي از بازي هاي كه 3 ماه پيش كردم الان مي ذارم تو دستگاه اجرا نمي كنه ولي بازي هاي جديد مياره كلا بازيام 3 ماه مصرف نمي دنم چرا ارورشم اينه كه مي گه نمي تونه سي دي بخونه هيچ خشي چيزي هم نداره
مشكل كجاست؟
مثلا:
call of 6,7 ,halo rich, asasin,
اينارو نمياره مشكل از چيه؟
:-oمن میخوام با ایکس باکس انلاین بازی کنم اپدیتمم کردم ولی بلد نیستم چه طوری (یعنی به ایکس باکس لایو وصل شدم ها الانم انلاین هستم )
به عنوان مثال میخوام بازی Red Dead رو انلاین بازی کنم کسی هست بگه چه طوری یا ادرس یه تاپیکی رو بدید که توش نوشته باشه![]()

)xاین که کاری نداره که:d خوب برو تو خود منوی بازی گزینه آنلاین دارهمن میخوام با ایکس باکس انلاین بازی کنم اپدیتمم کردم ولی بلد نیستم چه طوری (یعنی به ایکس باکس لایو وصل شدم ها الانم انلاین هستم )
به عنوان مثال میخوام بازی Red Dead رو انلاین بازی کنم کسی هست بگه چه طوری یا ادرس یه تاپیکی رو بدید که توش نوشته باشه![]()
ببخشيد سرتون درد اوردم ولي پچ بازيها رو چطوري بايد بيارم اگه مي شه كمي راهنمايي كنيد ممنون مي شم همشهري