جا این سئوالا این جا نیست،اینجاست:http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=2367&page=111سلام
من یک پست گذاشتم آقایون می گن پست بی ربطه:
می شه اول آپدیت کرد بعد lt2 ریخت برای این آپدیت جدید؟(درایورم سامسونگه)
این همه دارید در مورد آپدیت جدید و lt صحبت می کنید حالا این سوال بی ربطه؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز پیشنهاد شده اول ofw رو بریزد چون اگه اول آپدیت کنید ممکن تو عملبات فلش مشکل پیش بیاد .سلام
سلام
کاملا مفهوم بود.منم قصد داشتم آنلاین بازی کنم البته مطمئن نبودم.دوست عزیز lt ورژن دو هنوز نیومده شما چطور می خواهی بریزی اخرین هکی که چند روز پیش برای رفع مشکل لایو بازها اومد lt1.9 بوده برای همین جواب شمارو ندادند ولی من جوابت رو میدم شما در حال حاظر فقط می تونی lt1.9 رو بریزی اگر ابدیت کردی کنسولت رو باید یا خودت یا بیرون بدی فریمور کنسولت رو اورجینال یا خام کارخانه ای کنند بعد lt 1.9 رو بریزند تمام اگر هم ابدیت نکردی اول فریمور باید اورجینال شود بعد کنسولت با فلش ابدیت 19 می شود و بعد هک lt 1.9 بریزی تمام این کارها هم فقط برای ایکس باکس لایو هست و کسانی که لایو وصل نمیشوند اصلا ابدیت نکنند و با همون ورژن هک قبلی به نام lt plus بازیهارو انجام میتونند بدند تا lt 2 بیاد lt2 هم فقط برای این میاد چون ماکروسافت مقدار 1 گیگابایت به حجم بازیها و یا بهتر بگم dvd ها اضاف میکنه و بازیهای جدید رونمیشه نه با هک lt1.9 نه با هک lt plus اجرا کرد امیدوارم مفهوم بوده باشه
دوستان میشه یه چند تا سوال مبتدیانه کنم؟
الان واسه بازی در xbl حتما نیاز به کارته؟ اگر کارت یه ماهه بگیریم هرچی بازی کنیم از این یه ماه کم میشه یا اگه یک ماه تموم ببشه کارت هم تموم میشه؟
اگه xbox live بازی کنم چه قدر حجم میگیره؟
این ofw دقیقا چطوری باید بریزم؟ این dvd key چطوری بدست بیارم؟ (درایو من Benq هستش)