نه ربطی نداره.یه چیز دیگه برا عوض کردنش حتما باید گولد باشم یا ربطی نداره ؟
نه ربطی نداره.یه چیز دیگه برا عوض کردنش حتما باید گولد باشم یا ربطی نداره ؟
ببن دیگه یه 256 لازم داری اپراتور هم تو مناطق مختلف فرق دارن ولی معمولا ندا گستر خوبه پینگتم دیگه بیشتر از 300 نباید باشه شما هر وقت adsl گرفتی برو تو این سایت speedtest.net سرعت دانلود و پینگتو میگه
چرا میشه همه چی بستگی به پیینگت دارهیعنی هیجوره نمیشه با 128 بازی کرد؟؟
نخیر هنوز نیومدهدوستان آپديت جديد آمد :-o:-o:-o
من همين الان رفتم لايو ازم آپديت خواست
سلام!با سلام
یه سوال از لایو بازها دارم!
من چند ماهی هست که ایکس باکس خریدم، بسکه توی فروم ها از لذت لایو شنیدم و کسانی بودند که میگفتند بدون لایو نمیتونند زنده بمونند رفتم 60تومن دادم و یک اکانت گلد یکساله خریدم! بازی های black ops و Home front رو تو لایو رفتم و بازی کردم و اصلا بهم نچسبید و هیچ لذتی نداشت به 3 دلیل:
1- خیلی زود و فقط با یک تیر میمیری!
2- هدف بازی کاملا مشخص نیست هی باید بکشی و هرکی به فکر خودشه و در حال پیدا کردن یه سوراخ موش!
3- نقشه درست حسابی وجود نداره که بدونی دشمن کجاست یهو یکی از پشت دیوار شلیک میکنه و یا علی!
خلاصه افسردگی گرفتم از اینکه 60 تومن پول بی زبون رو دادم و هیچ لذتی نبردم!
میشه از لایو بازها بپرسم از چیه لایو لذت میبرند؟!
در بازی های دیگه هم اینطوری هست مثلا بازی های آرکید یا حتی Home front با یه تیر کارت تمومه!سلام!
1-اینکه با یک تیر میمیری خوب طبیعیه چون داری call of duty بازی میکنی اگه میخوای با یک تیر نمیری باید بری halo بازی کنی!:d... در ضمن این به مهارتهای شما بستگی داره که زود میمیری و باید بیشتر بازی کنی و با مپها بیشتر آشنا بشی تا بتونی بهتر بازی کنی.
2-هر بازی چند mode مختلف داره که توی همه ی اونها تنها هدف کشتن نیست و هر کدوم قانون خاص خودشون رو دارن.
در ضمن خیلی از بازیهای دیگه هست که میتونی بازی کنی مثل fifa و forza و NFS و red dead redemptionو ....
همه بازی ها حالش زیاد نیست فیفا شاید اما با اکشن که اصلا حال نکردم.آقا خیلی کارت درسته ها ...
من اینجا در به در دنبال یه کارت گلد میگردم و شما که داری , میگی حال نمیده ؟؟؟
شما بشین 2 ساعت فیفا بازی کن , میفهمی ...
آقا خیلی کارت درسته ها ...
من اینجا در به در دنبال یه کارت گلد میگردم و شما که داری , میگی حال نمیده ؟؟؟
شما بشین 2 ساعت فیفا بازی کن , میفهمی ...
گلد مشکل نداره ولی point نمی تونی بخری. کلاً بهت توصیه می کنم اطلاعات کردیت کارت توی اکانتت وارد نکنی چه توی خارج باشی چه نباشی چون جز دردسر هیچی نداره.دوستان من يه مشكل مسخره پيدا كردم اساتيد كمك كنن لطفا
من توي ايران گيمرتگ لايوم رو ساختم و خوب اون موقع Location رو آمريكا انتخاب كردم
الان من دارم ميرم كانادا زندگي كنم و اونجا هم قصد دارم يه xbox اورجينال بخرم ولي مشكل اينجاس:
وقتي گيمرتگ من براي آمريكاس من از كانادا ميتونم Payment داشته باشم؟ مثلا گلد بخرم يا مثلا كرديت كارت كانادا قبول ميكنه؟
گلد مشکل نداره ولی point نمی تونی بخری. کلاً بهت توصیه می کنم اطلاعات کردیت کارت توی اکانتت وارد نکنی چه توی خارج باشی چه نباشی چون جز دردسر هیچی نداره.
اگر خودت کانادا باشی خیلی راحت از طریق اینترنت می تونی با قیمت های ارزونتر از مغازه پوینت us بخری و بزنی تو اکانتت. مثلاً از اینجا بخری:
http://www.maximuscards.com