mohammad6599
کاربر سایت
ببین دوست من مشکل احتمالا از سرویس دهنده شماست وربطی به مودم نداره چون مودم من asus am604g هست و mtu در 1492 تنظیمه ولی جدیدا چند بار ارور mtu داده شما گفتی مودمت شبیه مال منه شما چند تا کار کن اول هرچی کابل هست از مودم جدا کن فقط کابل ایکس باکس متصل باشه بعد یه تستی بکن دوم اگه از خط تلفنی که استفاده میکنی تو اتاق چندتا تلفن دارن استفاده میکنن همه رو قطع کن و تنها اتصال به مودم باشه بعد یه تستی بکن لایوو اگه نشد برو به تنظیمات مودمت مال من با 192.168.1.1 در محیط اکسپلورر صفحه تنظیمات مودمم میاد اونجا برو یه قسمت advanced و گزینه van رو انتخاب کن بعدش سمت راست تنظیمات ونت میاد اونجا گزینه edit رو بزن دو سه بار نکست رو بزن تا به تنظیمات ppp برسی اونجا تو یکی از تبها نوشته pppmtu ببین عددش رو چنده اگه کمه زیادش کن البته تا اونجایی میتونی زیاد کنی که مودمت اجازه بده پس اگه مودمت بیشتر از 1300 رو نمیذاره خوب مشکل از مودمته ولی اگه تونستی بیشترش کنی بعد نکست رو بزن تا برسی به صفحه آخر بعد گزینه save رو بزن وقتی تموم شد مودمت رو خاموش کن سی ثانیه بعد دوباره روشنش کن بعد یه تستی بزن اگه mtu رو بالا بردی باز هم مشکل بود بنظرم مشکل به احتمال خیلی بالا از همون پارس آنلاین عزیزه
امیدوارم مشکلت حل بشه
امیدوارم مشکلت حل بشه