Heska
کاربر سایت
میتونی آپدیت رو از یکی بگری و بریزی رو دستگاه خودت من این کا رو کردم شدکسی بلد نیست یا نمی خواین جواب مارو بدید؟!اگه راه حلی پیدا نشه باید لایوو بذارم کنار!
![]()
چون این آپدیت مجانی میشه
میتونی آپدیت رو از یکی بگری و بریزی رو دستگاه خودت من این کا رو کردم شدکسی بلد نیست یا نمی خواین جواب مارو بدید؟!اگه راه حلی پیدا نشه باید لایوو بذارم کنار!
![]()
اقایون سلام
ببخشین من واقعا گیج شدم از بس این تاپیک ها رو خوندم:-o
من lt+ رو روی کنسول دارم. بازی nfs: و cod :bo و haloرو هم بدون پچ بازی کردم. ولی تا حالا به لایو وصل نشدم
حالا
1- ایا من فلگ شدم؟
2-حالا میخواهم لایو بازی کنم اپدیت رو تو لایو انجام بدم یا نه؟
3-بازی هایی که بازی کردم استیلس نبودند حالا که میخواهم لایو بازی کنم مشکلی پیش میاد؟

دوستانی که سوال دارن قبل از مطرح کردنش یدور صفحات قبلی رو
تاپیک های دیگه رو نگاه بندازن شاید به جوابی که میخوان برسن!![]()
خداییش نریسیدیم وگرنه بیشتر از 25 صفحه قبل رو هم خوندم
یه جایی میگه اگه lt+ داشته باشی بازی رو که میزاری صفحه سیاه میشه.ولی چرا صفحه من سیاه نشد؟؟
ایا بعد از اپدیت که تو لایو میکنیم این ap2.5 فعال میشه؟؟
یه 2 خط راهنمایی کنین بد نیست؟؟؟؟
![]()
سلام
من چند وقته تو لایو نیستم شنیدم بازی های جدید رو دیگه نمیشه بازی کرد آنلاین (منظورم نسخه کپیشه)
جریان چیه ؟ چه کنم ؟میخوام بیام تو لایو دوباره.

بچه ها یک سوال دارم. چرا من دوشنبه تونستم با اکانت فری ام لایو بازی کنم؟؟
از روش سوم تو این تاپیک::dچجوری باید با (وی p ان) به لایو وصل شد؟(لطفا اگه می خواید جواب بدید نگید مراجعه شود به فلان جا جوابو مستقیم بگید...ممنون)
دوست عزیز برای وصل شدن به لایو حتما باید +Lt داشته باشید و اون 6 تا بازی رو حتما پچ کنید تا صفحتون سیاه و فلگ نشید .سلام
بچه ها من پچ lt+ رو ندارم و اپدیت اخر داشبورد رو نصب کردم و حالا می خوام لایو بازی کنم اجرا نمی شه... اگه دیسک رو پچ کنم می تونم بازی کنم یا حتما باید LT+ بشه دستگاه ؟!
ممنون
بعضی مواقع قبلا هم گفتم که این مشکلات امکان داره بیفتهکلا یکی به من میگه وقتی نمیتونیم از لایو چیزی دانلود کنیم مشکل از چه جاهاییه؟
بابا یکی به من کمک کنه،یکم منو درک کنین واقعا برام خیلی سخته،فکر کنید یه فایل با حجم زیاد تا 97٪ بره بعد قطع شه دیگه از اون به بعد هیچی دانلود نشه!
دوستی ندارم که این آپدیتو داشته باشه،آخه موضوع فقط این نیست،هیچ چیزی دانلود نمیکنه،اینو از دوستم بگیرم،بقیه رو چی؟!بعضی مواقع قبلا هم گفتم که این مشکلات امکان داره بیفته
اگه دوستی چیزی داری
برو با فلش از اون بگیر بریز تو دستگاه خودت
من امتحان کردم میشه