همه چیز درباره ی Xbox Live

بالاخره بعد از دوبار خاومش شدن دستگاه و یک بار پاک شدن خود به خودی پروفایلم!(البته recovery کردمش) امروز صبح آپدیت BFBD2 تموم شد ام وقتی رفتم تو بازی LAUNCHER ERROR :((داد و نوشت:
failed to load DLL "GAME:/game.xex"
ضرب المثل خره ما از کرگی دم نداشت کاملا واسه ما صدق می کنه!
راستی بگم که آپدیت رو تو فلش ریختم و 3 درصدی که مونده بود بعد از ریکاور شدن گیمرتگ دانلود شد،هارد هم ندارم و بازی رو فلش نصب نیست.
منتظر راهنمایی های کارساز شما!:x

آقا لطفاً یکی بگه چجوری باید پروفایلو recovery کرد؟؟پروفایلم خراب شده
البته من تا حالا با این پروفایم به live وصل نشدم

آخرین ویرایش:
آقا لطفاً یکی بگه چجوری باید پروفایلو recovery کرد؟؟پروفایلم خراب شده
البته من تا حالا با این پروفایم به live وصل نشدم
چجوری می خواید پزوفایلی رو که تا به حال ثبت نشده ریکاور کنین؟!
جواب دو پست بالاتر روهم بدید!

تا جایی که من میدونم باید بگم نخیر نمیشه.
اصلا پروفایلتون چی شد؟
با save هاش پاک شد؟
بالاخره بعد از دوبار خاومش شدن دستگاه و یک بار پاک شدن خود به خودی پروفایلم!(البته recovery کردمش) امروز صبح آپدیت BFBD2 تموم شد ام وقتی رفتم تو بازی LAUNCHER ERROR :((داد و نوشت:
راستی بگم که آپدیت رو تو فلش ریختم و 3 درصدی که مونده بود بعد از ریکاور شدن گیمرتگ دانلود شد،هارد هم ندارم و بازی رو فلش نصب نیست.
جواب ما رو هم بدین،با زهم باید کلی منتظر بمونیم تا جواب بگیریم؟
بازی رو رو فلش هم نصب کردم نشد،از آپدیت بک آپ گرفتم و از تو فلش پاک کردم نشد،مشکل از چیه؟یه دیسک دیگه بگیرم؟

ای داد بیداد،هیچکس نبود؟!؟!؟!
باز همون داستان قدیمی

سلام دوستان ببخشید یه سوال دارم
من پروفایل یه بنده خدایی رو برای اولین بار رو xbox خودم به لایو وصل کردم.حالا رو xbox خودش پروفایل رو تشخیص نمیده و مینویسه corrupted profile نمیشه یه جور درستش کرد؟
البته رو xbox خودم پروفایل رو تشخیص میده و به لایو هم وصل میشه.
ممنون میشم کمکم کنید.

هیچ کس؟...#:-s

سلام دوستان ببخشید یه سوال دارم
من پروفایل یه بنده خدایی رو برای اولین بار رو xbox خودم به لایو وصل کردم.حالا رو xbox خودش پروفایل رو تشخیص نمیده و مینویسه corrupted profile نمیشه یه جور درستش کرد؟
البته رو xbox خودم پروفایل رو تشخیص میده و به لایو هم وصل میشه.
ممنون میشم کمکم کنید.
اگه باهاش به live وصل شده,رو دستگاه خودش با استفاده از recover gamertag می تونه درستش کنه.....

اگه باهاش به live وصل شده,رو دستگاه خودش با استفاده از recover gamertag می تونه درستش کنه.....
نه قبل از این که من با پروفایلش به لایو وصل شم خودش وصل نشده بود.یعنی من هاردشو گرفتم وبا پروفایلش برای اولین بار به لایو وصل شدم و هیچ مشکلی پیش نیومد.حالا رو اکس باکس خودش اصلا" پروفایلی تشخیص نمیده.فقط توی memory توی system settings قسمت پروفایلها میزنه corrupted profile .البته دوباره که میزاریمش رو xbox من هیچ مشکلی نداره وبه لایو هم وصل میشه.یه جور به نظر میاد توسط xbox من کد گذاری شده باشه...نخندیا گفتم به نظر میاد ...

نه قبل از این که من با پروفایلش به لایو وصل شم خودش وصل نشده بود.یعنی من هاردشو گرفتم وبا پروفایلش برای اولین بار به لایو وصل شدم و هیچ مشکلی پیش نیومد.حالا رو اکس باکس خودش اصلا" پروفایلی تشخیص نمیده.فقط توی memory توی system settings قسمت پروفایلها میزنه corrupted profile .البته دوباره که میزاریمش رو xbox من هیچ مشکلی نداره وبه لایو هم وصل میشه.یه جور به نظر میاد توسط xbox من کد گذاری شده باشه...نخندیا گفتم به نظر میاد ...
نه,دقیقاً برا منم همین مشکل پیش اومد ولی چون با پروفایلم به live وصل نشده بودم مجبور شدم قیدشو بزنم!ولی حالا برا اون که به live وصل شده می تونه هاردشو وصل کنه به xbox خودش و با recover gamertag درستش کنه

سلام.آقا من مودم دی لینک دارم مدلش DSL-2730u هست.برایه اولین بار هم هست لایو میخوام برم.
تست کانکشن رو زدم همه اوکی شد الا قسمته آخر ارور داد گفت MTU شما کافی نیست باید حداقل 1364 باشه.من تو تنظیماته مودم رفتم اما نمیدونم کجاشه.اگه میشه بگید کجاشه من این بی صاحاب شده رو درست کنم.اعصاب نذاشته برام!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or