آخه این چه وضعشه؟!بالاخره بعد از دوبار خاومش شدن دستگاه و یک بار پاک شدن خود به خودی پروفایلم!(البته recovery کردمش) امروز صبح آپدیت BFBD2 تموم شد ام وقتی رفتم تو بازی LAUNCHER ERROR داد و نوشت:
failed to load DLL "GAME:/game.xex"
ضرب المثل خره ما از کرگی دم نداشت کاملا واسه ما صدق می کنه!
راستی بگم که آپدیت رو تو فلش ریختم و 3 درصدی که مونده بود بعد از ریکاور شدن گیمرتگ دانلود شد،هارد هم ندارم و بازی رو فلش نصب نیست.
منتظر راهنمایی های کارساز شما!
بلهروی هر XB360 3تا پروفایل میشه ساخت و هر کدوم میتونند 1 ماه به لایو وصل باشند,درسته؟
اگه روی یکی از پروفایل ها گلد یک ساله باشه,وبخوایم دو پروفایل دیگه هم بسازیم و مثلا یکیشو به لایو وصل کنیم ایا از مدت زمان گلد اون پروفایل اصلی کم میشه؟
دوست عزیز نگران نباشدوستان شما رو به خدا کمک کنین،امروز از سایت gamecredits یه اکانت گلد 3 ماهه خریدم اما وقتی رفتم وارد کنمش بعد از اینکه کد رو دادم پسورد ایمیل خواست که دادم بعد اسمم رو خواست که اونم دادم اما بعدش billing information اومد که آدرسو تلفن و... می خواست چون نمیدونستم دستگاهو خاموش کردم.شما رو به خدا بگین باید چیکار کنم؟یعنی پولم سوخت؟
الان از سایت XBOX.COM رفتم که یه قسمت باید نوع کارت رو انتخاب می کردی،من زدم VISA اما وقتی که کد رو میدادی می گفت اشتباهه.دوباره با خود کنسول رفتم وقتی کد رو دادم زدم REEDEM NOW که این ارور اومد:دوست عزیز نگران نباش
الان دوباره همون مراحل رو برو و اگه پروفایلت برای آمریکا هست این ادرس رو وارد کن:
آدرس: 1250
San carlos Ave , 2nd fl (این عدد بالا قبل از san carlos هست)
شهر : San carlos
ایالت: CA
کد پستی: 94070
تلفن: 6506371936
دوستان لطفا کمکم کنین هر چی میزنم همین ارورو میده باید چیکار کنم؟الان از سایت XBOX.COM رفتم که یه قسمت باید نوع کارت رو انتخاب می کردی،من زدم VISA اما وقتی که کد رو میدادی می گفت اشتباهه.دوباره با خود کنسول رفتم وقتی کد رو دادم زدم REEDEM NOW که این ارور اومد:
can't retrieve information from xbox live.
please try again later.
status code:80169D3A
حالا صبح امتحان می کنم.پناه بر خدا.
این اروره کانکشنه .دوستان لطفا کمکم کنین هر چی میزنم همین ارورو میده باید چیکار کنم؟
یعنی به خاطر اینه که دوبار زدم؟
سلام
من می خوام در لایو بازی کنم برای اولین بار:
1.دستگاه من lt است(پلاس نیست)
2.بازی red dead را میخواهم بازی کنم که با برنامه abgx360 بررسی کردم مشکلی نداشت همش سبز بود
3.بازی هایی که قبلا روی 360 نصب و بازی کرده ام ممکن است فول اسلیتس نبوده باشند ایا مشکلی به وجود میاورند؟(اون ها را نمی خوام بازی کنم ولی روی هارد نصب هستند)
4.برای اولین باز گلد مجانی برای بازی میدهد؟
5.من بازی های ac:bh و nfs:hp را با روش چند آپدیت داشبرد اجرا کرده ام مشکلی به وجود نمیاورند؟
6.بن شدن کی انجام میشود ممکن است که من امروز وصل شوم فردا بن؟
7.تا اونجایی که من میدونم هیچ عملی که موجب فلگ آفلاین شود انجام نداده ام.
لطفا سریع پاسخ دهید
مرسی ممنون