نه تو قسمت منیج اکانت نوع اکانتنم رو نوشته گلد
بچه ها پس من چرا نمیتونم 3 ماه شارژ کنم که گیفته رو بگیرم ؟ ارور میده (وقتی کد کارت رو وارد میکنم میگه که این 3 ماه شارژ میکنه ولی وقتی میزنم که شارژ کنه میگه can not retrive from xbox live try again later ?
دیشب لایو یکم قاطی بود واسه من . شاید سراسری بوده باشه ، شما یکبار دیگه امتحان کن . ضمن اینکه من تو تاپیک های خارجی چند مورد دیدم که چنین اتفاقهایی افتاده و فروشنده هم کارت رو پس نگرفته . اما تو ایران معمولا دوز و کلک تو این موارد نیست ، چون دست زیاده ، هر کی لایی بکشه سریع مشخص میشه و کسی دیگه ازش خرید نمیکنه .
سلام
این تاپیک 356 صفحه داره
من نمی رسم همه رو بخونم...
کسی می تونه بگه چطور می شه xboxlive parti
joine بشیم
من و دوستم می خوایم با هم pes11 بازی کنیم
راهنمایی کنید لطفا
شما سرچ کنی جواب میگیری ! گرچه درکت می کنم و بشخصه جواب سوالهای تکراری که بلد باشم رو هم میدم ، چون خوندن این همه صفحه سخته ، مگه اینکه در موردش تاپیک بوده باشه.
من اینی که میگم کلی هست ، در مورد PES نمی دونم چون از PES11 بدم میاد و کلا بازی نکردم .
شما میری تو بازی ، تو Multi Player و یه Private Match ایجاد میکنی و بعد دوستت رو Invite می کنی . معمولا گزینه های زیادی برای اینکار وجود داره ، مثلا تو COD شما باید Y رو بزنی ، تو PES هم باید یه همچین چیزایی باشه .
کمکی نکرد ؟ سوالتون رو دوباره مطرح کنید تا دوستان پاسخ بدن .
فکر کنم توی قسمت inside xbox توی لایو باشه. همون اولیش. با reedem code هم میشه . بزن payment option بعدش redeem code رو انتخاب کن.
دادا من دیشب همش رو گشتم ، چنین چیزی نبود . حتی همون آفر خودم هم نبود . احتمالا به یوزرهای خاص تعلق میگیره ، مثلا اونایی که زیاد شارژ میکنن ، چون واسه من چیزی رو نشون نمیده .
ولی خدائیش آفرهای جالبی میده این مایکروسافت !
این ایرانسل الآن یکساله به من پیشنهاد میده ، و هر دفعه هم مبلغ پیشنهادش تو هر ماه کمتر میشه . من نمونه پیشنهادهای 3 ماه اخیرش رو مینویسم که تفاوت رو احساس کنید .
1. مشترک گرامی با شارژ 180,000 ریال برنده 800 تومان شارژ شوید
2. -- -- -- 150,000 ریال برنده 800 تومان شارژ ----
3. -- --- --- -- - -- - 110,000 ریال برنده 800 تومان شارژ ---
:d