همه چیز درباره ی Xbox Live

مگه فقط میشه از سایتا خرید ؟؟
راستی از کجا می تونم بخرم جز سایت ؟؟
من اگه جاي شما بودم که در کشوري مثل استراليا زندگي ميکردم، براي خريد Microsoft Points يا Xbox Live Card از سايت خود ايکباکس (http://www.xbox.com) استفاده ميکردم. البته به شرط اينکه کارت اعتباري بين المللي داشته باشيد.

سلام من تا حالا از live‏ استفاده نكردم اين طور كه شنيدم بايد اكانت بخرى
ميشه چند سايت ايرانى معرفى كنين ازشون اكانت بخرم.
عضويت در Live دو حالت داره، يکي حالت Silver هست که رايگان هستش و يکي ديگه حالت Gold که بابت اشتراک يک ماهه، سه ماهه و يا يک ساله بايد هزينه اي رو پرداخت کنيد. البته با اکانت سيلور شما فقط ميتونيد به لايو متصل شده و اخبار و ... رو مطالعه کنيد و يا اينکه تريلرها و تصاويري که از بازي هاي جديد منتشر شده رو ببينيد که بعضي بصورت رايگان هستند و برخي ديگه هم پولي (که بر اساس مايکروسافت پوينتز هم ميشه خريد کرد). همچنين با اکانت سيلور امکان اين رو هم داريد که سيو بازي ها رو بصورت آنلاين انجام بديد و بعدا از هر جاي دنيا که به اکانت لايو خودتون متصل بشيد ميتونيد بازي رو از همونجا ادامه بديد.

اکانت Gold هم بيشتر براي کساني هست که قصد دارند بازي ها رو بصورت Multiplayer بازي کنند، البته در اين حالت اگه از بابت ديسک بازي ها مطمئن نيستيد (اروجينال نبودن) بايد تا حدود محتاطانه عمل کنيد.

ممنون از شما
من هم براى بازى به صورت آنلاين ميخوام/
شما سايت معتبر براى خريد اكانت سراغ نداريد!
خواهش مي کنم.

اگه فقط براي اين ميخواهيد که بصورت آنلاين ذخيره بازي ها رو انجام بديد نيازي به خريد اکانت Gold نيست و فقط کافيه يک اکانت Silver براي خودتون ايجاد کنيد. اين کار هم از طريق خود کنسول امکان پذير هست و هم اينکه ميتونيد از طريق وب سايت http://www.xbox.com اين کار رو انجام بديد.

اما اگه براي خريد اکانت Gold يا Microsoft Points فروشگاه معتبر آنلاين (در ايران) مي خواهيد، من براتون يک وب سايت رو بصورت پيام خصوصي معرفي کردم که خودم هميشه از همينجا مي گيرم.

ممنون از شما
من هم براى بازى به صورت آنلاين ميخوام/
شما سايت معتبر براى خريد اكانت سراغ نداريد!
اگه دفعه اولت باشه که میری لایو 1ماه گلد مجانی داری
با 3 تا پروفایل میتونی یه ما گلد داشته باشی
مجموعا تو 3 ماه گلد مجانی داری

آخرین ویرایش:
سلام.

یه سوالی چند وقت پیش واسم پیش اومد... اما الان دارم میپرسم.

یک ماه اکانت گلد رایگان که رو پروفایل جدید هست داشتم، بعد اینکه تمام شد و سیلور شدم، یعنی حدود 10-12 روز بعدش، اومدم و رفتم دیدم میشه فیفا 10 آنلاین بازی کرد... نه یک بار دو بار، شاید 2هفته میشد. بعد نمیدونم داداشم چه کارشکرد دیگه نشد.

این عادیه؟ جریانش چیه؟

سلام.

یه سوالی چند وقت پیش واسم پیش اومد... اما الان دارم میپرسم.

یک ماه اکانت گلد رایگان که رو پروفایل جدید هست داشتم، بعد اینکه تمام شد و سیلور شدم، یعنی حدود 10-12 روز بعدش، اومدم و رفتم دیدم میشه فیفا 10 آنلاین بازی کرد... نه یک بار دو بار، شاید 2هفته میشد. بعد نمیدونم داداشم چه کارشکرد دیگه نشد.

این عادیه؟ جریانش چیه؟

بعضی موقع ها هست که سرور لایو باگ می گیره , برای مثال یکی از روستان من یک گلد یک ماهه از فروشگاه بازی سنتر خریده الان حدود یک سالی هست که تموم نشده . همچنین یک سری بازی ها هم هستن مثل Left 4 Dead 2 که 48 ساعت می تونی با اکانت سیلورت بازی کنی .

دادا ملت رو سر کار نزار ms پول پرست تر از این حرفاس
سر کار چیه؟ به جون مادرم بهم یه redeem code داده که توش پوینته!:d
ینی خودش ایمیل زد بهت
چه قد پوینت داد؟
اره دیگه به همون ایمیل توی گیمرتگم داده.
زیاد نبود 160 تاست ولی مفت باشه کوفت باشه دیگه!:d

متنش :
Have 160 free Microsoft Points on us.* Then check out IGN's top Xbox LIVE Arcade game of all time, Shadow Complex.
spacer.gif
Get your points by entering this code:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or