درمورد ارورو ببین چی نوشته اونو بم بگو تا ببینم چشه!!!1کمک فوری
اپدیت هم کردم ولی الان لایو نمیره یه اروری میده (اون اروری که شما فکر میکنید نیست)
z:8015 1912
این چه مرگشه؟
اونم زدم تو suggestion میگه maybe your ISP is blocking xbox live یه چیز تو این مایه هادرمورد ارورو ببین چی نوشته اونو بم بگو تا ببینم چشه!!!1
ولی فکر کنم مربوط یه نحوه کانکت کردنت باشه... مستقیم مودم رو بزن به xbox ... تباید bridge کنی..... شاید مربوط به این باشه....
اونم زدم تو suggestion میگه maybe your ISP is blocking xbox live یه چیز تو این مایه ها
خوب اگه اینی که شما میگی باشه که ایراد از ISP تون هست !اونم زدم تو suggestion میگه maybe your ISP is blocking xbox live یه چیز تو این مایه ها
فکر میکنم فلگ که بشی تو بن ویو بنی حالا افلاین باشی یا افلایناگه بن بشی به صورت آفلاین می تونیم بازی کنیم؟
بهدشم یه شک و شبه واسم ایجاد شد که مایکروسافت کنسول های شناسایی شده رو توی بازه ی زمانی بن ویو بن می کنه؟یعنی اگه شناسایی شده باشی و تو این بازه ی زمانی وصل نشی مشکلی پیش میاد؟
بله میتونیدبا این داشبورد جدید که اومده دانلودش کنم میتونم بازی های قدیمی تر مثل Geow 2 یا همین Halo Reach رو انلاین بازی کنم؟!؟! ؟
کسی تا الان با دانلود داشبورد بن شده؟!
خبری از Frimware جدید نیست؟1
این سال 2010 رو کی و کجا اعلام کردن که ما نفهمیدیم ؟!بله میتونید
هنوز نه
تو سال 2010 به گفته ی خود C4E عرضه نمیشه فریمور جدید
خود آقا خلیل هم قبلا منبع روگزاشته بودن http://paste2.org/p/1066530این سال 2010 رو کی و کجا اعلام کردن که ما نفهمیدیم ؟!
چرا اطلاعات غلط میدین ؟! شده مثل چت روم !
بابا گفته که شاید LT+ رو بعد اینکه داشبورد جدید بیاد بدن ! شاید ! و هنوز تاریخ رسمی براش نیست !
حالا شما این بعد و قبل 2010 رو از کجا آوردی ؟!