همه چیز درباره ی Xbox Live

اگه بن بشی به صورت آفلاین می تونیم بازی کنیم؟
بهدشم یه شک و شبه واسم ایجاد شد که مایکروسافت کنسول های شناسایی شده رو توی بازه ی زمانی بن ویو بن می کنه؟یعنی اگه شناسایی شده باشی و تو این بازه ی زمانی وصل نشی مشکلی پیش میاد؟
فکر میکنم فلگ که بشی تو بن ویو بنی حالا افلاین باشی یا افلاین

با این داشبورد جدید که اومده دانلودش کنم میتونم بازی های قدیمی تر مثل Geow 2 یا همین Halo Reach رو انلاین بازی کنم؟!؟! ؟

کسی تا الان با دانلود داشبورد بن شده؟!
خبری از Frimware جدید نیست؟1

با این داشبورد جدید که اومده دانلودش کنم میتونم بازی های قدیمی تر مثل Geow 2 یا همین Halo Reach رو انلاین بازی کنم؟!؟! ؟

کسی تا الان با دانلود داشبورد بن شده؟!
خبری از Frimware جدید نیست؟1
بله میتونید

هنوز نه
تو سال 2010 به گفته ی خود C4E عرضه نمیشه فریمور جدید

بله میتونید

هنوز نه
تو سال 2010 به گفته ی خود C4E عرضه نمیشه فریمور جدید
این سال 2010 رو کی و کجا اعلام کردن که ما نفهمیدیم ؟!
چرا اطلاعات غلط میدین ؟! شده مثل چت روم !
بابا گفته که شاید LT+ رو بعد اینکه داشبورد جدید بیاد بدن ! شاید ! و هنوز تاریخ رسمی براش نیست !
حالا شما این بعد و قبل 2010 رو از کجا آوردی ؟!

این سال 2010 رو کی و کجا اعلام کردن که ما نفهمیدیم ؟!
چرا اطلاعات غلط میدین ؟! شده مثل چت روم !
بابا گفته که شاید LT+ رو بعد اینکه داشبورد جدید بیاد بدن ! شاید ! و هنوز تاریخ رسمی براش نیست !
حالا شما این بعد و قبل 2010 رو از کجا آوردی ؟!
خود آقا خلیل هم قبلا منبع روگزاشته بودن http://paste2.org/p/1066530
دوبار از هکر سوال شده آیا ممکنه LT+همین امسال عرضه بشه هر دو بار گفته خیر.
[2010-11-01 08:38PM] <******> ;[2010-11-01 05:31PM] <loftY> c4 will lt+ possibly come out this year?
[2010-11-01 08:38PM] <******> ;[2010-11-01 05:32PM] <c4eva> no
تو در حدی نیستی که درستی یا غلط بودن اطلاعات من رو بسنجی
پ.ن:وقتی میخوای گیر بدی به یکی یکم از خودت خلاقیت داشته باش نه که هر چی یکی دیگه گفته تکرار کنی

بچه ها من آپدیت داشبورد xbox رو کردم
حالا نمیتونم fable رو بازی کنم
بازی های قبل fable مثل fifa 11 و...
میتونم بازی کنم
ولی fable وقتی وارد بازی میشه ارور میده میاد بیروون
حالا باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟

منم الان دارم آپدیت می کنم...

دوستانی که اطلاعاتی دارن لطفا کمک کنن.... این قضیه ی ap 2.5 واسه بازی های قبلی هم صادقه یا بازی هایی که ریلیزشون بعد اپدیت هست؟ یعنی من الان فیفا 11 رو هم نباید بازی کنم؟ اصلا ap 2.5 رو چجوری چک کنم؟

الان آپدیت کنم یا نه؟چرا هیچکس جوابمو نمیده!در صورتی که آپدیت کنم دیگه fable نمیاد؟یعنی 100% بن شدم؟
نه عزیز من
ربطی به بن شدن نداره
توی این آپدیت کد هایی وجود داره که با بازی های کپی جدید مثل fable 3 مشکل داره
و اجرا نمیکنه
ربطی به بن شدن نداره

منم الان دارم آپدیت می کنم...

دوستانی که اطلاعاتی دارن لطفا کمک کنن.... این قضیه ی ap 2.5 واسه بازی های قبلی هم صادقه یا بازی هایی که ریلیزشون بعد اپدیت هست؟ یعنی من الان فیفا 11 رو هم نباید بازی کنم؟ اصلا ap 2.5 رو چجوری چک کنم؟

آقا خلیل، اشکان خان لطفا در این مورد اگه پاسخ روشنی وجود داره بچه ها رو راهنمایی کنید

برای من هم سوال هست که آیا این پچ امنیتی جدید با چک کردن دیسک های قدیم هم پی به مشکل دار بودنشون میبره یا فقط دیسکهای جدید رو میتونه شناسایی کنه. البته میدونم که الان برای جواب دادن به این سوال یکم زوده ولی خلاصه اگه اطلاعاتی منتشر شد ممنون میشم راهنمایی کنید

درضمن این شایعه که ماکرو نتونسته LT رو شناسایی کنه و مجبور شده به دقیقتر چک کردن دیسک رو بیاره چقدر میتونه صحت داشته باشه؟

سلام . اقا یک سوال ...من XBOX 360 ARCADE رو خریدم ! و کپی خور هم شده ! ! ! هالا اگه به اینترنت وصل بشم ایا console BAN میشه ؟ ؟ ؟ :-/
اگه تا حالا به لایو وصل نشدی و بازیها رو از لحاظ امنیتی چک کردی و زود تر از ریلیز بازی هم بازی نکردی اگر به لایو وصل بشی مشکلی نداره فقط نباید لایو بازی کنی که مبادا فلگ بشی و توی موج بن هم بن بشی

سلام،
آقا من الان call of duty: black ops گرفتم می خوام لایو بازی کنم آپدیت کنم میخونه؟؟؟ مشکلی نیست؟؟؟ حجم دقیق آپدیت هم چقدره؟؟؟؟
مرسی

اطلاعاتم نمیدونم درسته یا نه ولی بلک اوپس مثه اینکه 9 نومبر میاد ریلیز نهایی ....یعنی اگه زودتر از 9 نوامبر بازی کنی احتمال داره شناسایی بشی پس اصلا تو دستگاهت هم نذار! بهترین کاره!/:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or