همه چیز درباره ی Xbox Live

نمی دانم چرا با وجود همه کارها هنوز Local Area Connection م در حالت Unplugged است.کابل Ethernet هم متصل است.

آقا شما ما رو گرفتیا. بابا یه کم دقت کن.
این عکسی که گذاشتی. زیر یکی از connection های اون نوشته Marvell Yukon!!!!!!!
این مربوط میشه به کانکشن LAN خود مادربورد شما. این یعنی اینکه مادربورد شما خودش یک پورت LAN داشته و اونوقت شما رفتی تازه یک کارت شبکه هم خریدی!؟ و سیم رو مدام می زدی توی اون جدیده.
بعدش تازه هنوز اون کارت جدید رو هم نشناخته هنوز، یعنی اصلا Install نشده که... چون اگر شناخته بود اینجا اون هم اضافه می شد.

اقایون اون سر کابل اترنت رو باید به کجای Pc وصل کنم ؟
من هر چی پشت کامپیوترم رو میگردم اسلاتی واسه این کار نمیبینم !!
ممنون میشم سریع جواب بدید .

ممنون .
از کجا باید بخرم ؟ قیمتش ؟
من خودم هم چون‌ Dial-Up دارم بايد يدونه كارت شبكه بخرم ، قيمت زيادي نداره فك كنم گرون ترينشون 10 تومن باشه و تقريبا همه جا دارن.
اگه Adsl بگیرم دیگه نیاز به کارت شبکه نیست ؟
در اكثر موارد پاسخ "نه" البته به شرطي كه روي مودم ADSL شما وروديش باشه و گرنه بايد از HUB استفاده كنيد.
دفترچه راهنماي كنسول رو اگه داشته باشي هنوز همون صفحه هاي اول بود فكر كنم عكس هر دو حالت رو كشيده بود.

آخرین ویرایش:
با سلام
دوست عزیز Emin3mzizou اگر امکان داره مدل دقیق مادربورد خودتونو برامون بنویس تا مطمئن بشیم که LAN داره یا خیر؟
یک نکته و اون اینکه الان نزدیک به چند سال است که تمام مادربورد های ساخته شده در تمام دنیا یک یا حتی دو کارت شبکه از اول بر روی خود نصب دارند. من فکر نمی کنم که مادربورد های هیچ یک از شما اونقدر قدیمی باشه، من خودم یک کامپیوتر Pentium4 1.4Ghz :)داشتم که مادربوردش LAN نداشت.

در مورد ADSL هم باید خدمت شما عرض کنم که اکثر مودم های جدید معمولا دارای دو پورت USB و LAN هستند و شما بسته به دلخواه خود می توانید در هر زمان از یکی از آنها استفاده نمایید بنابراین اگر کامپیوتر شما پورت LAN ندارد می توانید مودم را با USB به کامپیوتر متصل نمایید. اما توجه کنید که برای اتصال XBOX360 نیاز به یک کارت شبکه داخل کامپیوتر خود دارید. در حالت دیگر اگر شما نمی خواهید که اینترنت بین PC و کنسول شما share شود می توانید کنسول را مستقیما به مودم از طریق کابل شبکه متصل نمایید.

البته بهترین راه اینه که شما یک Switch خریداری کنی و از خاصیت روتر بودن مودم ADSL خود استفاده کرده و کلیه لوازم کامپیوتری منزل مثل کامپیوترها و XBOX360 را به آن متصل نمایید. چرا که تمام کارهای شبکه ای به صورت اتوماتیک توسط روتر انجام می شود. مثلا هر گاه شما خواستید که لپ تاپ شخص دیگری را به سیستم شبکه خود متصل نمایید تا از اینترنت آن استفاده نماید کافی است که آن را با یک سیم شبکه به Switch متصل نمایید. به همین سادگی

با تشکر

تمام مادربورد های ساخته شده در تمام دنیا یک یا حتی دو کارت شبکه از اول بر روی خود نصب دارن
اين سوتي من بود ...
مادر بردم 2 تا جاي Ethernet داشت ولي من رفتم 7 تومان ريختم تو چاه:laughing:
-------
بهترين جاي خريد Lan Card در تهران :
مجتمع تجاري پايتخت ... طبقه ي 2 ... ته راهرو ... فروشگاه كهن

با سلام

دوست عزیز Emin3mzizou اگر امکان داره مدل دقیق مادربورد خودتونو برامون بنویس تا مطمئن بشیم که LAN داره یا خیر؟

اگر شما نمی خواهید که اینترنت بین PC و کنسول شما share شود می توانید کنسول را مستقیما به مودم از
طریق کابل شبکه متصل نمایید.
سلام امیر جان ! (امین هسم)
خیلی ممنون از جواب کامل و جامعتون .

ببخشید مدل مادربوردمو از کجا میتونم بفهمم ؟! (جعبشو گم کردم)
راسی من کامپیوترمو 3 - 4 سال پیش خریدم و و Cpu 2.4 هسش .

کارت شبکه مثه کارت اینترنت تموم میشه یا یه چیزه ثابتیه ؟!

کابل شبکه همون کابل Ethernet هست دیگه ؟

Switch چند قیمته ؟

با تشکر فراوان :love:

سلام امیر جان ! (امین هسم)
خیلی ممنون از جواب کامل و جامعتون .

ببخشید مدل مادربوردمو از کجا میتونم بفهمم ؟! (جعبشو گم کردم)
راسی من کامپیوترمو 3 - 4 سال پیش خریدم و و Cpu 2.4 هسش .

کارت شبکه مثه کارت اینترنت تموم میشه یا یه چیزه ثابتیه ؟!

کابل شبکه همون کابل Ethernet هست دیگه ؟

Switch چند قیمته ؟

با تشکر فراوان :love:

با سلام مجدد

اول از همه مدل مادربورد رو میشه با باز کردن در کیس و نگاه کردن به نوشته های روی خود مادربورد متوجه شد اما به علت شلوغی داخل کیس و مشکلات دیگر به شما اصلا پیشنهاد نمی کنم. خلاصه اصلا ولش کن.

دوست عزیز منظور از کارت در اینجا به اصطلاح یک برد سخت افزاری است. شما چطور می گید کارت گرافیک، همان طور هم کارت شبکه داریم که بر روی slot های مادر بورد نصب می شود.

این هم یک نمونه از کارت شبکه:
linksys_lne100tx_etherfast_10_100_lan_card.gif

این برد را باید در قسمت های پایینی case بر روی یک از PCI ها نصب کنی.

کابل شبکه هم همان کابل ethernet است.

در شکل زیر می تونید به راحتی محل اتصال کابل را مشاهده کنید.(البته این مادربورد دو تا جای LAN داره)

i1120278_ioconn.jpg

این هم از یک نمای دیگر از یک مادربورد دیگر

AI%20Lifestyle%20P5N32-E%20SLI%20motherboard.jpg

(محل اتصال در بالای usb هاست دو ردیف usb موجود است که اونی که بلندتر بالاش شبکه هست.)

در مورد switch هم باید خدمتون عرض کنم که به زبان ساده نوع پیشرفته تر hub است. قیمتش در حدود 60-70هزار تومانه.(مدل 8 پورتش)
این هم یک نمونه: (البته به صدها مدل و قیافه یافت می شود)

e14973c7-a69e-11d4-b41e-00805fe6e270.jpg

(از پشت)
شما فقط کافی است که یک سر کابل مودم ADSL(روتر) خود را در یکی از این پورتها وارد نمایید و سپس هر وسیله کامپیوتری که دارید را به 7 پورت باقی مانده متصل نمایید.

البته من پیشنهاد می کنم که اگر فکر می کنی هزینه بالا میره اصلا بی خیالش بشی چون اگر کامپیوتر شما کنار کنسول XBOX هست بهتره که از همان روش Share کردن استفاده کنی.

خوب امير جان يه سوالي دارم از خدمتت
من كابل رو بين‌PC و‌360 وصل كردم بعدم مرحله به مرحله كارايي كه در اون يكي تاپيك گفته بودي رو انجام دادم اما الان كه ميرم داخل 360 در مرحله تست كردن براي IP Adress عبارت‌Failed رو ميده.
چيكار كنم؟

والا حتما یک مشکل دیگه ای این بین وجود داره. اون روش رو چندین نفر تست کردن و جواب داده. البته متاسفانه عکس های اون پست الان پاک شده. الان می رم یک سری جدید upload می کنم.

موفق باشید

با سلام مجدد

در مورد switch هم باید خدمتون عرض کنم که به زبان ساده نوع پیشرفته تر hub است.

اگر کامپیوتر شما کنار کنسول XBOX هست بهتره که از همان روش Share کردن استفاده کنی.

موفق باشید
با سلام مجدد

امیر جان به خاطر توضیحات کامل و خوبتون ازتون ممنونم.

ولی راسش من در مورد وصل شدن به LIVE با استفاده از PC و بدون استفاده از اون یکم گیج شدم !

من از اقا اشکان پرسیدم : وقتی ADSL داشته باشیم دیگه نیازی به کارت شبکه نیست ؟
اقا اشکان جواب دادن :
اینکه adsl احتیاج به کارت شبکه داره یا نداره بستگی به شرایط داره. اگه مودم adsl شما router باشه یعنی خودش بتونه ip ست کنه بدون نیاز به pc و بتونه اینترنت رو share کنه شما می تونی بدون استفاده از pc به live وصل شی ولی در غیر این صورت باید ابتدا مودم را به pc وصل کرده و سپس اینترنت رو بین pc و 360 از طریق کارت شبکه share کنی.

ولی اینجور که من از حرفای شما برداشت کردم برای اینکه بخوایم بدون استفاده ازPC
به LIVE وصل بشیم باید حتما Switch داشته باشیم .

میشه منو روشن کنید ؟
این مودمی که من میخوام بخرم خودش روتر داره پس میتونم بدون استفاده از PC و کارت شبکه به LIVE وصل بشم ؟؟

با تشکر

باید حتما Switch داشته باشیم .

میشه منو روشن کنید ؟
این مودمی که من میخوام بخرم خودش روتر داره پس میتونم بدون استفاده از PC و کارت شبکه به LIVE وصل بشم ؟؟
نه شما اشتباه متوجه شدي ... Switch نمي خواد...
بله اگه مدم ورودي كابل Ethernet داشته باشه نيازي به PC نيست ولي يكم سخته (اگه مودم باحات را نياد)

درایورهای کارت شبکه رو نصب کردم و همه چیز درست شد.از تمام دوستانی که راهنمایی کردند واقعا" ممنونم.

---------
اون پورت Lan مادربوردم هم تست نکرده بودم وگرنه کارت شبکه نمی گرفتم.امیر عزیز ، قصد جسارت و سر کار گذاشتن کسی رو نداشتم.اگر اشتباهی بوده است از طرف من بوده و معذرت میخوام.

فکر کنم منظورش از اینکه راه نیاد اینه که باید مودمت رو نتظیم کنی
تنظیم مودم من کار سختیه اولا باید انلاین صورت بگیره دوما اینکه این شاتلی ها نمیدونم
چکار کردن دیگه نمیشه رفت تو ستینگ مودم هر بار باید زنگ بزنم یه آی پی بدن برم توش

به هرحال اگه کسی یه توضیح کاملی بتونه یجایی در مورد تنظیم روتر مودم ها بده ممنون
میشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or