سلام امیر جان ! (
امین هسم)
خیلی ممنون از جواب کامل و جامعتون .
ببخشید مدل مادربوردمو از کجا میتونم بفهمم ؟! (جعبشو گم کردم)
راسی من کامپیوترمو 3 - 4 سال پیش خریدم و و Cpu 2.4 هسش .
کارت شبکه مثه کارت اینترنت تموم میشه یا یه چیزه ثابتیه ؟!
کابل شبکه همون
کابل Ethernet هست دیگه ؟
Switch چند قیمته ؟
با تشکر فراوان
با سلام مجدد
اول از همه مدل مادربورد رو میشه با باز کردن در کیس و نگاه کردن به نوشته های روی خود مادربورد متوجه شد اما به علت شلوغی داخل کیس و مشکلات دیگر به شما اصلا پیشنهاد نمی کنم. خلاصه اصلا ولش کن.
دوست عزیز منظور از کارت در اینجا به اصطلاح یک برد سخت افزاری است. شما چطور می گید کارت گرافیک، همان طور هم کارت شبکه داریم که بر روی slot های مادر بورد نصب می شود.
این هم یک نمونه از کارت شبکه:
این برد را باید در قسمت های پایینی case بر روی یک از PCI ها نصب کنی.
کابل شبکه هم همان کابل ethernet است.
در شکل زیر می تونید به راحتی محل اتصال کابل را مشاهده کنید.(البته این مادربورد دو تا جای LAN داره)
این هم از یک نمای دیگر از یک مادربورد دیگر
(محل اتصال در بالای usb هاست دو ردیف usb موجود است که اونی که بلندتر بالاش شبکه هست.)
در مورد switch هم باید خدمتون عرض کنم که به زبان ساده نوع پیشرفته تر hub است. قیمتش در حدود 60-70هزار تومانه.(مدل 8 پورتش)
این هم یک نمونه: (البته به صدها مدل و قیافه یافت می شود)
(از پشت)
شما فقط کافی است که یک سر کابل مودم ADSL(روتر) خود را در یکی از این پورتها وارد نمایید و سپس هر وسیله کامپیوتری که دارید را به 7 پورت باقی مانده متصل نمایید.
البته من پیشنهاد می کنم که اگر فکر می کنی هزینه بالا میره اصلا بی خیالش بشی چون اگر کامپیوتر شما کنار کنسول XBOX هست بهتره که از همان روش Share کردن استفاده کنی.
خوب امير جان يه سوالي دارم از خدمتت
من كابل رو بينPC و360 وصل كردم بعدم مرحله به مرحله كارايي كه در اون يكي تاپيك گفته بودي رو انجام دادم اما الان كه ميرم داخل 360 در مرحله تست كردن براي IP Adress عبارتFailed رو ميده.
چيكار كنم؟
والا حتما یک مشکل دیگه ای این بین وجود داره. اون روش رو چندین نفر تست کردن و جواب داده. البته متاسفانه عکس های اون پست الان پاک شده. الان می رم یک سری جدید upload می کنم.
موفق باشید