همه چیز درباره ی Xbox Live

کمک!!! یه سوال داشتم

من الان یه ماهه 360 خریدم. حالا بعد از مدت ها برای اولین بار خواستم تو Live برم پیغام داد که باید 360 رو آپدیتش کنم. منم No زدم. آخه شنیده بودم نباید از تو خود LIve آپدیت کرد. اگه می شه منو در این مورد راهنمایی کنید.!!!!

من الان یه ماهه 360 خریدم. حالا بعد از مدت ها برای اولین بار خواستم تو Live برم پیغام داد که باید 360 رو آپدیتش کنم. منم No زدم. آخه شنیده بودم نباید از تو خود LIve آپدیت کرد. اگه می شه منو در این مورد راهنمایی کنید.!!!!
بايد آپديت كني وگرنه بهت اجازه ي Sign in نمي ده ...
اگه iXtream نداري اصلا لايو نرو ... آپديت هم نكن ;)

دوستان سلام

بالاخره من هم بعد از تحقیقات فراوان و کامل یه اشتراک ADSL
512kbps گرفتم و به امید خدا اتصالم از پنجشنبه راه می افته و منم به شبکه ی LIVE ملحق میشم :love:

از همه ی دوستانی که منو برای یه انتخاب درست راهنمایی کردن کمال تشکر رو دارم .

پ.ن : من از همین الان امادگی خودمو واسه رقابت در بازیهای شبکه اعلام میکنم !
منو با گیمر تگ MasT3R NiNjA در لایو خواهید دید ;)

دوستان سلام

بالاخره من هم بعد از تحقیقات فراوان و کامل یه اشتراک ADSL
512kbps گرفتم و به امید خدا اتصالم از پنجشنبه راه می افته و منم به شبکه ی LIVE ملحق میشم :love:

از همه ی دوستانی که منو برای یه انتخاب درست راهنمایی کردن کمال تشکر رو دارم .

پ.ن : من از همین الان امادگی خودمو واسه رقابت در بازیهای شبکه اعلام میکنم !
منو با گیمر تگ MasT3R NiNjA در لایو خواهید دید ;)
ورود شما رو به دنياي Live تبريك ميگم !!:love:
يه سوال ISP يت چيه ؟

دوستان من الان يه مشكل پيدا كردم اونم اينكه وقتي ميخوام به لايو وصل بشم توي قسمت Test Connection همه گزينه ها Confirmed ميشن به گزينه Xbox live كه ميرسه Failed ميزنه ميخوام بدونم مشكل چيه ؟؟ بن شدم نشدم؟

ورود شما رو به دنياي Live تبريك ميگم !!:love:
يه سوال ISP يت چيه ؟

ممنون جواد جان ! :love:
من اصفهانم و ISP من کلا با شما تهرانیا فرق میکنه ;) (فقط همین قدر بگم که بهترین ISP از نظر سرعت و کیفیت و خدمات هسش.)

دوستان من الان يه مشكل پيدا كردم اونم اينكه وقتي ميخوام به لايو وصل بشم توي قسمت Test Connection همه گزينه ها Confirmed ميشن به گزينه Xbox live كه ميرسه Failed ميزنه ميخوام بدونم مشكل چيه ؟؟ بن شدم نشدم؟

یخورده خطرناک شد هومن جان !!
قبلا هم به لایو وصل شده بودی ؟

تو رو خدا یکی به سوال ما جواب بده. از کجا باید فهمید که فریمور iXtream نصب هست یا نه؟
در ضمن مطمئن باشم با آپدیت کردن مشکلی به وجود نمی یاد؟
راحت ترين راه براي اينكه بفهمي iXtreme هست يا نه اينه كه يه ديسك غير Stealth بذاري تو دستگاه اگه اجرا كرد يعني فريمورش iXtreme نيست !!

میخواستم بدونم چطوری میشه اکانت Offline رو به اکانت آنلاین در XBL تبدیل کنم ؟:confused: چون واقعا خسته کنندست که بخوام دوباره بازیها رو تموم کنم ! کسی میدونه ؟ بی زحمت به ما بگه .

شما این تاپیک رو بخون حتما و نتیجه رو اعلام کن. چون اگر بن شده باشی، یعنی بن مجددا شروع شده که اصلا بعید هم نیست چون داریم به ریلیز halo3 نزدیک می شیم:
http://forums.bazicenter.com/showthread.php?t=4367

شما این تاپیک رو بخون حتما و نتیجه رو اعلام کن. چون اگر بن شده باشی، یعنی بن مجددا شروع شده که اصلا بعید هم نیست چون داریم به ریلیز halo3 نزدیک می شیم:
http://forums.bazicenter.com/showthread.php?t=4367

بله اين پيغام بود ظاهرا كه بن شدم:biggrin1:
ولي به هر حال خواستم بگم كه دوستان يه ذره بيشتر احتياط كنن

بله اين پيغام بود ظاهرا كه بن شدم:biggrin1:
ولي به هر حال خواستم بگم كه دوستان يه ذره بيشتر احتياط كنن
هومن جان شما آخرین بار کی به live وصل شده بودی؟

برای اطمینان از اینکه 100% بن شدی یا نشدی بعد از اینکه پیغام XBOXLIVE Failed اومد به اولین گزینه یعنی Network Adaptor برو و روی View Setting کنارش کلیک کن. اونجا اگه بن شده باشی می نویسه که این کنسول به دلیل تخلف قوانین بن شده از live.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or