همه چیز درباره ی Xbox Live

آقا کد ارور رو دیدم الان 80153410 این یعنی چی؟کسی میدونه؟من کی خوام یه بازی که 800 پوینترو دانلود کنم 800 پوینتم داره تریالش دانلود میشه ولی خودش نه مشکل چیه؟

بابا این عقده ای ها هر عقده ای دارن سر ما لایو بازا خالی میکن.این چه وضعشه آخه.psn آزاده ولی لایو باید به چیز بره!!!!!!!!!
حامد من خیال می کردم فقط ما این مشکل رو داریم ولی اکثر بچه ها نمی تونن وصل بشن. وای این تعطیلات رو یعنی ...رفتیم

حامد من خیال می کردم فقط ما این مشکل رو داریم ولی اکثر بچه ها نمی تونن وصل بشن. وای این تعطیلات رو یعنی ...رفتیم

آره بره.این تعطیلاتو چیکار کنیم. آقا واسه من قبلا هم شده بود دوباره وصل شد الان دوباره قطع شد. امیر بن نشیم!!!!

سوال»کلن رو چطور باید add کنیم.مثلا کلن iran-gamer
...
اگه از نرم افزارهایی برای بکاپ و ریختن سیو های هک شده و ... استفاده کنیم،ممکنه بن بشیم؟حتی 1%؟
......
واسه وصل شدن به لایو و بازی با غیر ایرانی ها،از چه ADSL باید استفاده کنم که تاخیر نداشته باشم؟الان من کلی تاخیر و لگ دارم.128 رو به 512 تغییر دادم ولی انگار که نه انگار.الان ماهی 20 تومان میدم.تا 50 هم میتونم پرداخت کنم.فقط بگین از کجا باید یه خط adsl بهتر گیر بیارم؟

...
اگه از نرم افزارهایی برای بکاپ و ریختن سیو های هک شده و ... استفاده کنیم،ممکنه بن بشیم؟حتی 1%؟
......
واسه وصل شدن به لایو و بازی با غیر ایرانی ها،از چه ADSL باید استفاده کنم که تاخیر نداشته باشم؟الان من کلی تاخیر و لگ دارم.128 رو به 512 تغییر دادم ولی انگار که نه انگار.الان ماهی 20 تومان میدم.تا 50 هم میتونم پرداخت کنم.فقط بگین از کجا باید یه خط adsl بهتر گیر بیارم؟

سلام دوستان .
من هم همین سوال رو دارم . چطوری میتونم فقط با گیمرای ایرانی بازی کنم ؟ چطوری باید عضو کلن گیمرای ایرانی بشم تا با سرعت بهتر بازی کنم ؟ لطفا جواب بدین :((:(([-o

...
......
دانیال جان فکر کنم باید بری تو ELITE از اونجا درخواست عضویت تو کلن بدی
من 512 مخابرات دارم دیروز بدون مشکل داشتم بازی میکردم . حتی یه ذره هم اذیتم نکرد
از مخابرات بگیر اگه میتونی . پینگش خوبه

بچه ها تو این تعطیلات ساعت مشخص کنید بریزیم لایو رو بترکونیم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or