James Bond
کاربر سایت
دوست عزیز گلد برای همه ی اکانت ها کار میده و برای پوینت باید دقت کرد.گلد خریدم
گلد خریدم
دوستان من يك ايميل ياهو كه با انگليس هماهنگ باشه ساختم و با اون يه اكانت لايو انگليس درست كردم حل شد قضيه. my gamertag is: StealthyHarpy41
---------- نوشته در 02:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:02 PM ارسال شده بود ----------
دوستان من میخواستم سیو یه پروفایل دیگم رو به یکی دیگه منتقل کنم. چطوری میشه اخی هرکاری میکنم نمیشه ؟؟؟ (ببخشید اگر اینجا پرسیدم)
---------- نوشته در 02:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:27 PM ارسال شده بود ----------
دوستان من اگر بخوام فورزا 4 دسته دو بخرم ( دی وی دی اصلی ) بعدا که میخوام بازی کنم فلگ میشم ؟
دوستان من امروز برای اولین بار وصل شدم به لایو ...
مشخصات رو وارد کردم یه گیمر تگ بهم داد...بعد که بازی ها رو میذاشتم میخواستم مولتی بازی کنم پیغام میداد که گیمر تگ شما دسترسی نداره برای بازی... باید چیکار کنم ؟
مگه برای بار اول که وصل میشیم به لایو خود 360 1 ماه اکانت free نداره ؟
اگه بخوای فقط یکی از این بازی ها رو بگیری mw3 بهتره و مدت بیشتری سرگرمت میکنه. راحت بازی کردن بستگی به پینگت داره.سلام دوستان من می خوام چند تا بازی برنر مکس بگیرم برای مولتی لطفا راهنمایی کنید که کدوم مولتی بهتری داره و با سرعت 512 مخابرات میشه راحت بازی کرد؟؟
ghost recon
forza4
nfs:the run
gears3
mw3
max payne 3
از اینا کدوم بهتره؟؟؟؟؟؟؟
فقط بازی های EA پوینت می خوانببخشید بازی هم هست که microsoft pointلازم نداشته باشه ؟؟؟
مثلا بازی grand slam tennis 2 یا spec ops the line
حتما جوابم بدین