James Bond
کاربر سایت
1.نه فقط بازی های EAدوستان یه سوال:خواهش میکنم یکی توضیح بده این قضیه پوینت ها چیه؟؟؟؟
1-همه بازی ها پوینت میخوان؟
2-اگه من بخوام با دوستم هم بازی کنم باید پوینت بدم؟
3-من اهل خرید و اچیومنت و . . . اینا نیستم و فقط میخوام بازی کنم.چقدر پوینت لازمم میشه؟؟؟؟
داداش من فکر نکنم همچین چیزی صحت داشته باشه چند وقت پیش هم یکی همچین چیزی گفت ولی شایعه ای بیش نبود آخه درامد بالایی از این لایو بدست میاره مایکروسافت.چی ؟؟؟ مگه ممکنه؟؟؟
دوستان از يك جولاى مجانى ميشه لايو ؟؟؟
Fifa street آنلاين حال ميده ؟؟؟
و درضمن پوینتی رو که خریدم چجوری redeem کنم؟
---------- نوشته در 07:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:20 PM ارسال شده بود ----------
سلام دوستان من یه مدتیه لایو نبودم تو باغ هم نبودم:d
با lt 2 می شه رفت لایو ؟
خیلی ممنون. من هنوز کلی بازی دارم نکردم. اینجا اینطور که بچه ها میگن از 10 تومن زده بالا:dبن میشی
برو 10 تومن بده LT3 کن
الان شما آنلاین پس رو خریدید و میتونید با خیال راحت فیفا استریت بزنید:dانلاين fifa street من كد رو خريدم اما برام هيچى نيمد نه پسوردى نه كدى هيچى نيمد. پوينتم هم از ١٢٠٠ رسيد به ٤٠٠ . حالا چجورى كد رو بدست بيارم ؟
تو رو خدا يه كدى از انلاينش برام پ.خ كنيد از صبح تا حالا حالم گرفته*
الان شما آنلاین پس رو خریدید و میتونید با خیال راحت فیفا استریت بزنید:d
لازم نیست حتما کدی بیاد.
نه فقط یه فایل چند کیلو بایتی دانلود میشهواقعا !!!!!!!!!!! مگه ميشه ؟؟؟ مگه نبايد كدى بياد ؟؟؟؟
هیچی داداش کار خاصی نمیتونی بکنی . پولت دود شد رفت هوادوستان من این فردی که ازش خریدم گفت که دو نوع کارت لایو داره یه دونی اروپایی و یه دونه امریکایی . من اروپاییش رو گرفتم اما گرونتر بود خلاصه بهم گفت که باید موقعی این کد رو وارد میکنی مشخصاتش هم با انگلیس هماهنگ باشه ( یعنی مثلا مشخصات کوچه پس کوچه و اینا ماله انگلیس باشه ) . ما هم حالا که وارد
میکنیم تو قسمت شهرها ،شهرهاش ماله امریکاست !!! حتی رفتم settings -->console settings -->language and locate و کشورش رو united kingdom
کردم اما بازم شهرهاش ماله امریکا هست!!!چکار کنممممممممممممممممممممممم ممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ( گلدم هم 12 ماه است )
اگه میشه یکی کامل بگه چجوری با این کارت میتونم اکانت membership درست کنم . منظورم اینه که مراحلش رو توضیح بده که یاد بگیرم . ( خیر ببینی ایشاالله )
هیچی داداش کار خاصی نمیتونی بکنی . پولت دود شد رفت هوا
اکانتت رو با US ساختی بعد میخوای پوینت ER باهاش Redem کنی ؟