تو بازی گوست ریکون یکی از گزینه ها لوکال نتورکه میخواستم بدونم چطوری میشه لوکال نتورک واسه بازی ساخت یا یه همچین چیزی اماده تو تهران هست؟
اخه با 360 کپی خور شده نمیشه تو لایو رفت ما دنبال راه دیگه ای برای مولتی بازی کردن با 360 هستیم
الان بتل فیلد 2 رو دانلود کردم و تو xboxlive بازی کردم خیلی جالب بود فقط خیلی سخت بود همه چی داره تانک هلی کوپتر ماشین و ... فضای بازی خیلی بزرگه و واقعا عالی بود دمو هم راجب تسخیر پرچم بود
درود
البته راه هائی هست. برای LAN باید شما 360 تتون رو با یک (من دقیقاً نمیدونم که چقدر با PC فرق میکنه، و چطور IP Address براش تعریف میشه اما قطعاً راه حل ساده ای داره باید یکم سرچ کنی) یا چندتا 360 دیگه لن کنی!! حالا یک راح حلش اینه که یکجا جمع شین و اینکارو بکنین، یک راه حل هم اینه که بازم نمیدونم روی این جواب بده یا نه!! اینه که مثلاً من و شما جفتمون 360 داریم و کنسولمون رو با کامپیوترمون شبکه کردیم!! هردونمونم ADSL داریم! میریم سایت www.hamachi.cc و نرم افزاره هاماچی رو دانلود میکنیم و نصب میکنیم روی کامپیوترمون. در این حالت بعداز درست کردن یک روم و کانکت شدن هر دو یوزر (یا چند یوزر) به روم شما هردو تو یک شبکه LAN بصورت Virtualy قرار میگیرید. البته بعید میدونم که این جواب بده چون احتمالاً برای 360 هم IP تعریف شده و مطمئناً این قابلیت رو هم نداره که برنامه های 3rd party ـه PC رو روش نصب کرد. پس میمونه همون LAN کردن که فاصله ها هم استاندارد و ماکزیموم فکر میکنم 90 متر بود که جواب میداد. یه همسایه میخواید که اونم 360 داشته باشه..