همه چیز درباره ی Xbox Live

یکم صبر کن پیدا می کنه
اگه هم خیلی طول می کشه به دوستات join شو
خیلی طول می کشه.دوستن را هم که join می شم,بعد از یه مدت یهو می گه سرورپره و پرت می کنه بیرون.(اصلا توبازی نمی ره...)
باری GeOW2 هم از اول اینجوری بود.ولی h.a.w.x را می تونم بازی کنم...

دوستان کسی احیانا با آپدیت گیم اسکرها مشکل پیدا نکرده ؟؟
من 2 روزه بعد حدود 2 3 ماه وصل شدم و به خوبی هم وصل شد اما گیم اسکورهام آپدیت نمیشه !!؟
توی خود سایت 360 هم که میرم صفحه اصلی ماله اکانتم مثل قبل نیست و گذینه هاش نیست و فقط یه Edit برای اکانت داره ؟!!
میشه یکی راهنمایی بکنه ؟!

من حدود 2 یا 3 ماه قبل از اینکه موج بن شروع بشه از ذکر خدا غاقل شدم فقط 5 دقیقه به لایو وصل شدم تا gow2 رو بازی کنم بعد دیگه وصل نشدم تا پریروز که خواستم ببینم بن شدم یا نه که دیدم بله دستگاهم رو بن کردن(فکر کن فقط 5 دقیقه:(() ولی خوب یکی دیگه میخوام بخرم:biggrin1:

من حدود 2 یا 3 ماه قبل از اینکه موج بن شروع بشه از ذکر خدا غاقل شدم فقط 5 دقیقه به لایو وصل شدم تا gow2 رو بازی کنم بعد دیگه وصل نشدم تا پریروز که خواستم ببینم بن شدم یا نه که دیدم بله دستگاهم رو بن کردن(فکر کن فقط 5 دقیقه:(() ولی خوب یکی دیگه میخوام بخرم:biggrin1:

اصلاً مدتش مهم نيست......به محض اينکه وصل شی اطلاعات ارسال ميشه و تو دوره ی بعدی بن ميشی.....
حتی تاريخ بازی کردنه شما هم ارسال ميشه که اگه زود تر از ريليز اصلی بازی اون بازی رو انجام داده باشی باز هم بن ميشی(بازی ها اکثراً زودتر از ريليز اصليشون تو اينترنت پخش ميشن)....

یه برنامه هست اسمش xbla unlocker
کارش اینکه بازی های دمو آرکید رو به فول تبدیل میکنه ولی من بلد نیستم با برنامه کار کنم اگر کسی میداند به ما بگوید
سریعتر ممنون میشم

اوضاع اینترنت من که خیلی داغونه.ماله شما چطوره؟من تا 2 روز پیش راحت فیفا ورلد کاپ بازی میکردم.اما امروز اصلا نمیشد بازی کنی.یا اصلا به سرور ea کانکت نمیشد یا بعدش موقع انتخاب تیم قطع میشد یه بازی هم که شروع شد وسطش قطع شد و از شانس بد من بازی رو 3_0 زد به نفع حریف.دیگه خسته شدم از این اینترنت تخیلی ایران.لعنت بر باعث و بانیش که انقدر این اینترنت ما آشغاله.

دوستان برای دانلود DLC ها توی کدوم قسمت لایو باید رفت ؟؟ :biggrin1:
مثلا من DLC SC:C رو میخوام ولی امروز هرجای لایو رو گشتم پیدا نکردم !!

شما در قسمت Game Marketplace گزینه اول یعنی Explore Game Content رو می زنی.بعد در اون قسمت گزینه Game Add-Ons رو انتخاب می کنی و از اونجا بازیهای مورد نظر رو پیدا می کنی.

اوضاع اینترنت من که خیلی داغونه.ماله شما چطوره؟من تا 2 روز پیش راحت فیفا ورلد کاپ بازی میکردم.اما امروز اصلا نمیشد بازی کنی.یا اصلا به سرور ea کانکت نمیشد یا بعدش موقع انتخاب تیم قطع میشد یه بازی هم که شروع شد وسطش قطع شد و از شانس بد من بازی رو 3_0 زد به نفع حریف.دیگه خسته شدم از این اینترنت تخیلی ایران.لعنت بر باعث و بانیش که انقدر این اینترنت ما آشغاله.

اول این که ممکنه مشکل از سرورهای EA باشه یا ارتباط شما با اون سرورها.
تنظیمات IP رو به صورت دستی به کنسول دادی؟NAT رو Open کردی؟

شما در قسمت Game Marketplace گزینه اول یعنی Explore Game Content رو می زنی.بعد در اون قسمت گزینه Game Add-Ons رو انتخاب می کنی و از اونجا بازیهای مورد نظر رو پیدا می کنی.
خوب پدرام جون اینجا رو هم رفتم
یعنی من SC رو میخواستم چیزی از DLC ایش نبود !!

آقا من چون NAT رو OPEN نکردم بعضی اوقات voice ندارم؟
من نمیتونم NAT رو OPEN کنم!:((

چرا نمی تونی Open کنی؟مشکل کجاست؟

خوب پدرام جون اینجا رو هم رفتم
یعنی من SC رو میخواستم چیزی از DLC ایش نبود !!

اتفاقا من زمانی که داشتم جواب سوالت رو می نوشتم،خودم چک کردم.همون جا تو قسمت New Arrivals اولین گزینه س.

اتفاقا من زمانی که داشتم جواب سوالت رو می نوشتم،خودم چک کردم.همون جا تو قسمت New Arrivals اولین گزینه س.
آره :biggrin1:
همین الان 2باره رفتم دیدم تازه گذاشتن !
ولی انگار قبل این یه DLC دیگه هم داده بودن که رایگان بود !! این یکی 800 تا پوینت میخواد !! :biggrin1:
من اون اولیه رو میخوام که اگه اومده باشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or