همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام دوستان . میگن با پروفایلی که به لایو میری بازی زودتر از ریلیز جهانی نکنید !!
حالا اگه با یه اکانته دیگه که به لایو وصل نمیشه بازی کنیم بازم ایراد داره ؟
اگه بازی زودتر انجام بدیم باید تا ریلیز صبر کنیم ؟
ممنون !

نه شما يه اكانت واسه افلاين داشته باش يكي واسه لايو هيچ مشكلي پيش نمياد

دوستان من یه سوالی داشتم
من رو دستگام LT نصب کردم و قبل از اینکه LT نصب کنم از بازی هایی که تبدیل به wave3 شده بودند استفاده میکردم حالا اگه الان با اون بازی ها بخوام تو Live بازی کنم احتمالش هست بن بشم ؟
اگه بن بشم راهی برای از بن در اوردن کنسولم هست ؟

• Like
Reactions: Real Madrid 9
دوستان اگه میشه درمورد اینکه چه سرعتی واسه بازی تولایو مناسبه کمی راهنمایی کنن بعد من تا حالا لایو وصل نشدم ایا گلد اکانت بگیرم

دوستان من یه سوالی داشتم
من رو دستگام LT نصب کردم و قبل از اینکه LT نصب کنم از بازی هایی که تبدیل به wave3 شده بودند استفاده میکردم حالا اگه الان با اون بازی ها بخوام تو Live بازی کنم احتمالش هست بن بشم ؟
اگه بن بشم راهی برای از بن در اوردن کنسولم هست ؟

دوسته عزیز بازی هایی که به یه wave دیگه تبدیل شدن اصلا برای لایو مناسب نیستن و حتما بن میشی , راهی هم برای از بن خارج شدن نیست !!
این تاپیکو بخون متوجه میشی http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=27815

دوستان اگه میشه درمورد اینکه چه سرعتی واسه بازی تولایو مناسبه کمی راهنمایی کنن بعد من تا حالا لایو وصل نشدم ایا گلد اکانت بگیرم

شما به این تاپیک برو http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=3711&page=82
برای بازی کردن شما به اکانت گلد نیاز دارید که با ساختن اکانت در لایو به شما 1ماه گلد مجانی داده میشه ( فقط تا 3 اکانت گلد مجانی داره )

آخرین ویرایش:
من که فکر کنم بدبخت شدم رفت .دیشب دوستم اشتباهی به جای دیسک اصلی دیسک تبدیلی رو گذاشته بود تو دستگاه و اتفاقا چند ساعتی هم تو لایو بازی کردیم.به نظر شما بن شدنم صد در صده؟!!!

من که فکر کنم بدبخت شدم رفت .دیشب دوستم اشتباهی به جای دیسک اصلی دیسک تبدیلی رو گذاشته بود تو دستگاه و اتفاقا چند ساعتی هم تو لایو بازی کردیم.به نظر شما بن شدنم صد در صده؟!!!

100% که نه ولی احتمالش بالاست باید دید لطف ماکروسافت چقدر طول میکشه وگرنه همه بن خواهیم شد

من مي خواستم برم Live نه واسه بازي همين جوري يه نيگاهي كنيم . . .

مشكلي نداره DVD تو دستگاه نباشه ؟‌

اگر فریمورت LT باشه مشکلی نداری بدون دیسک بری تو لایو ولی به غیر از LT با هر فریموری بری بن میشی

دوستان من دیگه نمی تونم MW2 بازی کنم تو لایو.یکی از دوستان گفت اینفیتی سرور ها را آپ تو دیت کرده و پینگ های پایین نمی توانند بازی کنند.من باید چی کار کنم؟
find game را که می زنم هیچی پیدا نمی کنه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or