همه چیز درباره ی Xbox Live

من که فکر کنم بدبخت شدم رفت .دیشب دوستم اشتباهی به جای دیسک اصلی دیسک تبدیلی رو گذاشته بود تو دستگاه و اتفاقا چند ساعتی هم تو لایو بازی کردیم.به نظر شما بن شدنم صد در صده؟!!!

من که فکر کنم بدبخت شدم رفت .دیشب دوستم اشتباهی به جای دیسک اصلی دیسک تبدیلی رو گذاشته بود تو دستگاه و اتفاقا چند ساعتی هم تو لایو بازی کردیم.به نظر شما بن شدنم صد در صده؟!!!

100% که نه ولی احتمالش بالاست باید دید لطف ماکروسافت چقدر طول میکشه وگرنه همه بن خواهیم شد

من مي خواستم برم Live نه واسه بازي همين جوري يه نيگاهي كنيم . . .

مشكلي نداره DVD تو دستگاه نباشه ؟‌

اگر فریمورت LT باشه مشکلی نداری بدون دیسک بری تو لایو ولی به غیر از LT با هر فریموری بری بن میشی

دوستان من دیگه نمی تونم MW2 بازی کنم تو لایو.یکی از دوستان گفت اینفیتی سرور ها را آپ تو دیت کرده و پینگ های پایین نمی توانند بازی کنند.من باید چی کار کنم؟
find game را که می زنم هیچی پیدا نمی کنه...

یکم صبر کن پیدا می کنه
اگه هم خیلی طول می کشه به دوستات join شو
خیلی طول می کشه.دوستن را هم که join می شم,بعد از یه مدت یهو می گه سرورپره و پرت می کنه بیرون.(اصلا توبازی نمی ره...)
باری GeOW2 هم از اول اینجوری بود.ولی h.a.w.x را می تونم بازی کنم...

دوستان کسی احیانا با آپدیت گیم اسکرها مشکل پیدا نکرده ؟؟
من 2 روزه بعد حدود 2 3 ماه وصل شدم و به خوبی هم وصل شد اما گیم اسکورهام آپدیت نمیشه !!؟
توی خود سایت 360 هم که میرم صفحه اصلی ماله اکانتم مثل قبل نیست و گذینه هاش نیست و فقط یه Edit برای اکانت داره ؟!!
میشه یکی راهنمایی بکنه ؟!

من حدود 2 یا 3 ماه قبل از اینکه موج بن شروع بشه از ذکر خدا غاقل شدم فقط 5 دقیقه به لایو وصل شدم تا gow2 رو بازی کنم بعد دیگه وصل نشدم تا پریروز که خواستم ببینم بن شدم یا نه که دیدم بله دستگاهم رو بن کردن(فکر کن فقط 5 دقیقه:(() ولی خوب یکی دیگه میخوام بخرم:biggrin1:

من حدود 2 یا 3 ماه قبل از اینکه موج بن شروع بشه از ذکر خدا غاقل شدم فقط 5 دقیقه به لایو وصل شدم تا gow2 رو بازی کنم بعد دیگه وصل نشدم تا پریروز که خواستم ببینم بن شدم یا نه که دیدم بله دستگاهم رو بن کردن(فکر کن فقط 5 دقیقه:(() ولی خوب یکی دیگه میخوام بخرم:biggrin1:

اصلاً مدتش مهم نيست......به محض اينکه وصل شی اطلاعات ارسال ميشه و تو دوره ی بعدی بن ميشی.....
حتی تاريخ بازی کردنه شما هم ارسال ميشه که اگه زود تر از ريليز اصلی بازی اون بازی رو انجام داده باشی باز هم بن ميشی(بازی ها اکثراً زودتر از ريليز اصليشون تو اينترنت پخش ميشن)....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or