همه چیز درباره ی Xbox Live

قسمت سوم منظورت کجاست ؟؟ ban نشدم ! یهو اینطوری شده ! ip هم عوض کردم

من بیش از 1 ماهه که کنسول رو روشن نکردم. اصلا اسماش یادم رفته ، ولی وقتی کنسول شما می خواد به اینترنت وصل بشه ابتدا مودم و کنسول وصل شده ، سپس به اینترنت وصل شده و در مرحله سوم به XBL وصل میشه. مشکل مرحله سوم یعنی مشکلی نباید در زمینه تنظیمات کانکشن باشه. بن هم نشدی چون الان موقع بن شدن نیست. XBL هم که برقراره ، برای همین هیچ حدس قابل قبولی نمی تونم بزنم برات. غالبا اگر MTU ایراد میگیره مشکل از XBL هست.
 
تنظیمات مودمت درسته؟

- اگه مودمت DMZ داره، IP کنسول رو بهش بده.
- پورت های کنسول رو Forward کردی؟
- Firewall داری؟ جوری تنظیمش کن که به IP کنسولت کاری نداشته باشه
- سعی کردی به بچه هایی که تو لیست دوستات هستن مستقیما وصل بشی؟ منظورم اینه که از Find Game استفاده نکنی.
؟!!!!!!:confused::confused::confused::confused: عزیز زیر دیپلم توضیح می دی؟فقط بگم که دو سه بار به دوستان جوین شدم ولی بعد از چند ثانیه هنوز به بازی وصل نشده می گه سرور ها پرن!راستی قبلا می تونستم بازی کنم ها!
 
؟!!!!!!:confused::confused::confused::confused: عزیز زیر دیپلم توضیح می دی؟فقط بگم که دو سه بار به دوستان جوین شدم ولی بعد از چند ثانیه هنوز به بازی وصل نشده می گه سرور ها پرن!راستی قبلا می تونستم بازی کنم ها!

به احتمال فایروال شما ON هست که نمیگزاره از یک محدوده ای خارج بشی شما باید بری تو تنظیمات مودم و فایروال رو OFF کنی..
 
اگه میشه آموزش Share اینترنت بین PC و X360 رو بزارید؟

من صبح وصل می شدم الان هر کاری می کنم وصل نمیشه و توی قسمت NETWORK ارور می ده و هر کاری کردم 4 ساعته درگیرم با هاش میشه راهنمایی کنید؟ اینترت SHARE بود و ویندوز XP !

:((:((
 
اقا این ip مودمم رو از کجا پیدا کنم تو pc و عوضش کنم ؟؟ فکر کنم مشکل از همین باشه که نمیتونم برم لایو
IP مودم اغلب موارد 192.168.1.1 یا 192.168.2.1 هست !! هیچ ربطی هم به لایو نداره که بخوای عوضش کنی !!
شاید برای تنظیمات داخل مودم مثل نت و این چیزا باشه !!
 
IP مودم اغلب موارد 192.168.1.1 یا 192.168.2.1 هست !! هیچ ربطی هم به لایو نداره که بخوای عوضش کنی !!
شاید برای تنظیمات داخل مودم مثل نت و این چیزا باشه !!
مودم که نه همون به قول معروف انتن (wirless) چه طوری این تنظیمات که میگی رو عوض کنم که دوباره بتونم برم لایو ؟؟
 
ایول!یکمی بیشتر توضح می دی1کجا باید تنظیمات مودم را پیدا کنم؟

برو تو IE بزن 192.168.1.1 بعد ازت یوزر پسورد میخواد که هر دوتا رو بزن admin بعد میری تو تنظیمات مودمت که بسته به نوع اون فرق داره باید بری و Firewall رو دیسیبل کنی..

مطمئنی؟
آخه فک کنم ازين چيزا بيشتر شه ها

2 سال دارم این غلط رو میکنم..
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or