Radiance
کاربر سایت
آره فکر کنم:biggrin1:اینو که میدونم. پورت ها رو توی تنظیمات مودم وارد کردم دیگه. ولی همچنان مشکل وجود داره
شما کانکشنت ppoe هست؟
بن نشده؟
آره فکر کنم:biggrin1:اینو که میدونم. پورت ها رو توی تنظیمات مودم وارد کردم دیگه. ولی همچنان مشکل وجود داره
شما کانکشنت ppoe هست؟
آقا اينترنت با محدوديت اصلاً راه نداره واسه بازی؟
حتی اگه 10Gمحدوديت باشه؟
اصلاً اگه تقريباً بخوام روزی 18 ساعت بازی کنم (با احتساب اينکه 1 شب تا 8 صبح از محدوديت ام کم نشه)10Gمحدوديت جواب ميده واسه 1 ماه؟
اگه زياده ، چه محدوديتی بگيرم خوبه؟
کسی نیست کمک کنه...دوستان من دیگه نمی تونم MW2 بازی کنم تو لایو.یکی از دوستان گفت اینفیتی سرور ها را آپ تو دیت کرده و پینگ های پایین نمی توانند بازی کنند.من باید چی کار کنم؟
find game را که می زنم هیچی پیدا نمی کنه...
تنظیمات مودمت درسته؟کسی نیست کمک کنه...
قسمت سوم منظورت کجاست ؟؟ ban نشدم ! یهو اینطوری شده ! ip هم عوض کردم
؟!!!!!!:confused::confused::confused::confused: عزیز زیر دیپلم توضیح می دی؟فقط بگم که دو سه بار به دوستان جوین شدم ولی بعد از چند ثانیه هنوز به بازی وصل نشده می گه سرور ها پرن!راستی قبلا می تونستم بازی کنم ها!تنظیمات مودمت درسته؟
- اگه مودمت DMZ داره، IP کنسول رو بهش بده.
- پورت های کنسول رو Forward کردی؟
- Firewall داری؟ جوری تنظیمش کن که به IP کنسولت کاری نداشته باشه
- سعی کردی به بچه هایی که تو لیست دوستات هستن مستقیما وصل بشی؟ منظورم اینه که از Find Game استفاده نکنی.
سلام این موارد می خواستم:
1-آدرس
2-شهر
3-postal code
برای uk باشه ! ضروریه
سلام این موارد می خواستم:
1-آدرس
2-شهر
3-postal code
برای uk باشه ! ضروریه
؟!!!!!!:confused::confused::confused::confused: عزیز زیر دیپلم توضیح می دی؟فقط بگم که دو سه بار به دوستان جوین شدم ولی بعد از چند ثانیه هنوز به بازی وصل نشده می گه سرور ها پرن!راستی قبلا می تونستم بازی کنم ها!
ایول!یکمی بیشتر توضح می دی1کجا باید تنظیمات مودم را پیدا کنم؟به احتمال فایروال شما ON هست که نمیگزاره از یک محدوده ای خارج بشی شما باید بری تو تنظیمات مودم و فایروال رو OFF کنی..