شما با pc به فی*س وصل بشید هیلتره ولی با xbox مشکلی نداری ؟؟؟ یا از pc هم میری هیلتر نیست ؟؟؟من که با 360 به راحتی از فی*س بوک استفاده میکنم هیچ هیتلری هم نداره!!!
هممم.. می شه ولی با ایرانی ها بهتر میشه بازی کرد. لایو هم امنه. مدتی هست میرم کسی بن نشده. ولی تا 2 یا 3 ماه دیگه شروع میشه.با این اوضا میشه خوب بازی کرد؟
راستی خبری از بن نیست؟لایو امنه؟
نخیر تا 5 ماه دیگه شروع میشه!مهر!:biggrin1:اونم معلوم نیست!ولی سخت گیریا بیشتره!هممم.. می شه ولی با ایرانی ها بهتر میشه بازی کرد. لایو هم امنه. مدتی هست میرم کسی بن نشده. ولی تا 2 یا 3 ماه دیگه شروع میشه.
اره خوب ولی تا اونوقت مثل Nuke همه رو می پوکونه!نخیر تا 5 ماه دیگه شروع میشه!مهر!:biggrin1:اونم معلوم نیست!ولی سخت گیریا بیشتره!
بازی رو زودتر از پخش شدنش بازی نکن!چون اطلاعاتت میره روی لایو ولی چیزهایی که داخل هاد هست برای MS قابل رویت نیست!سلام
من الان یه 360 ـه کپی خور شده دارم و تاحالا به لایو وصلش نکردم،الان میخوام یکی دیگه سفارش بدم که کپی خور شده نباشه که با اون بتونم راحت توی محیط لایو بگردم حالا من یه چندتا سوال داشتم درباره این موضوع که ممنون میشم دوستان جواب بدن...
برای آپلود شدن گیمر اسکور و اچیومنت هام میخوام هارد کنسول کپی خور شده رو روی کپی خور نشده ـه بزارم و باهاش برم لایو...
آیا ممکنه چیزی توی هارد باشه که به بن شدن ـه دستگاه کپی خور نشده ـه منجر بشه؟مثلا من یه بازی ای رو مثل NIER که لیک شده رو میخوام روی کپی خور شده ـه بازی کنم،حالا اطلاعات این بازی که توی هاردم ذخیره شده برای اون یکی کنسول مشکلی ایجاد نمیکنه؟
کنسول کپی خور شده ام یه elite ـه،میگفتن که یک ماه دسترسیه گولد رو به لایو توی دستگاه هست،این درسته؟میشه بدون وصل کردن ـه کنسول به لایو از این گولدش روی اون کپی خور نشدهه استفاده کرد؟
من کشور این اکانت game for windows live ام رو ندانسته روی ژاپن گذاشتم،امکان نداره دیگه بتونم کشورشو عوض کنم درسته؟
ببخشید اگه سوالات گنگ و تکراری بودن.
واسه چی احتمال میدین که فلگ شده باشین؟ مقدار x تغییر کرده؟سلام
من الان این اپدیت جدید دشبورد رو گرفتم و ریختم، احتمال میدم که کنسولم فلگ شده باشه اگر الان وصل بشم با LT و بن بشم، به خاطر این اپدیت جدید که نصبه روی 360 دیگه مشکلی برای هارد که پیش نمیاد؟