همه چیز درباره ی Xbox Live

دوستان من یه مشکلی دارم!تا همین هفته ی پیش راحت MW2 می زدم ولی الان هر چه قدر که find match می زنم,هیچی پیدا نمی کنه!همه ی مد های ممکن را هم امتحان کردم!هیچی پیدا نمی کنه!چی کار کنم؟تازه دیروز اومدم SC:C بزنم ولی اولا کل طول کشید تا پیدا کرد یکی رو آخرشم وقتی رفت تو بازی اینقدر کند بود که نتونستم بازی کنم!

درود
تو بعضی از بازی ها میگه NAT رو درست کن. باید چیکار کنم؟
ممنون

به به فریدون خان :دی

اطلاعات Network رو توی کنسول دستی وارد کن.منظور IP و DNS ها هست.
بعدش کافیه بری تو پنل مودم.
بعد توی بخش Nat.همون IP که برای XBox تعریف کردی،مثلا 192.168.1.5 رو تو بخشی که IP خواسته می نویسی و بعدش اطلاعات رو به صورت زیر وارد میکنی :

ردیف اول 88 که UDP هست.
ردیف دوم 3074 که UDP هست.
ردیف سوم 3074 که TCP هست.

ازت یه اسم هم می خواد بذاری قبل از این که بخوای پورت ها رو بدی.xboxlive1 بذار مثلا.

دوستان من دارم یه xbox 360 elite می گیرم خواستم بدونم باهاش live بیام احتمال بن شدن چقدر هست ؟ و اینکه اصلا ریسکش چقدره با کنسول جدید بیایم live ؟
سوال بعدیم اینکه اگر خدایی نکرده بن شدیم چکار میشه کرد ؟ :biggrin1: آخه شنیدم دستگاه به کل نابود میشه و نمیشه بازی کرد ! اگه تعمیر میشه هزینش چقدر هست ؟ و چطوری ؟
و سوال آخر اینکه من از طریق live میتونم با دوستانم با پینگ خوب co-op بازی کنم یا PES بازی کنیم 2 تایی ؟ مثلا یکیمون سرور شه...

دوستان من دارم یه xbox 360 elite می گیرم خواستم بدونم باهاش live بیام احتمال بن شدن چقدر هست ؟ و اینکه اصلا ریسکش چقدره با کنسول جدید بیایم live ؟
سوال بعدیم اینکه اگر خدایی نکرده بن شدیم چکار میشه کرد ؟ :biggrin1: آخه شنیدم دستگاه به کل نابود میشه و نمیشه بازی کرد ! اگه تعمیر میشه هزینش چقدر هست ؟ و چطوری ؟
و سوال آخر اینکه من از طریق live میتونم با دوستانم با پینگ خوب co-op بازی کنم یا PES بازی کنیم 2 تایی ؟ مثلا یکیمون سرور شه...

سلام به دوست قدیمی :دی

آره میشه باهاش بیای لایو. منتها باید LT روش نصب باشه.
اگه بن بشی دیگه نمیتوی بری لایو :دی تعمیر هم این طوری میشه که فقط میتونی آفلاین بازی کنی. هزینش رو نمیدونیم :دی
بله شما میتونی سرور بشی و به قول بچه های کانتر Create بدی :دی

دوستان من یه مشکلی دارم!تا همین هفته ی پیش راحت MW2 می زدم ولی الان هر چه قدر که find match می زنم,هیچی پیدا نمی کنه!همه ی مد های ممکن را هم امتحان کردم!هیچی پیدا نمی کنه!چی کار کنم؟تازه دیروز اومدم SC:C بزنم ولی اولا کل طول کشید تا پیدا کرد یکی رو آخرشم وقتی رفت تو بازی اینقدر کند بود که نتونستم بازی کنم!
سازنده های MW2 بعد از اپدیت کاری کردن که پینگ های پایین قادر به پیدا کردن بازی هستن مثل بازی Gears of war 2. برای بازی کردن سعی کن به دوستات Join بشی. این بهترین راه هست.

سلام دوستان . یه جا خونده بودم که اگر بازی زودتر از زمان عرضه رو بازی کنید احتمال بن شدن هست , اگه هاردو فرمت کنم بعد LT نصب کنم چی ؟ اطلاعات پاک میشه ؟
میشه با خیال راحت وصل شد ؟
ممنون

خب دوستان منم فکر کنم کم کم باید یه کنسول دیگه بگیرم!ولی قبلش میخوام بپرسم با روشهایی که الان وجود داره چند درصد امکان داره تو لایو بن بشیم؟!

مهم Ping شماست. میتونین پینگتون رو از اینجا بگیرین. البته روی باکو باید باشه. اگه زیر 300 باشه میشه بازی کرد.
من با 128 صبا نت بازي مي كنم هيچ مشكلي ندارم مخصوصا شب ها كه ديگه طوفني بيش نيست البته اين خاطرات من هست چون در حال حار اينجانب بن هستم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or