همه چیز درباره ی Xbox Live

ببخشید دوستان یه سوال داشتم
من چند روز پیش اکانت گلد1ماهه رایگانم تموم شد که رفتم یه پروفایل دیگه ساختم ویه گلد 1ماهه رایگانه دیگه گرفتم مشکلی که برام پیش نمیاد؟

منتظرم

مشکلی نداره...اما خوب هر چی اچیومنت و آنلاک و ... داشته باشی دیگه باید بیخیال شی...

تازه فک کنم محدودیت داره..تا 3 بار می تونی پورفایل جدید درست کنیو 1 ماه فری بگیری (مطمئن نیستم)

دوستان من می خوام با v-p-n به لایو وصل بشم که آی پی اش مال انگلیس هستش و کشورگیمر تگم هم usa (الان با آی پی خودم که ماله ایرانه کانکت میشم) به نظر شما به خاطر اینکه آی پی فرق میکنه امکان داره بن بشم؟ چون در چند تا فروم خارجی گفتن اگر آی پی بعد مدتی عوض بشه و با کشور گیمر تگ یکی نباشه احتمال بن هستش ممنون میشم راهنمایی کنید

میخواستم بپرسم سرعتی واسه بازی تو xboxlive مناسبه (مثلا 128 خوبه یا به محدودیت دانلود ربط داره) و اگر میشه یکم درمورد gold ecount از اینجور چیزا توضیح بدید

دوستان من می خوام با v-p-n به لایو وصل بشم که آی پی اش مال انگلیس هستش و کشورگیمر تگم هم usa (الان با آی پی خودم که ماله ایرانه کانکت میشم) به نظر شما به خاطر اینکه آی پی فرق میکنه امکان داره بن بشم؟ چون در چند تا فروم خارجی گفتن اگر آی پی بعد مدتی عوض بشه و با کشور گیمر تگ یکی نباشه احتمال بن هستش ممنون میشم راهنمایی کنید
بله احتمالش هست

بخشید دوستان یه سوال داشتم
من چند روز پیش اکانت گلد1ماهه رایگانم تموم شد که رفتم یه پروفایل دیگه ساختم ویه گلد 1ماهه رایگانه دیگه گرفتم مشکلی که برام پیش نمیاد؟
نخير اين كار خيلي از بچه هاست ! برو حال كن
من نمیدونستم اینجوری هم میشه. تا چند با میشه اینکارو کرد؟ من یک سال پیش گلد رایگان رو رفتم بعد از اون هم یکبار یه اکانت گلد یکماهه خریدم و اونم تموم شد. الان میتونم یه پروفایل دیگه بسازم و اکانت رایگان بگیرم؟

سلام
من کنسول جدیدی برای لایو خریدم،میخواستم بدونم آیا گیمرتگ سابق را که در کنسول قبلی به لایو وصل بود را میتونم ریکاور کنم؟
آیا مشکلی از بابت فلگ یا بن بودن گیمرتگ قبلی برروی کنسول جدید از لحاظ خطرات بنینگ! ایجاد نمیشه؟

افزونه:
اگر هارد کنسول قبلی را بر روی کنسول جدید بزارم،نیاز به ریکاور که نیست؟یعنی میتونم با همون آی دی فلگ یا بن شده دوباره ساین این کنم در لایو؟

آخرین ویرایش:
سلام
من کنسول جدیدی برای لایو خریدم،میخواستم بدونم آیا گیمرتگ سابق را که در کنسول قبلی به لایو وصل بود را میتونم ریکاور کنم؟
آیا مشکلی از بابت فلگ یا بن بودن گیمرتگ قبلی برروی کنسول جدید از لحاظ خطرات بنینگ! ایجاد نمیشه؟

افزونه:
اگر هارد کنسول قبلی را بر روی کنسول جدید بزارم،نیاز به ریکاور که نیست؟یعنی میتونم با همون آی دی فلگ یا بن شده دوباره ساین این کنم در لایو؟
سلام.
بله میتونید ریکاوری کنید.
نه خیر هیچ مشکلی پیش نمیاد

اگه کنسول قبلیتون بن شده باشه و هاردشو به xbox جدیدتون وصل کنید تمام اطلاعات درون هارد پا میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or