همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام
اقا این NAT دیگه چیه؟من موقع وصل شدن به لایو همه چی رو confirmed میده ولی NATرو STRICTE مینویسه وقتی هم مور اینفو رو نگاه میکنی نوشته NAT(FAIL .میخاستم ببینم این نت چیه؟مرضه؟کچلیه؟وبا یا حصبس؟یا شایدم ایدزه؟هر کی میدونه این nat چیه و راه درمونش چیه بیاد ما رو روشن کنه.شاید مرضش مسری باشه ها!!!!!!!!!!;)

NAT رو باید Open بذاری.

یدونه My Computer باز کن و توی Address Bar اون بزن 192.168.1 و User و Pass رو که ازت خواست هر دوتاش رو admin بزن.

بعد وارد بخش NAT شو و 2 ردیف رو مثل عکس زیر بگذار :

2s9yw53.jpg

NAT رو باید Open بذاری.

یدونه My Computer باز کن و توی Address Bar اون بزن 192.168.1 و User و Pass رو که ازت خواست هر دوتاش رو admin بزن.

بعد وارد بخش NAT شو و 2 ردیف رو مثل عکس زیر بگذار :

2s9yw53.jpg
من هر چی این کد رو میزنم تنظیمات مودم باز نمیشه.یه صفحه اینترنت اکسپلورر میاد و میزنه cannot find پدرام جون کمک کنید لطفا.

نه باز نمیشه.فکر کنم این شرکته یه کاریش کرده که باز نشه.نمیدونم یاهو مسنجرم چرا هی افلاین انلاین میشه.دقیقه ای یه بار ساین اوت میشه.

نه باز نمیشه.فکر کنم این شرکته یه کاریش کرده که باز نشه.نمیدونم یاهو مسنجرم چرا هی افلاین انلاین میشه.دقیقه ای یه بار ساین اوت میشه.

زنگ بزن پشتیبانی بگو می خوام وارد تنظیمات مودم بشم که NAT رو Open بذارم.

خودشون راهنماییت می کنن.در ضمن بگو Yahoo Messenger هم مشکل داره.

اقا این NAT دیگه چیه؟من موقع وصل شدن به لایو همه چی رو confirmed میده ولی NATرو STRICTE مینویسه وقتی هم مور اینفو رو نگاه میکنی نوشته NAT(FAIL .میخاستم ببینم این نت چیه؟مرضه؟کچلیه؟وبا یا حصبس؟یا شایدم ایدزه؟هر کی میدونه این nat چیه و راه درمونش چیه بیاد ما رو روشن کنه.شاید مرضش مسری باشه ها!!!!!!!!!!
nat شما اگر strict ( محدود ) باشه یکسری مشکلات در برقراری ارتباط ( چه بازی چه voice chat ) با افراد دیگه که اونها هم nat شون strict یا moderate هست پیدا میکنید. ولی با کسانی که nat شون open هست مشکلی نخواهید داشت.
روش open کردن nat هم که باز کردن 2-3 تا پورت هست دوستان گفتند ...
اگر 360 با کامپیوتر share هست پیشنهاد میکنم firewall و آنتی ویروس هایی که روی پورت ها هم نظارت میکنند ( مثل kaspersky internet security ) رو غیر فعال کنید.
من اگر موقع اتصال به لایو kasper رو خاموش نکنم nat م رو strict میکنه.
من هر چی این کد رو میزنم تنظیمات مودم باز نمیشه.یه صفحه اینترنت اکسپلورر میاد و میزنه cannot find پدرام جون کمک کنید لطفا.
کد درستش این هست 192.168.1.1
و برای اینکه کار بکنه شما باید IP کانکشن adsl رو از حالت اتوماتیک در بیاری و بذاری مثلاً 192.168.1.10
بعد اون کد رو توی مای کامپیوتر یا اکسپلورر بزن. یوزر پس admin اگه کار نکرد یوزر admin پس 8 تا a اگر این هم نبود زنگ بزن از پشتیبانی بپرس.

nat شما اگر strict ( محدود ) باشه یکسری مشکلات در برقراری ارتباط ( چه بازی چه voice chat ) با افراد دیگه که اونها هم nat شون strict یا moderate هست پیدا میکنید. ولی با کسانی که nat شون open هست مشکلی نخواهید داشت.
روش open کردن nat هم که باز کردن 2-3 تا پورت هست دوستان گفتند ...
اگر 360 با کامپیوتر share هست پیشنهاد میکنم firewall و آنتی ویروس هایی که روی پورت ها هم نظارت میکنند ( مثل kaspersky internet security ) رو غیر فعال کنید.
من اگر موقع اتصال به لایو kasper رو خاموش نکنم nat م رو strict میکنه.

کد درستش این هست 192.168.1.1
و برای اینکه کار بکنه شما باید IP کانکشن adsl رو از حالت اتوماتیک در بیاری و بذاری مثلاً 192.168.1.10
بعد اون کد رو توی مای کامپیوتر یا اکسپلورر بزن. یوزر پس admin اگه کار نکرد یوزر admin پس 8 تا a اگر این هم نبود زنگ بزن از پشتیبانی بپرس.

Metal Gear جان(اسمتون رو نمی دونم)

من اشتباه تایپی داشتم درسته 192.168.1.1 باید باشه.

اما برای User و Pass بگم که اکثرا هر دو admin هستن مگر این که مثلا Comtrend باشه که 12345 هست.
اما اگر جعبه مودم رو امیر جان داشته باشن گوشی جعبه مطمئنا این User و Password نشوته شده.
;)

اره واسه منم اینجوری شده sing in نمیشه صفحات هم زور میزنن load نمیشه چراا؟

به هر حال مشکلی هست که هنوز وجود داره و باید صبر کنید.احتمالا به دلیل راه اندازی سرور های جدیدشون و تغییرات این مشکلات نرم افزاری پیش اومده.
احتمال این که دوباره بسته بشه هم هست.

Metal Gear جان(اسمتون رو نمی دونم)

من اشتباه تایپی داشتم درسته 192.168.1.1 باید باشه.

اما برای User و Pass بگم که اکثرا هر دو admin هستن مگر این که مثلا Comtrend باشه که 12345 هست.
اما اگر جعبه مودم رو امیر جان داشته باشن گوشی جعبه مطمئنا این User و Password نشوته شده.
;)
پسورد مودم من aaaaaaaa هست که نه روی جعبه بلکه توی manual pdf نوشته شده. ( مودم simphony 3200 )

پسورد مودم من aaaaaaaa هست که نه روی جعبه بلکه توی manual pdf نوشته شده. ( مودم simphony 3200 )

فکر کنم مودم های معتبری که الان تو بازار هست از جمله Simphony پسورد هاشون مثل بقیه نیست.
به هر حال اکثر مودم ها هر دو admin هست.

سلام
امروز Xbox Live به علت یک سری تعمیرات از ساعت 2 بعد از ظهر تا حدود 10 شب ( به وقت ما ) تعطیله.
احتمالاً دلیلش نصب سرورهای جدید و آماده شدن برای ورود GTA IV هست ...
آره...من تحقیق کردم:biggrin1:فهمیدم سرورها برای ورود سلطان:praying: آماده می شه( gta IV ):biggrin1:

سلام
اخرش ما نتونستیم به لایو کانکت شیم.هنوز هم با نت مشکل دارم.مودم رو بردم شرکت اونا همون تنظیماتی رو که اقا پدرام گذاشته بود وارد کردند ولی بازم مشکل حل نشد.حالا قرار شده یه ای پی ولید بهم بدن.میگن با ای پی ولید مشکل نت حل میشه.به نظر شما این حرف درسته؟بعد این ای پی ولید چه مضرات و معایبی نسبت به ای پی که الان دارم داره؟لطفا زیر دیپلم جواب بدین که من بفهمم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or