همه چیز درباره ویندوز 7

• Thread starter Thread starter Medusa
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام

پست من افتاد آخر صفحه:

یه سوال دیگه هم دارم.
میخوام هارد رو پارتیشن بندی کنم.
ولی تو ویندوز از یه مقدار حجمی بیشتر بهم اجازه نمیده که پارتیشن بسازم! باید خیلی بیشتر از اون رو اجازه بده.
راه حلی برای این هست؟

اون مقداری که پارتیشن نشده رو میتونی از خود ویندوز پارتیشن بندی کنی مشکلی هم پیش نمیاد

درود؟قضیه ی این چیه؟
Windows cannot install required files. The file may be corrupt or missing. Make sure all files required for installation are available, and restart the installation. Error code: 0x80070570.
احتمالش هست که از رم باشه،اما روی یه سیستم دیگه ای که دارم با memtest رم،مشکلی نداشت.تا حالا 2 تا دیسک مختلف هم امتحان کردم.راه حل کلی،چیزی نداره؟
ویرایش:به هیچ کودوم ربطی نداشت!دوباره نصب کردم،دیگه این پیغام رو نداد!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Farh@d
من نسخه کرکی دارم ولی اپدیت میکنم . فقط کافیه 1 فایل (دقیق یادم نیست چی بود بگردین پیدا میشه )
رو اپدتش رو غیر فعال کنید . بعد با خیال راحت اپدیت کنید

دوستان یه سوال.

من وقتی به اینترنت کانکت یا Disconnect میشم، هر دفعه به مدت 5 دقیقه حدودا، درصد CPU میره تا 60-70 ! یعنی با هر بار کانکت و DC این اتفاق میفته:دی میخواستم ببینم این 7 کلا همینجوریه یا داره در واقع چیزی رو چک میکنه؟ نمیشه اینو از جایی offـش کرد؟

دوستان یه سوال.

من وقتی به اینترنت کانکت یا Disconnect میشم، هر دفعه به مدت 5 دقیقه حدودا، درصد CPU میره تا 60-70 ! یعنی با هر بار کانکت و DC این اتفاق میفته:دی میخواستم ببینم این 7 کلا همینجوریه یا داره در واقع چیزی رو چک میکنه؟ نمیشه اینو از جایی offـش کرد؟

شما با یه برنامه درست و درمون مثله Sysinternals Process Explorer ببین کدوم process داره پردازنده ات رو مصرف میکنه، بعد بگو تا ببینیم اون برنامه چیه و قضیه در مورد چی میگذره.

• Like
Reactions: Isildur
راهی وجود داره که به taskbar هر پنجره، دکمه delete رو اضافه کرد؟ همونطور که XP به صورت یه ضربدر قرمز تو نوار ابزار بالای هر پنجره اش داره؟

سلام
من تازه این ویندوز 7 رو ریختم.مشکل اولم اینه که resolutionنم 900 - 1600 هست که آخرین حدشه ولی وقتی من تو بازیها می رم از سمت راست و چ÷ صفحه اندازه ی عرض یه مبایل سیاهه!می خواستم ببینم چی کار کنم درست شه؟من تو xp با 700 - 1200 بودم صفحه از این بهتر بود و بازی ها هم درست بود!!
مشکل بعدی اینه که سرعت ÷ی سیم بعضی وقت ها خیلی کم می شه!حالا نمی دونم به ویندوز مربوط می شه یا نه؟!
اینم سیستمم شاید لازم شه:
ram: 3.25 gig
cpu: 3.06ghz
graphic: 1 gig 9500 gt
در ضمن ویندوزم 32 بیته

ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or