همه چيز درمورد سريال Prison break

• Thread starter Thread starter Hooshi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من این سریال رو با زیرنویس دیدم ! تا آخرین اپیزودش البته به اضافه اون دو اپیزودی که برای طرفداران ساختن !
تعجب می کنم !
کی لذت شنیدن اون همه موسیقی عالی و به جا + صداهای اصلی کرکترها رو به صداهای مزخرف دوبله شده روش + موسیقی ها و تصاویر سانسور شده می ده ؟
نسخه دوبله رو ببینی به جرات می گم 25% فیلم رو متوجه نمی شی چی به چی شد !

سریال :biggrin1:
عجب آدمی هستی ! :eek:
زدی فصل سه رو به کل لو دادی بعدا میگی من چی رو لو دادم !
شاید یکی براش ضد حال باشه :evil:
اسپویلر تو این موقع ها ثواب داره والله
حوصله بحث کردن ندارم ...
تو چه ادمی هستی دیگه ! استاد ! فیلم یک نوع اصطلاح هست . لزوما نباید بگی سریال !! در عامه مردم هم می گن خیلی فیلم قشنگی بود و ... مثل اینکه ما اینجا باید به شما زبان فارسی هم درس بدیم !!
در کل من چیزی لو ندادم که بخوام بذارم تو اسپویلر و اینجا هم مدیر داره و شما نمی خواد دخالت کنی.

دارم زیرنویسش رو :دی! رفیقمم دوبلشو داره :دی! گفتیم ببینیم اگه فاز میدته دوبله رو بگیرم ازش!
البته دوبله فیلم فکر کنم فقط 2 تا سیزنش اومده باشه . سیزن 3 و 4 هنوز دوبله نشده !
این هم برای شما دوست عزیز:

Orginal Soundtrack Prison Break
ممنون از لطف شما دوست عزیز

فقط من همشو نمی خوام دانلود کنم . فقط یکیشو که توی سیزن یک هم زیاد می زد و موقعی که می خواستن کار حساس انجام بدن می زد رو می خوام . یه اهنگ ریز بود . اسمشو نمی دونم که کدومو بگیرم :دی اگه کسی مید ونه راهنمایی کنه لطفا !

آخرین ویرایش:
امروز موزیک متن اول پریزون رو تلویزیون گذاشت دیوونه شدم میخوام بازم برم ببینمش- لا مصب دلم براشون تنگ شده
3 سال زندگی کردیم باهاشون:((:(:((

امروز موزیک متن اول پریزون رو تلویزیون گذاشت دیوونه شدم میخوام بازم برم ببینمش- لا مصب دلم براشون تنگ شده
3 سال زندگی کردیم باهاشون:((:(:((
تلویزیون واسه چی موزیک متنشو گذاشت ؟ ;)

قبول دارم خدایی ! اون زمان که من این سریال رو می دیدم واقعا از زندگی لذت می بردم :biggrin1: حیف تموم شد ! :biggrin1:دیگه هم سریالی مثل این و به زیبایی این پیدا نکردم .

خداییش برای من این سریال تکرار ناپذیره
از Pilot بگیر تا آخر ( البته فصل سه .... )
موزیک متنش رو یکی از سریال ها یا فیلم های مسخره ایرانی گذاشته بودن
او لحظه میخواستم تلویزیون رو بشکونم
حیف که OST این سریال رو ندارم وگرنه اسم دقیق آهنگ رو میگفتم بهتون

prison break سیزن 1 و 2 خیلی قشنگ بود ولی از سیزن 3 و 4 به حاشیه رفت چون اون سال اعتصاب نویسنده ها بود شما اگه دقت کرده باشید تو سیزن1 چه حساب شده از زندان فرار کردن ولی تو سیزن 3 الکی الکی فرار کردن یا نه به اون که اول اومدن ژنرال خیلی قدرت مند نشون دادند بعد آخر انقدر بدبخت دو سیزن آخر سریال تبدیل به سریال اکشن شده بود ولی در کل سریال خوبیه و فقط شخصیت مورد علاقه Theodore T-bag Bagwell

prison break سیزن 1 و 2 خیلی قشنگ بود ولی از سیزن 3 و 4 به حاشیه رفت چون اون سال اعتصاب نویسنده ها بود شما اگه دقت کرده باشید تو سیزن1 چه حساب شده از زندان فرار کردن ولی تو سیزن 3 الکی الکی فرار کردن یا نه به اون که اول اومدن ژنرال خیلی قدرت مند نشون دادند بعد آخر انقدر بدبخت دو سیزن آخر سریال تبدیل به سریال اکشن شده بود ولی در کل سریال خوبیه و فقط شخصیت مورد علاقه Theodore T-bag Bagwell
خوب اونکه ربطی نداره- برای ساخت یک فصل کاملا هیجانی
این سریال رو اماده کردند
وقتی دیدند واقعا دنیا رو الاف خودش کرده اومدن کشش بده که واقعا از لحاظ هیجان عالی بود
ولی داستانش اینقدر سوتی و باگ داشت که باعث افتش شد

ولی توی قلب ها مودنگار شد reve rof ][اینش کن

تلویزیون واسه چی موزیک متنشو گذاشت ؟ ;)
هیچی وسط برنامه اقتصاد 1 بود:laughing: که اهنگ رو گذاشت

-
حیف که OST این سریال رو ندارم وگرنه اسم دقیق آهنگ رو میگفتم بهتون
سازنده اون اهنگ یک ایرانیه به اسم رامین جوادی
Ramin Djawadi توی اینترنت سرچ کن دستگیرت میشه

من فرار از زندان رو حوالی خرداد بود که تموم کردم چند وقت پیش یک قسمت دوبله اش رو دیدم ! دقت کردم آهنگ های سریال رو تغییر دادن یعنی آهنگ ها زمانی پخش می شد که هیچ ربطی به سکانس نداشت ! کسی از دوستان هم متوجه این قضیه شده ؟!

من فرار از زندان رو حوالی خرداد بود که تموم کردم چند وقت پیش یک قسمت دوبله اش رو دیدم ! دقت کردم آهنگ های سریال رو تغییر دادن یعنی آهنگ ها زمانی پخش می شد که هیچ ربطی به سکانس نداشت ! کسی از دوستان هم متوجه این قضیه شده ؟!
اره منم چند قسمت دوبله دیدم . همین اتفاقی که شما می گی توش افتاده بود . یعنی به سلیقه خودشون یه اهنگی رو توی یک سکانس پخش می کردن :laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or