arthes
کاربر سایت
بچه ها من تازه دیدن این سریال رو شروع کردم چند تا تا سوال در مورد سیزن 1 دارم:
از یکی دو روز قبل از جریانش با تی بگ توی سلول آبروزی به صورت نم یک شکل مذهبی کم کم شکل گرفت بود ( الان یادم نیست یا مسیح بود یا مریم مقدس ) اینم کم کم خیال ورش داشته بود که نشانه است و خدا می خواد گناهانشو ببخشه . البته این موضوع یه کم به وجدان دردش در مورد کشته شدن اون بچه هم مربوط میشد . خلاصه به قول تی بگ گفت خدا منو بخشیده من هم تو رو می بخشم . واسه همین نکشتش .
سوال دوم هم نه . شک نکرد چون خیال می کرد هم مایکل ازش می ترسه هم اینکه آبروزی بهش خیانت نمی کنه محض امنیت خانوادش . مایکل رو هم نمی شناخت که بدونه چه جونوریه !!!
سوال دوم هم نه . شک نکرد چون خیال می کرد هم مایکل ازش می ترسه هم اینکه آبروزی بهش خیانت نمی کنه محض امنیت خانوادش . مایکل رو هم نمی شناخت که بدونه چه جونوریه !!!
آره من دیدمش . یک سری ابهامت رو راجع به آخر سریال رفع می کنه. یه دلیل دیگش هم اینه که برنامشون هست یک سریال تا سال 2011 تولید کنند که موضوعش زندان زنان باشه . قصدشون هست که چند تا از شخصیت های این فیلم رو در اون سریال استفاده کنند .بچه ها یه خبر عجیب.کسی میدونه که بعد از اتمام سریال یه فیلم 2ساعته هم پخش شده؟
جریانش فکر کنم اینه که سارا میوفته زندون بقیه میخوان نجاتش بدن.