همه چيز درمورد سريال Prison break

• Thread starter Thread starter Hooshi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بچه ها من تازه دیدن این سریال رو شروع کردم چند تا تا سوال در مورد سیزن 1 دارم:
از یکی دو روز قبل از جریانش با تی بگ توی سلول آبروزی به صورت نم یک شکل مذهبی کم کم شکل گرفت بود ( الان یادم نیست یا مسیح بود یا مریم مقدس ) اینم کم کم خیال ورش داشته بود که نشانه است و خدا می خواد گناهانشو ببخشه . البته این موضوع یه کم به وجدان دردش در مورد کشته شدن اون بچه هم مربوط میشد . خلاصه به قول تی بگ گفت خدا منو بخشیده من هم تو رو می بخشم . واسه همین نکشتش .
سوال دوم هم نه . شک نکرد چون خیال می کرد هم مایکل ازش می ترسه هم اینکه آبروزی بهش خیانت نمی کنه محض امنیت خانوادش . مایکل رو هم نمی شناخت که بدونه چه جونوریه !!!

بچه ها یه خبر عجیب.کسی میدونه که بعد از اتمام سریال یه فیلم 2ساعته هم پخش شده؟
جریانش فکر کنم اینه که سارا میوفته زندون بقیه میخوان نجاتش بدن.
آره من دیدمش . یک سری ابهامت رو راجع به آخر سریال رفع می کنه. یه دلیل دیگش هم اینه که برنامشون هست یک سریال تا سال 2011 تولید کنند که موضوعش زندان زنان باشه . قصدشون هست که چند تا از شخصیت های این فیلم رو در اون سریال استفاده کنند .

کلاً از نظر من نبايد از سيزن 2 به بعد ادامه ميدادن!
به قول معروف دارن کشش ميدن!
باز با نظرات بزرگوارانه مواجه شدیم ! ببخشید اگه سیزن 2 ادامه پیدا نمی کرد قضیه سیلا . مادر و پدر مایکل ! داستان ژنرال . و داستان هر بازیگر رو می خواستن چیکار کنن ! حتما باید فصل 2 تموم می شد و این ها از زندان فرار می کردند و همگی خوشحال می رفتن پی زندگی خودشون ! و سکانس آخر هم نشون می داد سارا دست مایکل رو گرفته در حالی که داره آهنگ Happy Tree Friends پخش می شه.

-----------------------------------------------------------

در کل یک سریال عالی که همه بر نقش هاشون کامل مسلط بودن مخوصا الکس ماهون که واقعا نقش آدم های معتاد به قرص و ... رو عالی بازی کرد و 15 دقیقه آخر این سریال (به جز فاینال بریک ها ) اشک منو وخیلی ها رو در آورد !

----------------------------------------------------------

در ضمن این دو دی وی که جدید فرار از زندان که 2 ماهی هست اومده مربوط به زندان سارا می شه ! ولی این دی وی دی های جوانه هم جالبه سایز تصویر 240-320 هستش :دی

سلام دوستان
من چون ADSL به زودی تموم میشه سعی کردم تا جای ممکن این سریال رو ببینم
در حال حاضر 15 قسمت رو دانلود کردم و امیدوارم بتونم فصل یکم رو تموم کنم
میخواستم بدونم این سریال زیرنویس srt ازش موجود نیست ؟
اگه هست . حتما به من بگید
خصوصا فصل اول
با تشکر

دوستانی که سریال رو تا آخر ندیدن به هیچ وجه این قسمت رو نبینند

مایکل در اثر چی میمیره؟

سرطان یا کابل برق؟؟

آخرین ویرایش:
مایکل در اثر چی میمیره؟

سرطان یا کابل برق؟؟
عجب !
بابا یه توضیحی راجع به اسپویلر بنویسید !
الان من فکر کردم بیخودیه رفتم بازش کردم و WOW !
بد جوری زد حال شد
حداقل میگفتی من یه سوال دارم ... بیشتر از نصف انگیزم برای دیدن این سریال از بین رفت :sick:

مایکل در اثر چی میمیره؟

سرطان یا کابل برق؟؟

دوستانی که پایان سریال رو ندیدن به هیچ وجه این تکه رو نخونن.;)
بعد نگید که نگفتم.

سرطان
ali_vdo
نا امید نشو.
هنوز اتفاقات زیادی هست که میتونی ببینی و از سریال لذت ببری.

آخرین ویرایش:
عجب !
بابا یه توضیحی راجع به اسپویلر بنویسید !
الان من فکر کردم بیخودیه رفتم بازش کردم و WOW !
بد جوری زد حال شد
حداقل میگفتی من یه سوال دارم ... بیشتر از نصف انگیزم برای دیدن این سریال از بین رفت :sick:

بابا حالا کلی اتفاقات دیگه میفته این توش هیچه!!!!!

مثلا......

بابا حالا کلی اتفاقات دیگه میفته این توش هیچه!!!!!

مثلا......
والله من شانس نداشتم دیگه اعصابم داره بهم میریزه :
هرچی فیلم تو این مدتها دیدم یکی از شخصیت های اصلیش مرده !
زیرنویس SRT برای فصل دو نیستش ؟
من یه قسمت ریختم و سرعت فریمش با فیلم هماهنگ نیست و همینجوری زیرنویس عقب میوفته
این ریپ جدیدی که برای فصل دو دانلود کردم 25 فریمه ولی ع.ف جاوید 23.976 کار کرده
این ADSL من هم بدجوری یاری کرده ! انگار پایه Prison Break میاد وسط همه چی حل میشه :biggrin1:
یه سوال دیگه : این سریال که رو 24 تا دیسک عرضه میشه HD هست ؟ 720P ؟ اون دوتا قسمت Final Break توی دیسکها هست یا جداگانه باید دانلود کرد ؟
یه سوال دیگه : آخر سریال در چه حدیه ؟ یعنی خوب تموم میشه یا نه ؟ ( میترسم کلی وقت بذارم آخرش مثل رستگاران بشه :) )

آخرین ویرایش:

مایکل در اثر چی میمیره؟

سرطان یا کابل برق؟؟

بر اثر برق می میره . چون می دونسته به خاطر سرطانش زیاد وقت نداره ، فداکاری می کنه و برق ها رو به هم وصل می کنه تا سارا بتونه فرار کنه .

باز با نظرات بزرگوارانه مواجه شدیم ! ببخشید اگه سیزن 2 ادامه پیدا نمی کرد قضیه سیلا . مادر و پدر مایکل ! داستان ژنرال . و داستان هر بازیگر رو می خواستن چیکار کنن ! حتما باید فصل 2 تموم می شد و این ها از زندان فرار می کردند و همگی خوشحال می رفتن پی زندگی خودشون ! و سکانس آخر هم نشون می داد سارا دست مایکل رو گرفته در حالی که داره آهنگ Happy Tree Friends پخش می شه.
به نظر من هم اگه فصل 2 تمومش می کردند ، ماندگاری سریال خیلی بیشتر می شد . یا اگر یه جوری سر و ته داستان رو توی فصل 3 هم می آوردند باز بهتر بود . الان ملت چیزی که از پریسون بریک یادشون مونده یه داستان بی مزه است که به طرر زشتی تموم می شه ( نه به خاطر این که Happy Ending نبود . چون واقعا پایانی بود که متاسب سریال نبود . ) فصل 1 پریسون بریک به عنوان یکی از بهترین فصلهای کل سریالهایی که دیدم باقی می مونه ولی فصل 4 تبدیل شد به یک سریال پایین تر از حد متوسط .

بر اثر برق می میره . چون می دونسته به خاطر سرطانش زیاد وقت نداره ، فداکاری می کنه و برق ها رو به هم وصل می کنه تا سارا بتونه فرار کنه .

به نظر من هم اگه فصل 2 تمومش می کردند ، ماندگاری سریال خیلی بیشتر می شد . یا اگر یه جوری سر و ته داستان رو توی فصل 3 هم می آوردند باز بهتر بود . الان ملت چیزی که از پریسون بریک یادشون مونده یه داستان بی مزه است که به طرر زشتی تموم می شه ( نه به خاطر این که Happy Ending نبود . چون واقعا پایانی بود که متاسب سریال نبود . ) فصل 1 پریسون بریک به عنوان یکی از بهترین فصلهای کل سریالهایی که دیدم باقی می مونه ولی فصل 4 تبدیل شد به یک سریال پایین تر از حد متوسط .

ببخشید نظرات خودتون رو خواهشا تو مغز عوام نکنید ! اتفاقا بیشتر کسانی که این سریال رو تا آخر دیده بودند بسیار و بسیار راضی بودند ! در ضمن ببخشید مگه بازی هستش که وسطش چیت بزنند و سر و ته سریال رو تو فصل 2 به هم بیارند !

ای وای خوندم
چکار کنم دیگه حس کنجکاوی بود:biggrin1:
میگم سریال چند فصله؟
الان تموم شده سریال یا فصلهای دیگه ای هم در کار هستش؟

ببخشید نظرات خودتون رو خواهشا تو مغز عوام نکنید ! اتفاقا بیشتر کسانی که این سریال رو تا آخر دیده بودند بسیار و بسیار راضی بودند ! در ضمن ببخشید مگه بازی هستش که وسطش چیت بزنند و سر و ته سریال رو تو فصل 2 به هم بیارند !
اولا که نظر من تنها نیست . نظر اکثر فن های این سریال توی سایت های مختلف خارجی هم همینه ! حالا اینم هیچی ، دو فصل اول که به طور متوسط 9 ملیون بیننده داشت کجا و فصل 4 که فقط 5 ملیون بیننده داشت ؟
نه خیر لازم نبود چیت بزنند . همون آخر فصل 2 اگر می خواستند راحت میشد درست و حسابی تمومش کرد اما مگه این پول پرستی این شبکه ها می گذاره ؟

عجب جایی ADSL قطع شد !
سیزن دو اپیزود 12 ( Disconnect )
همونجا که مایکل به سارا تلفن میزنه و یه دفعه تصادف میکنن و مامور فدرال میاد !
کسی نمی دونه اینو :
این سریال که رو 24 تا دیسک عرضه میشه HD هست ؟ 720P ؟ اون دوتا قسمت Final Break توی دیسکها هست یا جداگانه باید دانلود کرد ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or