همه چيز درمورد سريال Prison break

• Thread starter Thread starter Hooshi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا من موندم فصل 4 مگه 22 قسمت نیست ؟؟؟ ولی یه قسمت هست که سارا میفته زندان بعد از قسمت اخر که انگار حالت فلش بک داره ! کسی زیر نویسش رو داره ؟؟؟ هر چی میگردم نیست !

فلش بک نیست مجتبی قرار بود بین قسمت 22 و 23 باشه که بنا به دلایلی بصورت DVD فروختنش(مایه بده)
زیرنویس رو هم میگردم میزارم برات
اسم اون دو قسمت Final Breakبود
SRT رو داشتم خودم برات اپ کردم -که هم کم حجم باشه-اگر خواستی هم بتونی تغییرات بدی

دانلود پرشین گیگ

http://reza98.persiangig.com/BAZI CENTER.COM- Prison Break -The Final Break.rar

آخرین ویرایش:
فلش بک نیست مجتبی قرار بود بین قسمت 22 و 23 باشه که بنا به دلایلی بصورت DVD فروختنش(مایه بده)
زیرنویس رو هم میگردم میزارم برات
اسم اون دو قسمت Final Breakبود
SRT رو داشتم خودم برات اپ کردم -که هم کم حجم باشه-اگر خواستی هم بتونی تغییرات بدی

دانلود پرشین گیگ

http://reza98.persiangig.com/BAZI CENTER.COM- Prison Break -The Final Break.rar
دمت گرم رضا

آقا هیچ کس زیر نویس فصل 1و2 رو SRT رو نداره.
خواهشا اگه دارین بزارین.می خوام ببینم زیر نویس ندارم.ممنون
SRT خدایش گیر نمیاد از همون SUB -idx استفاده کن!!!قدیم توی Do بود ولی سایت بسته شد

سلام دوستان !

من این دی وی دی های این سریال گرفتم , ولی تا season 4 و 19 episode داره... و یه جورایی ناقصه :((

این سریال تا اپیزود چند هستش ؟ و ایا season 4 اخرین فصل این سریال هست .. یا بازم ادامه داره ؟

ممنون میشم یه توضیح بدید ...:smile:

سلام دوستان !

من این دی وی دی های این سریال گرفتم , ولی تا season 4 و 19 episode داره... و یه جورایی ناقصه :((

این سریال تا اپیزود چند هستش ؟ و ایا season 4 اخرین فصل این سریال هست .. یا بازم ادامه داره ؟

ممنون میشم یه توضیح بدید ...:smile:
22 + 22 + 13 + 22 = 79
اما توی دیویدی های سریال یک بخشی به نام Final Break گذاشته شده که پایان رو به یک روایت دیگه نشون میده که دو قسمت هست
با اون در جمع 81 قسمت میشه
سریال هم در فصل چهارم به پایان رسیده

خدایش خیلی سریال جو ناکیه
گذاشتم توی TV خونه -بابا -مامانم هم که همین جوری نشسته بودن داشتن میدیدن- من تا E3 دیدم(البته من خودم دورش کردم:biggrin1:قدیم ندیما:biggrin1:)
اونا 3 -4 رو هم دیدن:biggrin1:

آخرین ویرایش:
آخرین قسمت هست.یعنی تو دی وی دی 7 (مال من 7 تایی divx بود) بعد از قسمت آخر که قسمت 22 فصل 4 میشد یه قسمت 23 هم بود که همون the final break هست.

دوست عزیز اگر توجه کنی خودش نوشته s4e23-24 یعنی سیزن 4 قسمت 23 و 24 این که میبینی 3 پارت هست به خاطر حجم بالای این دو قسمت به 3 بخش تقسیمش کرده و بعد آپلود کرده.

دوستان میشه دقیق بگید هر فصل این سریال چند قسمته
مگه نباید هر فصل 22 قسمت باشه
مال من فصل 3 حدود 13 قسمت هست
ایا ناقصه یا کامل ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or