Niko Bellic
کاربر سایت
تا زیرنویس فیلم هست کی میره دوبله ببینه :smile: همچین حماقتی رو انجام نده و با زبون اصلی بشین ببینشاقایون دوبله فیلم حال میده؟![]()
تو چه ادمی هستی دیگه ! استاد ! فیلم یک نوع اصطلاح هست . لزوما نباید بگی سریال !! در عامه مردم هم می گن خیلی فیلم قشنگی بود و ... مثل اینکه ما اینجا باید به شما زبان فارسی هم درس بدیم !!سریال :biggrin1:
عجب آدمی هستی !
زدی فصل سه رو به کل لو دادی بعدا میگی من چی رو لو دادم !
شاید یکی براش ضد حال باشه
اسپویلر تو این موقع ها ثواب داره والله
حوصله بحث کردن ندارم ...
البته دوبله فیلم فکر کنم فقط 2 تا سیزنش اومده باشه . سیزن 3 و 4 هنوز دوبله نشده !دارم زیرنویسش رو! رفیقمم دوبلشو داره
! گفتیم ببینیم اگه فاز میدته دوبله رو بگیرم ازش!
ممنون از لطف شما دوست عزیز

تلویزیون واسه چی موزیک متنشو گذاشت ؟امروز موزیک متن اول پریزون رو تلویزیون گذاشت دیوونه شدم میخوام بازم برم ببینمش- لا مصب دلم براشون تنگ شده
3 سال زندگی کردیم باهاشون![]()
خوب اونکه ربطی نداره- برای ساخت یک فصل کاملا هیجانیprison break سیزن 1 و 2 خیلی قشنگ بود ولی از سیزن 3 و 4 به حاشیه رفت چون اون سال اعتصاب نویسنده ها بود شما اگه دقت کرده باشید تو سیزن1 چه حساب شده از زندان فرار کردن ولی تو سیزن 3 الکی الکی فرار کردن یا نه به اون که اول اومدن ژنرال خیلی قدرت مند نشون دادند بعد آخر انقدر بدبخت دو سیزن آخر سریال تبدیل به سریال اکشن شده بود ولی در کل سریال خوبیه و فقط شخصیت مورد علاقه Theodore T-bag Bagwell
هیچی وسط برنامه اقتصاد 1 بود:laughing: که اهنگ رو گذاشتتلویزیون واسه چی موزیک متنشو گذاشت ؟![]()
سازنده اون اهنگ یک ایرانیه به اسم رامین جوادیحیف که OST این سریال رو ندارم وگرنه اسم دقیق آهنگ رو میگفتم بهتون
اره منم چند قسمت دوبله دیدم . همین اتفاقی که شما می گی توش افتاده بود . یعنی به سلیقه خودشون یه اهنگی رو توی یک سکانس پخش می کردن :laughing:من فرار از زندان رو حوالی خرداد بود که تموم کردم چند وقت پیش یک قسمت دوبله اش رو دیدم ! دقت کردم آهنگ های سریال رو تغییر دادن یعنی آهنگ ها زمانی پخش می شد که هیچ ربطی به سکانس نداشت ! کسی از دوستان هم متوجه این قضیه شده ؟!