سلام.
دوست عزیز واقعا با این پستی که دادی به مدیر بودنت شک کردم![]()
واقعا این پست رو به چه دلیلی دادی ؟ از اتفاقاتی که افتادی خبر نداری یا خواستی از من ایراد بگیری ؟ ( اگه میخوای ایراد بگیری بگم که هیچ وقت نمیتونی این کارو بکنی)
خوب این همون عکسی که میخواستی یعنی از about ویندوز :
خوب الان حتما میگی که این چطور نسخه Ultimate ویستا رو نصب کرده!
برادر عزیزم همونطور که در صفحه قبل گفتم نسخه نهایی ویندوز ویستا در دو نسخه RTM اگرم نمیدونی RTM یعنی چیه بفرما (Released to Manufacturing ) یعنی انتشار برای تولید ! خوب مایکروسافت این نسخه رو میده شرکت های کامپیوتر سازی که نصب کنن رو سیستماشون ( مثلا شرکت های Notebook سازی ! که نصب کنن رو سیستمشون و بدن ملت ( notebook هایی رو ندیدی که xp اورجینال دارن ؟ ) خوب برادر نسخه دوم ویندوز ویستا نسخه OEM ( یا همون نسخه فروشگاهی هستش) که قراره تا 10 20 روز دیگه برای استفاده عموم پخش شه و این نسخه OEM هم هیچ فرقی با این RTM نداره ! فقط اسم نسخش اینه !
لطفا به دوستتون هم تو آمریکا بگین از چیزی خبر نداره با صراحت حرفشو نزنه![]()
تو عکسی که گذاشتم همه چی واضحه ولی بازم اگه سئوالی بود میتونی بپرسی
مرسی
لطفا به دوستتون هم تو آمریکا بگین از چیزی خبر نداره با صراحت حرفشو نزنه![]()
واقعا تناقض در حرف های شما به وفور پیدا میشه !!!!و این نسخه ای هم که من اینجا گذاشتم به قول خودت همون نسخه ایه که میدن متخصص ها امتحان کنن و هیچ فرقی هم با اون نسخه که 10 روز دیگه میاد نداره.

)بخدا تاریخ انتشار عوض شده اگه حرف منو باور نداری میتونی به لینک زیر بری و ببینی که همون نسخه ای که به نظر تو نسخه نهاییه 10 روز دیگه یعنی 30 نوامبر ریلیز میشه !
اون عکسی هم که گذاشتی اصلا شماره ورژن ویندوز درش درج نشده و بدرد نمیخوره...
میخوای چک کنی ببینی همونه ؟
شما بگو از کجاش عکس بگیرم تا همین کارو بکنم. بعدشم این مثهXP نیست که زود بری about نخه ویندوز رو ببینی من به جز اون عکسی که گزاشتم چیزی پیدا نکردم و فکر کنم همون عکسی که گذاشتم برای اهل تفکر کافی باشه
و این نسخه ای هم که من اینجا گذاشتم به قول خودت همون نسخه ایه که میدن متخصص ها امتحان کنن و هیچ فرقی هم با اون نسخه که 10 روز دیگه میاد نداره.
اون عکسی هم که گذاشتی اصلا شماره ورژن ویندوز درش درج نشده و بدرد نمیخوره...
از کجا فهمیدی ؟ معلومه خیلی باهوشی هااگر دوست عزیز ldghn نمیگفت این نسخه از کجا اومده مطمعنم شما هم نمی دونستید
یک سئوال : آیا همراه این سیستم عامل DX 10 هم هست ... ( اگر هست ممنون میشم عکس بزاری
اون تاریخی که میبینی برای شرکت ها و کمپانی های طرف قرار داد با مایکروسافت هست و نه برای مصارف عمومی و فروشگاه ها

نمیخام بپرم وسط حرفاتون ولی دیدم شما داری زور میگیخوبه منم 10 بار گم که نسخه OEM ( یا همون فروشگاهی )10 وز دیگه میاد!

نمیخام بپرم وسط حرفاتون ولی دیدم شما داری زور میگی
احتمالا شما میدونی 30 ژانویه 2007 کی هست؟؟؟ دقیقا 68 روز دیگه یعنی 2ماه و 8 روز دیگه بعد نمیدونم شما با اطمینان میای میگی که 10 روز دیگه منتشر میشه.... در کل یه واحد تقویم می گذروندی بد نبود
اینا رو میگم چون دیدم داری به میدران محترم سایت توهین میکنی... بهتره آدم یه خورده حرف رو قرقره کنه تو دهنش بعد جعبه ای ول کنه
حالا بحث رو ادامه ندید بابا اصلا ویندوز شما نسخه نهایی به من چی میرسه؟؟؟
یه سوال آیا ویستا از نرم افزار های xp به طور کامل پشتیبانی میکنه؟؟؟؟ آیا از سری بازی های dx 9 پشتیبانی میکنه؟؟؟ برای مثال میشه SCA رو روش بازی کرد؟؟؟؟
در آخر هم من اصلا پشیمون شدم که جوابتو دادم و اون عکسی که در پست بالا گذاشتم اگه آدم یه کم فکر کنه
جواب همه چیو میده بازم لینکارو میزارم که بری ببینی
http://news.com.com/Vista+winds+its+...3-6134238.html
http://arstechnica.com/journals/micr...2006/11/2/5837
یا :
http://www.google.com/search?hl=en&q...oogle+S earch
بله از XP پشتیبانی میکنه ...یه سوال آیا ویستا از نرم افزار های xp به طور کامل پشتیبانی میکنه؟؟؟؟ آیا از سری بازی های dx 9 پشتیبانی میکنه؟؟؟ برای مثال میشه SCA رو روش بازی کرد؟؟؟؟
راستی تا یادم نرفته ...برای خرید نسخه فینال ویندوز ویستا و نسخه فینال آفیس 2007 با آی دی k.aaveh در یاهو مسنجر تماس بگیری
فرزاد جان یه دفه چی شد؟؟کاربر kaveh1244 برای مدتی بن میشه تا طرز صحبت کردن را یاد بگیره ... !!!!
خداییش خیلی بهش ارفاق شد ... دیگه براش کافی بود![]()
بابا کشتی منو با مدرکت که اندازه یه 2زاری نمیرزه....آره از حرف زدنم هم معلومه اینجام تا حال افراد که ادب نشدن رو بگیرم.... من قبول دارم اون نسخه شما فاینال هست ولی قبول کن اون نسخه ای که قراره تو دست مشتری ها بیاد 30 ژانویه منتشر میشه...نمیدونم دیگه چه جوری اینو بهت بفهمونمبرادر عزیز بحث توهین نیست و من به کسی توهین نکردم و کسی که داره توهین میکنه شما هستی.
ببین از حرف زدنت معلومه کی هستی و حقیقتش حوصله سروکله زدن با تو یکی رو ندارم !
و اگرم پست قبلی منو میخوندی میفهمیدی که من برای حرفام مدرک دارم