فرقی که نمیکنه باید سازنده ها بازی بسازن که dx10 ساپورت کنه مثل crysisحالا بچه ها کسی بازی ها یی رو که روی ایکس پی اجرا کرده رو ویستا هم اجرا کرده ببینه فرق میکنه یا نه؟؟؟
فرزاد جان یه دفه چی شد؟؟![]()
حرفی زد و پستش رو پاک کردین که من نمیبینمش؟؟
یعنی اگه ما روی سیستممون dX10 و ویندوز ویستا نصب باشه ، بازی هایی که تحت dX10 و ویندوز ویستا نوشته نشدن هم با کیفیت بیشتر اجرا میشن؟ :confused:
یعنی مثلا شما بری IGI1 رو نصب کنی روی سیستمی که dX10 و ویندوز ویستا داره ، کیفیتش از وقتی که با XP و dX9 اجرا میشده بهتره؟
SCA چطور؟
(البته اینا مثال بودن)
فریم ریت چطور؟ میره بالا؟ :confused:
با تشکر/.
خوب اونکه حسابش جداست....اون در اصل برای dX10 نوشته شده....نه هیچ فرقی نداره
تنها بازی ای که اعلام شده با سخت افزار مشابه روی ویندوز ویستا بهتر از ویندوز XP اجرا میشه Crysis هست که اونم هنوز نیومده
این یکی خیلی عالی هست...چون واقعا من یکی خسته شدم از بس آنتی ویروس ها هی عوض کردم...فقط تنها نگرانی من از بابت کرک ویندوز و یا آپدیت اون هست!به گزارش بخش خبر شبكه فن آوري اطلاعات ايران، از ایسنا، جيم آلچين - مدير اجرايي ويندوز ويستا - گفت: امنيت ويندوز ويستا بسيار زياد است و نيازي به استفاده از آنتي ويروس نيست.
به گزارش بخش خبر شبكه فن آوري اطلاعات ايران، از ایسنا، جيم آلچين - مدير اجرايي ويندوز ويستا - گفت: امنيت ويندوز ويستا بسيار زياد است و نيازي به استفاده از آنتي ويروس نيست. این یکی خیلی عالی هست...چون واقعا من یکی خسته شدم از بس آنتی ویروس ها هی عوض کردم...
سلام سامان جانکیست که نداند مکروسافت (سلام بهزاد) از لحاظ امنیتی تعطیل است؟! (حال به صورت تعمدی یا غیرتعمدی!)
چندين صفحه اي از طرف من باشيد.:biggrin1: