همه چيز درباره ویندوز Vista

• Thread starter Thread starter Behzadr
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
فرزاد جان یه دفه چی شد؟؟
42.gif

حرفی زد و پستش رو پاک کردین که من نمیبینمش؟؟

حتما باید برای شما توضیح داده بشه !!؟؟
فکر میکنم تشخیص مدیر برای بن کردن یه نفر کافی باشه و نیازی به توضیح و دلیل نیست ...

یعنی اگه ما روی سیستممون dX10 و ویندوز ویستا نصب باشه ، بازی هایی که تحت dX10 و ویندوز ویستا نوشته نشدن هم با کیفیت بیشتر اجرا میشن؟ :confused:
یعنی مثلا شما بری IGI1 رو نصب کنی روی سیستمی که dX10 و ویندوز ویستا داره ، کیفیتش از وقتی که با XP و dX9 اجرا میشده بهتره؟
SC:DA چطور؟
(البته اینا مثال بودن)
فریم ریت چطور؟ میره بالا؟ :confused:

با تشکر/.

یعنی اگه ما روی سیستممون dX10 و ویندوز ویستا نصب باشه ، بازی هایی که تحت dX10 و ویندوز ویستا نوشته نشدن هم با کیفیت بیشتر اجرا میشن؟ :confused:
یعنی مثلا شما بری IGI1 رو نصب کنی روی سیستمی که dX10 و ویندوز ویستا داره ، کیفیتش از وقتی که با XP و dX9 اجرا میشده بهتره؟
SC:DA چطور؟
(البته اینا مثال بودن)
فریم ریت چطور؟ میره بالا؟ :confused:

با تشکر/.

نه هیچ فرقی نداره
تنها بازی ای که اعلام شده با سخت افزار مشابه روی ویندوز ویستا بهتر از ویندوز XP اجرا میشه Crysis هست که اونم هنوز نیومده

نه هیچ فرقی نداره
تنها بازی ای که اعلام شده با سخت افزار مشابه روی ویندوز ویستا بهتر از ویندوز XP اجرا میشه Crysis هست که اونم هنوز نیومده
خوب اونکه حسابش جداست....اون در اصل برای dX10 نوشته شده....
آخه من برای این این سوالو کردم که توی بازی رایانه نوشته بود توی dX10 از تکنیک های سریع تری برای pixel shader و vertex shader استفاده میشه ، گفتم شاید اگه شده 2 فریم روی بازی های کنونی تاثیر بذاره....

ويندوز ويستا بنا بر اعلام مايكروسافت، پيشرفته‌ترين و ايمن‌ترين سيستم عاملي است كه تاكنون توليد شده و علت تاخير ورود آن به بازار استفاده نشدن از كدهاي برنامه‌نويسي ويندوز xp است.

به گزارش بخش خبر شبكه فن آوري اطلاعات ايران، از ایسنا، جيم آلچين - مدير اجرايي ويندوز ويستا - گفت:‌ امنيت ويندوز ويستا بسيار زياد است و نيازي به استفاده از آنتي ويروس نيست.

مايكروسافت هفته‌ي گذشته اعلام كرده بود كه كد برنامه‌نويسي سيستم عامل جديد ويستا كه از 30 ژانويه ‌2007عرضه مي‌شود، اكنون در اختيار كارخانجات است تا براي فروش آن اقدام كنند.

قطعآ امروز یکی روزهای خوب برای تمامی اعضای سایت MSDN می باشد زیرا پس از مدتها انتظار سرانجام توانسته اند به نسخه نهایی ویندوز ویستا دست یابند.

گزارش های اولیه پیرامون این مطلب بیانگر آن است که نسخه های ارائه شده در MSDN با نگارش هایی از ویندوز ویستا که طی هفته های گذشته منتشر شده بود و در برخی شبکه های Torrent نیز یافت می شدند متفاوت است. تفاوت نام فایل با پسوند iso ویندوز ویستا به صورت زیر است:

en_windows_vista_x86_dvd_X12-34293.iso = b71e04564ca22e4d9928e59298eff87cf62b382b

LRMCFRE_EN_DVD.iso (BillGates) = b82590481755ba3420e7314bf82b8916a90963b5

این فایل پس از دانلود شامل ویندوزهای زیر است:

Windows Vista Business
Windows Vista Business N
Windows Vista Home Basic
Windows Vista Home Basic N
Windows Vista Home Premium
Windows Vista Starter
Windows Vista Ultimate

شماره سریال لازم جهت نصب هر یک از نسخه های ویندوز ویستا، پس از انتخاب از طرف کاربر به او داده می شود. با این وجود، در حال حاضر شماره سریال جهت نصب برخی نسخه های ویندوز ویستا از جمله (Business N, Home Basic N, Starter) موجود نمی باشد.

همچنین آزمایش کنندگان محصولات مایکروسافت ساکن در آمریکا، بصورت تصادفی از طرف این شرکت انتخاب می شوند و برای آنها یک نسخه از ویندوز ویستا به همراه شماره سریال ارسال می گردد. به احتمال فراوان آزمایش کنندگان دیگر کشورها نیز طی یک یا دو روز آینده از این امکان برخوردار خواهند شد.

منبع خبر: WinBeta.Net (نقل از Neowin)

سایت Neowin یک آلبوم از تصاویر ویندوز ویستا نگارش RTM را ایجاد نموده که توسط مایکروسافت برای آنها ارسال شده است.

همنطور که احتمالآ می دانید ویندوز ویستا نسخه ی RTM در هشتم ماه نوامبر توسط مایکروسافت بصورت خصوصی آماده شده است و اعضای MSDN می توانند زودتر از دیگران یعنی در تاریخ 17 نوامبر نسبت به دریافت آن اقدام نمایند.

نگارش OEM از ویندوز ویستا قرار است در 30 ام نوامبر ارائه شود (یعنی در زمانی که خرید هدایا برای کریسمس شروع می شود) و انتشار عمومی آن در بازار بصورت خرده فروشی در بسته بندی مخصوص نیز از روز 30 ماه ژانویه 2007 آغاز می گردد.

منبع خبر: WinBeta.Net

به تازگی دو شرکت مایکروسافت (Microsoft) و Dell اقدام به ساخت شراکتی کامپیوترهایی به طرح ویندوز ویستا به منظور ارائه در جشن عرضه ی این سیستم عامل در اوایل این ماه کرده اند.

در زیر مشخصاتی از این کامپیوتر آمده است، این مشخصات توسط "Sean Alexander" که از گروه ویندوز است پخش شده است:

- پردازشگر Intel Core 2 Duo E6700
- کارت گرافیک 512MB NVIDIA GeForce 7900 GTX
- رم 4GB RAM Dual Channel DDR2 SDRAM
- هارد دیسک 1Terabyte RAID0 SATA HDD
- سی دی رام و دی وی دی رام 48x Combo + 16x DVD+/-RW Double Layer Burner
- دو کارت TV
- مانیتور Dell، 30 اینچ
عکس های کیس هم این جاست
http://windowsvistablog.com/photos/default.aspx

به گزارش بخش خبر شبكه فن آوري اطلاعات ايران، از ایسنا، جيم آلچين - مدير اجرايي ويندوز ويستا - گفت:‌ امنيت ويندوز ويستا بسيار زياد است و نيازي به استفاده از آنتي ويروس نيست.
این یکی خیلی عالی هست...چون واقعا من یکی خسته شدم از بس آنتی ویروس ها هی عوض کردم...فقط تنها نگرانی من از بابت کرک ویندوز و یا آپدیت اون هست!
قیمت نهایی فک می کنید در ایران چقدر اعلام بشه؟
______________________________________________--
اینم از پوسترهایی که قولش رو داده بودم...کم کم می ذارم...

آخرین ویرایش:
به گزارش بخش خبر شبكه فن آوري اطلاعات ايران، از ایسنا، جيم آلچين - مدير اجرايي ويندوز ويستا - گفت:‌ امنيت ويندوز ويستا بسيار زياد است و نيازي به استفاده از آنتي ويروس نيست. این یکی خیلی عالی هست...چون واقعا من یکی خسته شدم از بس آنتی ویروس ها هی عوض کردم...

من که زیاد امیدوار نیستم این ویستا هم بالاخره توش حفره هایی پیدا میشه و باز از نو باید انتی نصب کنیم!!

مدير اجرايي ويندوز ويستا - گفت:‌ امنيت ويندوز ويستا بسيار زياد است و نيازي به استفاده از آنتي ويروس نيست.

کیست که نداند مکروسافت (سلام بهزاد) از لحاظ امنیتی تعطیل است؟! (حال به صورت تعمدی یا غیرتعمدی!) :biggrin1:

البته اولش خوبه و به نظرشون خوبه ولی خب اون که حفره ها رو نمیبینن این هکرها هستن که میبینن:biggrin1: به همین دلیل اولش خیلی قمپز در میکنن!!(سلام سامان)

کیست که نداند مکروسافت (سلام بهزاد) از لحاظ امنیتی تعطیل است؟! (حال به صورت تعمدی یا غیرتعمدی!)
سلام سامان جان
والا این تبلیغاتی که شنیدیم و دیدیم که آی هکرهای فلان منطقه شدن زیر دست آقای بیل و نمی دونم ته امنیت و هر چی مخ هست (کله پزی ها تعطیل!!:biggrin1:) دور بر آقا بیله تاب می خوره.....من هم که ساده! زود باور! چی بگم والا!؟!

همين مطمعن باشيد ويستا كاملا امن هست و اونم چه امنيتي . اگه از ساختار امنيتي ويستا خبر داشته باشيد از اين بابت مطمعن ميشيد لازم ميبينم كه يه توضيح كلي در مورد ويستا بدم كه بدونيد با چه سيستم عاملي طرف هستيد اين سيستم عامل بدور از تبليغات واقعا يك انقلاب هست.
پس منتظر يك مقاله:eek: چندين صفحه اي از طرف من باشيد.:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or