همه چيز درباره ویندوز Vista

• Thread starter Thread starter Behzadr
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ببین امین جون هر کسی که شک داره این نسخه موجود در بازار فینال هست یا نه بهتره اول به وسیله سایت خود مایکرو چک کنه....جواب گرفت ما اینجا هستیم!
یه سری هم به خود سایت مایکرو بزن ببین که الان هیچ خبری نیست!

اگه نسخه ی دزدی چیزی باشه که مایکرو نمینویسه در ضمن فکر کنم ldghn لینکش رو گزاشت!

من كه نميدونم ولي اين شركت سرزمين office رو منتشر كرده كه نسخهاصلي و فينالش هست
و از اون عكس help هم ميشه فهميد كهw:vista اصلي هست ولي يه سوال اينكه كي در ايران منتشر ميشه؟
يا اصلا نسخه اصليش تو بازار هست؟
قيمتش چقدري هست؟

اگه منظورت اینه که شرکتها بدنش بیرون فکر کنم الان بگردی تو بازار پیداش کنی;)
میگن نسخه ی اصلیشه و به نظر درست میاد;)
قیمتش رو هر کی یه چیزی میگه:biggrin1: قیمت ثابت که نداره;)

سلام.
دوست عزیز واقعا با این پستی که دادی به مدیر بودنت شک کردم ;)
واقعا این پست رو به چه دلیلی دادی ؟ از اتفاقاتی که افتادی خبر نداری یا خواستی از من ایراد بگیری ؟ ( اگه میخوای ایراد بگیری بگم که هیچ وقت نمیتونی این کارو بکنی ;) )

خوب این همون عکسی که میخواستی یعنی از about ویندوز :

خوب الان حتما میگی که این چطور نسخه Ultimate ویستا رو نصب کرده!
برادر عزیزم همونطور که در صفحه قبل گفتم نسخه نهایی ویندوز ویستا در دو نسخه RTM اگرم نمیدونی RTM یعنی چیه بفرما (Released to Manufacturing ) یعنی انتشار برای تولید ! خوب مایکروسافت این نسخه رو میده شرکت های کامپیوتر سازی که نصب کنن رو سیستماشون ( مثلا شرکت های Notebook سازی ! که نصب کنن رو سیستمشون و بدن ملت ( notebook هایی رو ندیدی که xp اورجینال دارن ؟ ) خوب برادر نسخه دوم ویندوز ویستا نسخه OEM ( یا همون نسخه فروشگاهی هستش) که قراره تا 10 20 روز دیگه برای استفاده عموم پخش شه و این نسخه OEM هم هیچ فرقی با این RTM نداره ! فقط اسم نسخش اینه !

لطفا به دوستتون هم تو آمریکا بگین از چیزی خبر نداره با صراحت حرفشو نزنه ;)
تو عکسی که گذاشتم همه چی واضحه ولی بازم اگه سئوالی بود میتونی بپرسی

مرسی

دوست خوب یکم آروم تر به اعصاب خودت مسلت باش...

اگر قرار هست چیزی را ثابت کنی نیازی به این لحن صحبت کردن نیست...

من حرفی بر خلاف واقعیت نزدم که شما اینگونه جبهه گرفتید ...

اون عکسی هم که گذاشتی اصلا شماره ورژن ویندوز درش درج نشده و بدرد نمیخوره...

امیدوارم در پست های آیندتوت به جای اینکه به پست های مخالف عقیدتون اینگونه برخورد کنید کمی در رفتار خودتون تجدید نظر کنید ... چون اینجا برای بحث و تبادل نظر هست و نه برای حمله به دیگران

موفق باشید ...

لطفا به دوستتون هم تو آمریکا بگین از چیزی خبر نداره با صراحت حرفشو نزنه ;)

و این نسخه ای هم که من اینجا گذاشتم به قول خودت همون نسخه ایه که میدن متخصص ها امتحان کنن و هیچ فرقی هم با اون نسخه که 10 روز دیگه میاد نداره.
واقعا تناقض در حرف های شما به وفور پیدا میشه !!!! ;)
اگر دوست عزیز ldghn نمیگفت این نسخه از کجا اومده مطمعنم شما هم نمی دونستید :)

آیا تضمین میکنی که تفاوتی نخواهد داشت ؟؟؟
یک سئوال : آیا همراه این سیستم عامل DX 10 هم هست ... ( اگر هست ممنون میشم عکس بزاری ;) )

بخدا تاریخ انتشار عوض شده اگه حرف منو باور نداری میتونی به لینک زیر بری و ببینی که همون نسخه ای که به نظر تو نسخه نهاییه 10 روز دیگه یعنی 30 نوامبر ریلیز میشه !

قسم نخور ... ;)
اون تاریخی که میبینی برای شرکت ها و کمپانی های طرف قرار داد با مایکروسافت هست و نه برای مصارف عمومی و فروشگاه ها .. ز

این هم تاریخ انتشار برای مصارف عمومی از سایت رسمی

Microsoft has announced that Windows Vista will be broadly available as a stand-alone product or pre-installed on new PCs on January 30, 2007.

آخرین ویرایش:

مگه شما شماره ساخت نسخه نهایی ویندوز ویستا رو میدونی ؟ ;) میخوای چک کنی ببینی همونه ؟ ;) شما بگو از کجاش عکس بگیرم تا همین کارو بکنم. بعدشم این مثهXP نیست که زود بری about نخه ویندوز رو ببینی من به جز اون عکسی که گزاشتم چیزی پیدا نکردم و فکر کنم همون عکسی که گذاشتم برای اهل تفکر کافی باشه ;)

و این نسخه ای هم که من اینجا گذاشتم به قول خودت همون نسخه ایه که میدن متخصص ها امتحان کنن و هیچ فرقی هم با اون نسخه که 10 روز دیگه میاد نداره.

تناقض نیست برادر من خواستم یه کم مثه اون برادرمون که هی میگه متخصص صحبت کنم اگه نه به نظر من این نسخه برای متخصص ها نیست و RC ها برای متخصص ها بود ( البته tester ها )

سئوال دیگه ای داشتی بپرس برادر

تمامی کاربرانی که دارای اشتراک از سایت MSDN می باشند اکنون قادر به دریافت نگارش نهایی بسته نرم افزاری آفیس 2007 مایکروسافت خواهند بود.

نسخه نهایی و حرفه ای آفیس 2007 (Office 2007 Professional) ، شامل برنامه ها و نرم افزار های زیر می باشد:

Microsoft Office Access 2007
Microsoft Office Excel® 2007
Microsoft Office Outlook® 2007 به همراه Business Contact Manager
Microsoft Office PowerPoint® 2007
Microsoft Office Publisher 2007
Microsoft Office Word 2007

همچنین در کنار نرم افزار های ذکر شده مایکروسافت یک مجموعه برنامه های کاربردی دیگر را نیز به آفیس 2007 خود افزوده است تا این مجموعه را با نام "Office 2007 Desktop Programs"، معرفی نماید که شامل نرم افزار های زیر می باشند:

Office OneNote 2007
Office InfoPath 2007
Office Groove 2007
Office Project 2007
Office Visio 2007

شرکت مايکروسافت اعلام کرده است که تازه ترين نسخه سيستم عامل ويندوز موسوم به ويستا از ۳۰ ژانويه سال آينده به بازار خواهد آمد.
به گزارش Bbc ، اين در شرايطی است که شرکت های تجاری قرار است از روز ۳۰ نوامبر (دو ماه قبل از مشتريان عادی) نسخه بعدی سيستم عامل ويندوز را دريافت کنند.

نرم افزار ويستا شامل مزايای تازه ای مانند اينترفيس بهبود يافته سه بعدی، امکانات جستجوی بيشتر و امنيت بالاتر است.
ويستا اولين نمونه سيستم عامل ويندوز است که از سال 2001 تاکنون به بازار عرضه می شود.

برنامه رايانه اي ويستا در شش نسخه گوناگون به بازار عرضه خواهد شد: سه نسخه برای مصارف حرفه ای و شرکت های تجاری، دو نسخه برای مصرف خانگی و يک نسخه برای ارائه در کشورهای درحال توسعه.

بازار خريد سال نو در روزهای کريسمس پررونق ترين روزهای بازار است، و مايکروسافت به شگردی انديشيده است تا علي رغم عرضه ويندوز جديد پس از تعطيلات، خريداران را از دست ندهد.

کسانی که در روزهای جشن سال نو از بازار رايانه اي برنامه قديمی ويندوز Xp خريداری می کنند، به همراه آن کوپنی می گيرند تا بعد بتوانند سيستم ويستا را دريافت و روي رايانه خود نصب کنند.

مايکروسافت اميدوار است که با سيستم تازه بتواند ميزان فروش توليدات خود را تا ژوئن سال آينده به ميزان ۱۰ درصد و بيشتر از آن بالا ببرد.

ويستا نسخه به روز شده سيستم عامل ويندوز است که ابتدا قرار بود در اوت سال ۲۰۰۶ به بازار عرضه شود.
کارشناسان بيش از پنج سال بر تکميل اين برنامه کار کرده اند.

به گفته مايکروسافت در برنامه ويستا عناصر فنی تازه ای به کار رفته که آن را از نسخه های پيشين ويندوز کارآمدتر و مجهزتر ساخته است.

مايکروسافت مشخصاتی که يک رايانه برای اجرای ويستا لازم دارد را اعلام کرده است.
بسياری از شرکت های سازنده رايانه از هم اکنون رايانه هايي که قابليت نصب و اجرای ويستا را دارند عرضه می کنند

برادر فکر کنم این عکس به دردت بخوره ;)

اگر دوست عزیز ldghn نمیگفت این نسخه از کجا اومده مطمعنم شما هم نمی دونستید
از کجا فهمیدی ؟ معلومه خیلی باهوشی ها ;)

یک سئوال : آیا همراه این سیستم عامل DX 10 هم هست ... ( اگر هست ممنون میشم عکس بزاری

عکس بالا رو ببین ;)

اون تاریخی که میبینی برای شرکت ها و کمپانی های طرف قرار داد با مایکروسافت هست و نه برای مصارف عمومی و فروشگاه ها

خوبه منم 10 بار گم که نسخه OEM ( یا همون فروشگاهی )10 وز دیگه میاد!

اینم مدک برو ببین :
http://news.com.com/Vista+winds+its+way+to+market/2100-1016_3-6134238.html
http://arstechnica.com/journals/microsoft.ars/2006/11/2/5837

اینم نتیجه های بیشتر :
http://www.google.com/search?hl=en&q=vista+oem+30+november&btnG=Google+Search

امیدوام قانع شده باشی و .... ;)

آخرین ویرایش:
خوبه منم 10 بار گم که نسخه OEM ( یا همون فروشگاهی )10 وز دیگه میاد!
نمیخام بپرم وسط حرفاتون ولی دیدم شما داری زور میگی:-"
احتمالا شما میدونی 30 ژانویه 2007 کی هست؟؟؟ دقیقا 68 روز دیگه یعنی 2ماه و 8 روز دیگه بعد نمیدونم شما با اطمینان میای میگی که 10 روز دیگه منتشر میشه.... در کل یه واحد تقویم می گذروندی بد نبود:cool:
اینا رو میگم چون دیدم داری به میدران محترم سایت توهین میکنی... بهتره آدم یه خورده حرف رو قرقره کنه تو دهنش بعد جعبه ای ول کنه ;)
حالا بحث رو ادامه ندید بابا اصلا ویندوز شما نسخه نهایی به من چی میرسه؟؟؟

یه سوال آیا ویستا از نرم افزار های xp به طور کامل پشتیبانی میکنه؟؟؟؟ آیا از سری بازی های dx 9 پشتیبانی میکنه؟؟؟ برای مثال میشه SC:DA رو روش بازی کرد؟؟؟؟

نمیخام بپرم وسط حرفاتون ولی دیدم شما داری زور میگی:-"
احتمالا شما میدونی 30 ژانویه 2007 کی هست؟؟؟ دقیقا 68 روز دیگه یعنی 2ماه و 8 روز دیگه بعد نمیدونم شما با اطمینان میای میگی که 10 روز دیگه منتشر میشه.... در کل یه واحد تقویم می گذروندی بد نبود:cool:
اینا رو میگم چون دیدم داری به میدران محترم سایت توهین میکنی... بهتره آدم یه خورده حرف رو قرقره کنه تو دهنش بعد جعبه ای ول کنه ;)
حالا بحث رو ادامه ندید بابا اصلا ویندوز شما نسخه نهایی به من چی میرسه؟؟؟

یه سوال آیا ویستا از نرم افزار های xp به طور کامل پشتیبانی میکنه؟؟؟؟ آیا از سری بازی های dx 9 پشتیبانی میکنه؟؟؟ برای مثال میشه SC:DA رو روش بازی کرد؟؟؟؟

برادر عزیز بحث توهین نیست و من به کسی توهین نکردم و کسی که داره توهین میکنه شما هستی.
ببین از حرف زدنت معلومه کی هستی و حقیقتش حوصله سروکله زدن با تو یکی رو ندارم !
و اگرم پست قبلی منو میخوندی میفهمیدی که من برای حرفام مدرک دارم

بازم لینکارو میزارم که بری ببینی
http://news.com.com/Vista+winds+its+...3-6134238.html
http://arstechnica.com/journals/micr...2006/11/2/5837

یا :
http://www.google.com/search?hl=en&q=vista+oem+30+november&btnG=Google+Search

یه چیز دیگه بهتره از این به بعد بجای اینکه فکر پست دادن الکی باشی و حرف های الکیه خودتو بزنی تو اینترنت جستجو کنی و مطمئن شدی حرفشو بزنی نه از رو معده یه چیزی بگی ;) در آخر هم من اصلا پشیمون شدم که جوابتو دادم و اون عکسی که در پست بالا گذاشتم اگه آدم یه کم فکر کنه ;) جواب همه چیو میده

جواب سئوالت هم نمیدم تا بفهمی از این به بعد چطور باید صحبت کنی

من نمیدونم شما چرا انقدر لینک میزارید ... فکر کنم سواد خوندن فارسی داشته باشید ... حداقل دو تا پست بالاتر را میخوندید بد نبود ..

" شرکت مايکروسافت اعلام کرده است که تازه ترين نسخه سيستم عامل ويندوز موسوم به ويستا از ۳۰ ژانويه سال آينده به بازار خواهد آمد.
به گزارش Bbc ،اين در شرايطی است که شرکت های تجاری قرار است از روز ۳۰ نوامبر (دو ماه قبل از مشتريان عادی) نسخه بعدی سيستم عامل ويندوز را دريافت کنند[/COLOR]. "

اون نسخه ای هم دست شماست ما قبول داریم نهاییه نهاییه :) برو حالشا ببر

بله از XP پشتیبانی میکنه ...
از DX 9 و بازی هاش هم پشتیبانی میکنه ...

برای خرید نسخه فینال ویندوز ویستا و نسخه فینال آفیس 2007 با آی دی k.aaveh در یاهو مسنجر تماس بگیری
راستی تا یادم نرفته ... ;)
یا بگو نسخه ی نهایی و یا اگر هم میخوای اسم انگلیسیشا بگی تلفظش را درست بنویس ....
Final = فاینال :arrowr:
اینا گفتم تا حدای نکرده با مسابقه ی فوتبال اشتباه نشه :)

آخرین ویرایش:
کاربر kaveh1244 برای مدتی بن میشه تا طرز صحبت کردن را یاد بگیره ... !!!!

خداییش خیلی بهش ارفاق شد ... دیگه براش کافی بود :)
فرزاد جان یه دفه چی شد؟؟
42.gif

حرفی زد و پستش رو پاک کردین که من نمیبینمش؟؟

اقا من اگر بخام از این سایت وین بتا dvd رو بخرم...درباره واریز پول ....اسم دارنده حساب رو چی باید بنیویسم؟؟؟؟خودشون هم که چیزی نگفتن:confused:
برادر عزیز بحث توهین نیست و من به کسی توهین نکردم و کسی که داره توهین میکنه شما هستی.
ببین از حرف زدنت معلومه کی هستی و حقیقتش حوصله سروکله زدن با تو یکی رو ندارم !
و اگرم پست قبلی منو میخوندی میفهمیدی که من برای حرفام مدرک دارم
بابا کشتی منو با مدرکت که اندازه یه 2زاری نمیرزه....آره از حرف زدنم هم معلومه اینجام تا حال افراد که ادب نشدن رو بگیرم.... من قبول دارم اون نسخه شما فاینال هست ولی قبول کن اون نسخه ای که قراره تو دست مشتری ها بیاد 30 ژانویه منتشر میشه...نمیدونم دیگه چه جوری اینو بهت بفهمونم:eek:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or