من نصب کردم... اونم 2 ماه پیش ولی نه از طریق بوت.... چون تمام Dvd های موجود از لحاظ بوت مشکل دارن...یعنی هیچ کدومتون ویستا رو نصب نکردید این همه هم ادعاتون میشه!!!![]()
بابا شما چه گیری دادین به cd ...عمرا cd برای vista نمیاد فقط dvd....پس اگر سی دیش گیر بیاد میشه روی فت هم نصب کرد بعد اگر میشه توضیح بدهید با پارتیشن مژیک چجوری میشه در ضمن اینکه امتحانش با خودم یعنی 1 درصد احتمال داره اطلاعاتم بپره یا 99 درصد
توضیحش رو نمی دونم. اما یکی از دوستام اومد برای نصب ویستا با این برنامه هاردش رو دستکاری کرد و اطلاعاتش پریداگر میشه توضیح بدهید با پارتیشن مژیک چجوری میشه در ضمن اینکه امتحانش با خودم یعنی 1 درصد احتمال داره اطلاعاتم بپره یا 99 درصد.
من از Bootش نصب کردم. حالا نمی دونم مشکل شما ها چی بوده. دیسک بوت نمیشده یا موقع نصب Error میداده؟ اگر بوت نمیشده که مشکل از Write دیسک میشه (تا جایی که من یک مورد دیدم). اما اگر موقع نصب در یکی از گزینه ها و در 48 درصد نصب متوقف میشه و دیگه ادامه پیدا نمیکنه مربوط به مشکلی میشه که به نظر میرسه این نسخه RTM داره. و برای رفعش باید یک پارتیشن جدید و تازه ایجاد کنید (اینطور که من چند جا خوندم و به نتیجه رسیدم).من نصب کردم... اونم 2 ماه پیش ولی نه از طریق بوت.... چون تمام Dvd های موجود از لحاظ بوت مشکل دارن...
من تا حالا دو نسخش رو نصب کردم که Business Edition حدود 6.5 گیگ بوده و Ultimate حدود 7.5 گیگ. و تازه به احتمال زیاد نسخه زمان عرضه حجمش باید کمی بیشتر باشه.حجم ویندوز در حالت نصب شده تقریبا 5 گیگابایت میباشد!!
cd همراه راهنما و فایلهای لازم برای کرک هست.
کرکش هم طولانی هست ولی مراحلش راحته و کاملا درسته .
ویندوز خوبیه دیگخ not response توش کم شده (من تا حالا ندیدم)
من اگه جای شما بودم میدونی چکار میکردممن یه مشکلی با این ویستا دارم هر بار که بالا میاد بعد از حدود 1 دقیقه سی پی یو و هارد و رم شروع میکنه به کار (حدود 3-2 دقیقه) و تو این مدت نمیشه راحت کاری انجام داد چون سرعت میاد پایین !
کسی میدونه جریان چیه ! طبیعیه یا واقعا مشکل سیستم منه ؟
چند با نصب کردم و حتی وقتی هیچ برنامه ای روش نصب نکرم هم این مشلکو داره !
مشخصات سیسم من :
cpu ..... intel p4 2.66 full
ram ..... 1024 kingstone
hard .... 80 GB maxtor
(در این مرحله بدون که به خاطر مشکلات سخت افزاری شما هست رم هارد یا کارت کرافیگ)