همه چيز درباره ویندوز Vista

• Thread starter Thread starter Behzadr
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
استقبال جهانی از ویندوز ویستا فراتر از انتظارات بوده است

اطلاعات آماری جمع آوری شده از فروش ویندوز ویستا گویای استقبال فراتر از انتظارات از فروش تجاری این ویندوز جدید بوده است. بررسی های آماری گروه NPD Group نشان می دهد که فروش تجاری ویندوز ویستا در روزهای اخیر بسیار قابل توجه بوده است به طوریکه در مقایسه با نخستین ماه فروش ویندوز ۲۰۰۰ ، استقبال از Vista چشمگیرتر بوده است. این برسی نشان داد که درآمد عاید مایکروسافت از جانب فروش ویستا در ماه دسامبر ۵/۶۲ درصد بیشتر از رقم مربوط به ویندوز ۲۰۰۰ در مارس سال ۲۰۰۰ بوده است. بر اساس گزارش تاپ تک نیوز، با این حال فروش ویستا همچنان ۷/۳ درصد پایین تر از فروش تایخی ویندوزXP در نوامبر ۲۰۰۱ بوده است. کارشناسان این شرکت اعلام کردند که ویستا در بسیاری از شرکت ها و سازمان ها از اقبال قابل توجهی برخوردار خواهد بود. ویندوز ویستا از نوامبر گذشته برای فروش تجاری آماده شد و قرار است که از پایان ژانویه ۲۰۰۷ در دسترس عموم قرار گیرد.

منبع=خبرگزاری مهر

آخرین ویرایش:
ويندوز ويستا و ويژگي جدید

حتما تا به حال برايتان پيش آمده که به دنبال درايور براي محصولي باشيد.
با استفاده از ويندوز ويستا اين امکان را داريد که درايور محصول موردنظر خود را در اين سيستم عامل جستجو کنيد يا اين که بتوانيد با استفاده از سرويس به روز رساني ويندوز آن را از طريق اينترنت دريافت کنيد. همچنين لازم است بدانيد به مرور زمان درايور قابل پشتيباني در ويندوز ويستا افزايش خواهد يافت.
در وبلاگي که به منظور آشنايي با سيستم عامل ويندوز ويستا در نظر گرفته شده است. جيم آلچين ، مدير تيم تحقيقاتي ويندوز ويستا که در بخش توسعه اين سيستم عامل نيز فعاليت مي کند ، با اشاره به اين ويژگي عنوان کرد که ويندوز ويستا بيش از هر ويندوز ديگري که تا به امروز در بازار عرضه شده است ، داراي قابليت پشتيباني از درايورهاي سخت افزاري است.
در حالي که کاربران هميشه منتظر نسخه هاي جديد درايورها از سوي توليدکنندگان هستند تا کارايي دستگاه هاي جانبي و امکانات جديد آنها را بهبود بخشند ، فراهم کردن امکان استفاده از هزاران درايور ويژه ويستا از طريق خدمات به روز رساني ويندوز ، اين شرايط را تسهيل مي کند و ديگر نيازي به نصب درايورهاي Xp يا نسخه هاي قديمي ويندوز روي ويستا نخواهد بود و بنابراين کاربر در اين خصوص با مشکلي مواجه نخواهد شد.
مديرتحقيقاتي ويستا همچنين خاطرنشان کرد که از زمان ارائه نسخه نهايي ويندوز ويستا، تاکنون نزديک به 11700 درايور جمع آوري شده است که به محض نصب يک قطعه سخت افزاري جديد روي رايانه ها ، ويستا آن را تشخيص داده و درايور مربوط به آن را نصب مي کند. گفتني است با اين حال کاربر معمولا از درايور مخصوصي که به همراه سخت افزار جديد ارائه مي شود استفاده مي کند.

منبع: internetnews.com
مترجم: سهيل اميري
کپی شده از جام جم آنلاین

یعنی هیچ کدومتون ویستا رو نصب نکردید این همه هم ادعاتون میشه!!!
114.gif

توصیه میکنم که سعی کن ویندوز XP داشته باشی بعد NTFS امنیتش بیشتر از FAT32 هست با پارتیشن مجیک براحتی بدون این که محتویات درایوت از بین بره به NTFS تبدیلش کنی!؟ (امتحانش با خودت)
حجم ویندوز در حالت نصب شده تقریبا 5 گیگابایت میباشد!!

پس اگر سی دیش گیر بیاد میشه روی فت هم نصب کرد بعد اگر میشه توضیح بدهید با پارتیشن مژیک چجوری میشه در ضمن اینکه امتحانش با خودم یعنی 1 درصد احتمال داره اطلاعاتم بپره یا 99 درصد

یعنی هیچ کدومتون ویستا رو نصب نکردید این همه هم ادعاتون میشه!!!
114.gif
من نصب کردم... اونم 2 ماه پیش ولی نه از طریق بوت.... چون تمام Dvd های موجود از لحاظ بوت مشکل دارن...

پس اگر سی دیش گیر بیاد میشه روی فت هم نصب کرد بعد اگر میشه توضیح بدهید با پارتیشن مژیک چجوری میشه در ضمن اینکه امتحانش با خودم یعنی 1 درصد احتمال داره اطلاعاتم بپره یا 99 درصد
بابا شما چه گیری دادین به cd ...عمرا cd برای vista نمیاد فقط dvd....
در ضمن Vista فقط بر روی پارتیشین با فرمت NTFS نصب میشه و بس

اگر میشه توضیح بدهید با پارتیشن مژیک چجوری میشه در ضمن اینکه امتحانش با خودم یعنی 1 درصد احتمال داره اطلاعاتم بپره یا 99 درصد.
توضیحش رو نمی دونم. اما یکی از دوستام اومد برای نصب ویستا با این برنامه هاردش رو دستکاری کرد و اطلاعاتش پرید :). قبل از استفاده حتما از پارتیشن مورد نظر Back-up بگیرید.

من نصب کردم... اونم 2 ماه پیش ولی نه از طریق بوت.... چون تمام Dvd های موجود از لحاظ بوت مشکل دارن...
من از Bootش نصب کردم. حالا نمی دونم مشکل شما ها چی بوده. دیسک بوت نمیشده یا موقع نصب Error میداده؟ اگر بوت نمیشده که مشکل از Write دیسک میشه (تا جایی که من یک مورد دیدم). اما اگر موقع نصب در یکی از گزینه ها و در 48 درصد نصب متوقف میشه و دیگه ادامه پیدا نمیکنه مربوط به مشکلی میشه که به نظر میرسه این نسخه RTM داره. و برای رفعش باید یک پارتیشن جدید و تازه ایجاد کنید (اینطور که من چند جا خوندم و به نتیجه رسیدم).

حجم ویندوز در حالت نصب شده تقریبا 5 گیگابایت میباشد!!
من تا حالا دو نسخش رو نصب کردم که Business Edition حدود 6.5 گیگ بوده و Ultimate حدود 7.5 گیگ. و تازه به احتمال زیاد نسخه زمان عرضه حجمش باید کمی بیشتر باشه.

ضمنا پیشنهاد می کنم اونایی که تا حالا نصب نکردن دیگه نصب نکنن و منتظر عرضه نسخه نهایی 30 ژانویه باشن.

من یه مشکلی با این ویستا دارم هر بار که بالا میاد بعد از حدود 1 دقیقه سی پی یو و هارد و رم شروع میکنه به کار (حدود 3-2 دقیقه) و تو این مدت نمیشه راحت کاری انجام داد چون سرعت میاد پایین !
کسی میدونه جریان چیه ! طبیعیه یا واقعا مشکل سیستم منه ؟
چند با نصب کردم و حتی وقتی هیچ برنامه ای روش نصب نکرم هم این مشلکو داره !
مشخصات سیسم من :
cpu ..... intel p4 2.66 full
ram ..... 1024 kingstone
hard .... 80 GB maxtor

آخرین ویرایش:
cd همراه راهنما و فایلهای لازم برای کرک هست.
کرکش هم طولانی هست ولی مراحلش راحته و کاملا درسته .
ویندوز خوبیه دیگخ not response توش کم شده (من تا حالا ندیدم)

اقا اونی که من گرفتم یک dvd بود وتازه داخل دی وی دی افیس 2007 و چند تا برنامه دیگه هم بود جریان چیه خود ویندوز چقدر حجم dvd می گیره.

من یه مشکلی با این ویستا دارم هر بار که بالا میاد بعد از حدود 1 دقیقه سی پی یو و هارد و رم شروع میکنه به کار (حدود 3-2 دقیقه) و تو این مدت نمیشه راحت کاری انجام داد چون سرعت میاد پایین !
کسی میدونه جریان چیه ! طبیعیه یا واقعا مشکل سیستم منه ؟
چند با نصب کردم و حتی وقتی هیچ برنامه ای روش نصب نکرم هم این مشلکو داره !
مشخصات سیسم من :
cpu ..... intel p4 2.66 full
ram ..... 1024 kingstone
hard .... 80 GB maxtor
من اگه جای شما بودم میدونی چکار میکردم
تمام برنامه هایی که موقع بالا اومدن ویندوز اجرا می شدند جلویشون رو می گرفتم تا ببینم به خاطر چه برنامه ای هست برای این کار فکر کنم اگه برنامه startup faster رو نصب کنی مشکلت حل بشه!
اگه دیگه هم مشکلم حل نشد احتمال ویروسی شدن کامپیوتر هست
اگه دیگه هم مشکلم حل نشد شاید هارد کامپیوترتون پر شده باشه!
اگه دیگه هم این مشکل پیش اومد ویندوز رو از دوباره نصب میکردم
اگه دیگه هم این مشکل ایجاد شد ویندوز ویستا رو از جای دیگه میگرفتم شاید مشکل حل شد.
اگه دیگه هم این مشکل پیش اومد میبردمش پیش یک مرکز خدمات کامپیوتری تا فکری براش بکنه;)(در این مرحله بدون که به خاطر مشکلات سخت افزاری شما هست رم هارد یا کارت کرافیگ)

دوستان شما میدونین ویندوز ویستا ماله چه شرکتی سالمه و مشکلی نداره و توضیح بدین که باید پارتیشن چند گیگی برای نصب ویندوز ویستا بسازم 20 گیگابایت خوبه یا 40 گیگابایت در ضمن یه نسخه ویستا توی کالکشن کینگ 2007 هست که 4 تا دی و دی هست این نسخه خوبه من از یه جا پرسیدم می گفت یه نسخه داره یه دی و دی با یه سی دی هست لطفا کمک کنید کدوم نوع ویندوز سالمه و چند تا دی و دی هست

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or